Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

onlara her top bursa

Yorum

• İlk olarak mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ççç ççç

Yorum

• Bu kişi hala o kurumda çalışıyor mu?
        Bursa'da yaşayan Trabzonlulara,Rizelilere ve Trabzonsporlulara "haddini bilmez","şımarık" gibi kabul edilemez laflar eden bir kişi orada çalışmaya devam edemez.
        Ve gereken cezayı da almalıdır.
        Ben Bursa'da yaşıyorum.Formamla gezdim,gezeceğim.
        Bu nasıl bir kindir!!
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yakışııırrrr
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ankaragüçlüler ne diyor acaba bu konuda.
            Bir an önce maç gese de 16' da kutlama yapsak diye bekliyorlar kardeşçikler.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• varya stres sinir bişe kalmadı

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ççç
                haha

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir an önce maç gese de 16' da kutlama yapsak diye bekliyorlar kardeşçikler.

Ben Ankaragüçlülerin Trabzonspora bir yanlış yaptığını hiç görmedim. o yüzden dedim,onlar bu haysiyetsizliği malum kardeşlerine yakıştırırlarsa eğer,gözümde onlar kadar değerleri olur
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Bursa nedir be kardesim? Bursa tarihinde bizden cektigi kadar baska hangi takimdan cekti.
                    Onlarin gözleri önünde kac kupa kaldirdik?

Bunlarin en cok zoruna giden su: tam biz büyüdük diyecekler zamanda hep biz geliyoruz ve onlara gereken cevabi veriyoruz.

BIZE HER YER TRABZON yemisin bursanin heykelini bizim taraftar taksimde mac gününde kolbasti oynuyor

Ve o bursaspor tv deki kadina acilen bir koca bulunmasi lazim sasirmis ne yaptigini ve ne söyledigini bilmiyor
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• eskişehir maçına bakmamız lazım ancak bu spikere gerekli cevap avni akerde küfürsüz şekilde verilmesi gerekli. bir ara erdoğdulular güzel yazılar yazıyordu.

Yorum

• biz onlari kabul ettik is sahibi olmalarina izin verdik kendimizle bir tuttuk ama.. diye baslayan cümle. Adama sorarlar senin ne gibi bir vasfin varda kime ne izni veriyorsun? mal gelmissin mal gideceksin, dua ette biri cikip biz bu hanimefendiye aramizda insan olarak yasama hakkini tanidik ama görüyoruz ki bir manda kadar zekaya sahip degil mezbahaneye yollayip kesilmesini öneriyoruz.
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle katılmıyorum küfür yapmak bize yakışmaz zaten istekde o yönce mesela söyle tepki koyarım heykelde bize her yer trabzon pankantıyla taraftarlarımız fotoğraf çekilsin o fotoğrafı da stada asarım altına da seda ya sevgilerle yazarım
                          zaten benim de söyledigim küfür icerikli seyler degil... igneleyici ince dokunuşlar
                          Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• TCK Madde 216

(1) Halkın sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini‚ diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse‚bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde‚ bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini‚ sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep‚ cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi‚altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi‚ fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde‚ altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Ortak hüküm

Madde 218

(1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde‚ verilecek ceza yarı oranında artırılır.
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• ...........................ççççççççç
                              En son ONUR BEKAR tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 21:26.
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• - Neymiş İş Vermiş , Ekmek Vermiş Felan Sanki Bursayı Bu Kurdu Zannedersin...

- Birde Hedef Gösteriyor Utanmadan...

- Eğer Bursaspor Bunun İşine Son Vermezse Onlarada Yazıklar Olsun...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X