Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa'da 1 kez maç izledim..2002 yılında 2-1 kazandığımız maç..

Baştan sona Bursa'yı sürklase ettik..1-0 öne geçtik,adamlar kalecinin elinden faulle aldığı topla maçı 1-1'e getirdiler..sonra 2-1 öne geçtik maçı aldık..

Maçtan sonra kapalı tribünden bir kaç kişi hakemin üzerine koştu..saha karıştı..hakeza mağlubiyeti hazmedemeyen Bursa seyircisi koro halinde bize küfür etti..biz de onlara tabii..
    Futbolcularımız bizim tribünün önüne geldi,bize sığındı olaylara karışmamak için..

Bunları 5 kere daha şampiyon yap yine aynısını yaparlar..şımartılmış bir toplum var orada..onların kim olduğunu,nerelere nasıl çaba sarf etmeden geldiklerini herkes biliyor..alışmışlar beleşe..
    Ve biz bu zihniyeti şampiyon yaptık..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Arkadaşlar çok takılmayalım orda burda yazılanlara. biz işimize bakalım. yenip 3 puan daha alalım farkı açalım.
      tek maç olarak her maça final gözüyle bakmalıyız. takım ve taraftar olarak..
      90 dakika deli gibi destek vermeli sahada da koşmalıyız..
      Ligin sonunda ben! Trabzonu, sen! istanbulu, sen! izmiri, sen! Ankarayı, sen! Balıkesiri, sen! Samsunu, sen! ... sen!... sen!....
      yakmak istiyorsak Konsatrasyonu asla bırakmamalı gevşemeden bu işi bitirmeliyiz.
      bunu 6 defa yaptık. 7. defada olacak.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• biz deplasmanlarda daha rahat oynayan bir takımız. seyirci baskısı falan vız gelir. iddaya girerim sezon sonunda kendi sahamızda deplasmandan daha fazla puan kaybederiz.

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biz deplasmanlarda daha rahat oynayan bir takımız. seyirci baskısı falan vız gelir. iddaya girerim sezon sonunda kendi sahamızda deplasmandan daha fazla puan kaybederiz.
          bende öyle düsünüyordum, ama simdilikk öyle gözükmüyor puan tablosunda..

Iddaa ederim Sezon sonunda. Evimizde belki yenilgi sayimi 2 olur. 1-2 tanede beraberlik. Gerikalani bizim. Zaten bizi evimizde zorlayacak ekip kalmadi. Kim var? Bursaspor-IBB-Antep??

Yorum

• Colman oynamassa orta sahada handikap yaşarmıyız? Zira Alanzinho yada jaja tek devrelik futbolcular ve çok top eziyorlar. Eğer bu iki futboumuz oynarsa maça iyi kosrante olmalılar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende öyle düsünüyordum, ama simdilikk öyle gözükmüyor puan tablosunda..

Iddaa ederim Sezon sonunda. Evimizde belki yenilgi sayimi 2 olur. 1-2 tanede beraberlik. Gerikalani bizim. Zaten bizi evimizde zorlayacak ekip kalmadi. Kim var? Bursaspor-IBB-Antep??
              Diğer takımların tamamına yakını defans yapacak bu bizi daha fazla zorlar..

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz ağır olacak ama hala mantalitesi düşük yorumlar görmek beni üzüyor , lütfen tuttuğunuz takıma layık mantıklı yorumlar yapalım , son şampiyonla oynuyoruz , namağlup bir takımla oynuyoruz , onların sahasında oynuyoruz ,gençlerbirliği maçının 2.yarısı hariç ortalama denebilecek bir futbol oynuyoruz ve hala rahat alırız ,erken işi bitiririz v.b yorumlar yapılıyor bırakın bu kahve jargonunu ayaklarımız yere bassın hiç mi tarihten ders almadınız ne zaman burnumuzu büyütüp kendimiz dev aynasında gördüğümüzde sonuç hep hüsran oldu ama hala bunda ısrar eden komik arkadaşlarımız mevcut ,

Her nekadar yerin dibinede soksam bu tip düşünenleri bu hafta inşallah onlar haklı çıkar)))::::
                Ben de size aynen katılıyorum.. Bizans ın eski taktiklerine gelmeyelim.. Schuster in saçma açıklamalarıyla kafamızı yormayalım, maça konsantre olalım.. "Trabzon 'u şampiyon ilan edenlere" Bizanslı yazarlara da kanmayalım.. Trabzon rehavete girmezse şapmpiyonluğu alabileceğini biliyor.. Ve de hele de "hava yakalamış" bir Trabzon u geçmek için bir sürü iğrenç taktikler yapıcaklar.. Sözleşmeli oyuncularımıza talip olunduğunu söyleyecekler, ortamı germek için açıklamalar yapıcaklar..
                Bunlara bu sefer pabuç bırakmayıp kafalarına vura vura şampiyon olmamız lazım.. Bunun için en büyük engel Bursa.. Sonra Eskişehir Sonra Antep..
                Anladınız siz demek istediğimi.. Önümüzde 23 engel var. Arada takıldıklarımız olabilir ama ilk yarı sonuna kadar takılmazsak olabilicekler hepimizin malumu.. O yüzden saldır Trabzon um..
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bursaspor'a yenileceğimizi hiç sanmıyorum.

Galibiyete yakın tarafız.Süper kupa'nın benzeri bir sonuç olacak...

Yorum

• Şu yazıyıda herkes tekrar tekrar okusun.
                    ve asla unutmasın
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaşlar ben de yeniceğimizi düşünüyorum artı oraya çıkıp takım alıcak maçı bizim burada rahat alıcağız falan demememiz hiç birşeyi değiştirmez.
                      En son UtopyaTs tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 11:48.

Yorum

• 3-0 alırız maçı.
                        Trabzon'da hiç kimseye hangi takımı tutuyorsun diye sorulmaz.Biz de ayıp bir sorudur bu.

Yorum

• sağ tarafta alı tandogan ın yoklugundakı ılk macları sanırsam orda keçeli oynıcak bızımde sol tarafta engınle daha etkılı olabılecegımız dusunulebılır hattta ve hatta ben burak ın yerıne yattara nın oynamasını beklıyorum o kanatta vederson da cok aksıyo defansıf olarak bence kanatlardan bursayı yıkmak en kolayı dıye dusundum

Yorum

• Aynı ciddiyetle çıkalım bi şekilde galip ayrılırız skorun önemi yok
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• aklımda beraberlik var bu macta

ama bursa kendi evinde oynamsının bence dez avantazını görecek bize karsı ofansif futbolu secerlerse yalan olurlar.. ama ertugrul saglam bence bu macı kitlemeye gidecek... o yüzden berabere biter gibi yoksa

ofansif oynamaya kalkarlarsa averajı kasımpasa gibi olur bursanın :=)))
                              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sağ tarafta alı tandogan ın yoklugundakı ılk macları sanırsam orda keçeli oynıcak bızımde sol tarafta engınle daha etkılı olabılecegımız dusunulebılır hattta ve hatta ben burak ın yerıne yattara nın oynamasını beklıyorum o kanatta vederson da cok aksıyo defansıf olarak bence kanatlardan bursayı yıkmak en kolayı dıye dusundum

güzel bir tespit.. bencede onların sol kanadı ve bizim en etkili olduğumuz sağ kanadınız maçın kaderini belirler. serkanın çıkışlarının vederon aksamakla kalmaz aptal olur..
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X