Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakiplerin oynacağı maçlara göre önceden konuşmak yersiz.. Şu an puan durumunda öndeyiz. Ve takipçimizle oynuyoruz. Maçı alırsak arayı açarız. Bu kadar basit..
    Alalım, sonra 3 ezik ne yapıyorsa yapsın.. Biz kazandığımız müddetçe rakiplerimizin ne yaptığı önemsiz artık..
    Ama bu maçı alsak bile lig bitmeyecek.. Daha çooook uzun bir maraton var. Yarışın 1/3 ü yeni bitiyor.
    Her maça ciddiyetle çıkarsak tünelin ucu aydınlık..
    "Şampiyonluk" konuşmak için erken.. Ama umutlu olmamızı sağlayacak göstergeler mevcut..
    Elbette ben de "farklı kazanmak" isterim ama olmaz.. 0 - 1 bu maçta süper yeterli bir sonuçtur..
    20+10+20+11 = 61
    2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• anlaşılan çevre illerden bursaya akın olacak sabah 7de istikamet bilet gişesi cumartesi
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Diğer başlığa yazdım bu başlığa da yazayım. Maça gitmeyi düşünenler için.
        Biletlerin gişeden satılacağı bilgisi geldi ya yazmam gerek diye düşündüm. geçen sene 4te eskişehirden çıkıp sabahın 6sında Bursa'da bilet kuyruğuna girmiş birisi olarak söyleyeyim ki gişeden sadece 20-25 tane bilet satılıyor. Gerisi derneklere veriliyor. Geçen sene sabahın 6sında bursa'da bilet sırasına girdik, 9u geçerken saat biletler satışa çıktı yaklaşık 1000 kişilik kuyruk vardı. 2 dakika içinde en öndeki kişilere (ki bir kişiye en fazla 1 bilet verildi) bilet satıldı ve biletler bitti.

Sonra hep beraber biletix'E gidip bursa tarafından bilet aldık.

Yani o gün oraya gelip, bileti gişeden alırız diye düşünenler öncelikli olarak Bursa tarafından izlemeyi göze alsınlar.

Kalmasınlar şehrin ortasında kabak gibi bir başlarına. Ben büyük ihtimalle bursa tarafından alacağım.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Diğer başlığa yazdım bu başlığa da yazayım. Maça gitmeyi düşünenler için.
          Biletlerin gişeden satılacağı bilgisi geldi ya yazmam gerek diye düşündüm. geçen sene 4te eskişehirden çıkıp sabahın 6sında Bursa'da bilet kuyruğuna girmiş birisi olarak söyleyeyim ki gişeden sadece 20-25 tane bilet satılıyor. Gerisi derneklere veriliyor. Geçen sene sabahın 6sında bursa'da bilet sırasına girdik, 9u geçerken saat biletler satışa çıktı yaklaşık 1000 kişilik kuyruk vardı. 2 dakika içinde en öndeki kişilere (ki bir kişiye en fazla 1 bilet verildi) bilet satıldı ve biletler bitti.

Sonra hep beraber biletix'E gidip bursa tarafından bilet aldık.

Yani o gün oraya gelip, bileti gişeden alırız diye düşünenler öncelikli olarak Bursa tarafından izlemeyi göze alsınlar.

Kalmasınlar şehrin ortasında kabak gibi bir başlarına. Ben büyük ihtimalle bursa tarafından alacağım.
          olmadı ben de bursa açık kale arkası bileti alırım yapacak bi şey yok sanki hiç girmediğimiz tribün.trabzon bursa maçında tribünlerde en az 5bin trabzonlu oluyor
          En son exelans_25 tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 17:37.
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Kazanırız.
            Més Que Un Club

Yorum

• takimin rehavete kapilmamasi lazim Senol Hoca muhakkak o konuyu halledecektir. Bursa kendi sahasinda daha acik oynuyor bu bizim icin avantaj zor mac olacak hakemler adil davransin bu maci kazanacagiz

Yorum

• Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin 11 Kasım Perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı, internet sitesi ve gişelerden bir kişinin en fazla 5 bilet alabileceği belirtildi.

Misafir takım taraftarları için ayrılan biletlerin maç günü stat gişelerinden satışa çıkacağı belirtilen açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği yaş sınırlaması olmaksızın bu maça da bileti olmayan çocukların alınmayacağı kaydedildi.

Açıklanan bilet fiyatları şöyle:

VIP A-B tribünü 1. sıra..........: 350 TL
                VIP A-B tribünü 2-6. sıra........: 250 TL
                Kapalı A-B-C tribünleri..........: 130 TL
                Maraton tribünü..................: 50 TL
                Kapalı kale arkası tribün........: 30 TL
                Açık kale arkası tribün..........: 20 TL
                Misafir tribün...................: 20 TL

Yorum

• Bursayi yeneriz
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bunlara Süper Kupa'da dersini vermiştik inşallah yine kazanırız.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Akıllı oynayıp, istedikten sonra çok rahat kazanabileceğimiz bir maç...
                      Süper Kupa ortada...
                      Allah yardımcımız olsun!
                      Hamiş

Yorum

• Kazanıp Bursayı gerilerde bırakma şansımız var. ıyı oynayacağımızdan suphem yok. Ama kazanmaya yeter mı bılemıyorum. bence su ana kadar oynadığımız musabakalrın ıcınde en öönemli maç bursa macıdır. Yenersek Bursanın dengesını bozabilir,ilerleyen haftalarda da kayıplara ugramısını sağlayabiliriz. Beraberlikte fena bır skor olmaz,ne de olsa ustlerındeyız.Lider olma sanslarını ortadan kaldırmıs oluruz. Mağlup olmamamız gerekıyor.yeneceğimize inanıyorum,beraberlik olursa da sevıneceğim

Yorum

• Bilet için toplu organizasyon varmı veya dernek vs
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ----------------Onur----------------
                            Serkan---Mustafa------Egemen-----Cale
                            ---------------Ceyhun------------
                            -----------Selçuk-----Colman--------
                            Burak------------------------Engin
                            ----------------Umut------------
                            Benim kadrom bu maçın gidişatına göre Alan,Yattara,Jaja gibi oyuncular girebilir.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ali Ece hayranları, dinleyin...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• inş. bursayı yenip yolumuza devam ederiz...
                                oyuncularımızın Allah yardımcısı olsun, bize yaşattıkları mutluluk sürüp gitsin
                                sezon sonu şampiyonluk bizim olsun
                                dualarımız ve desteğimiz Trabzonspor'la...
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X