Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada antuda bile konu açılmış bu olay hakkında gün geçtikçe fenerbahçe taraftarlarına dahada yakınlık duymaya başlıyorum...

'7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bu spiker bozuntusu Trabzonspor'u tutanların sadece Trabzonlu yada Karadenizli olduklarını sanıyor galiba. Ben Yozgatlıyım ama fanatik Trabzonsporluyum. Edirneden Ardahan'a kadar hemen hemen her şehirde başka memleketli olduğu halde Trabzonspor'u tutanlar fazlasıyla mevcut. Bu spikere sormak lazım. Bursa'dan başka Bursa'yı tutan varmı acaba?
      En son İskender66 tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:39.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Protokol tribününde 10 yaşında kardeşimize babasının yanında vurmuşlar.O olayı gören bizim tribün kafesi parçalamış.
        istesek onları ibb maçı deplasmanına geldiklerinde bile tokatlarız ne sanıo bunlar ya
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada antuda bile konu açılmış bu olay hakkında gün geçtikçe fenerbahçe taraftarlarına dahada yakınlık duymaya başlıyorum...

http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...=25673&sayfa=1
          Emre kardeşim ;

Şuan ki rakiplerimiz arasında en saygı duyduğum takım Fenerbahçe.Hiçbir Fenerbahçe'li arkadaşım tarafından kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlardan sonra tek bir kötü laf duymadım.

Bana göre şampiyonluk yarışındaki en saygı duyulacak rakibimiz Fenerbahçe.(Kayserispor'u ayrı tutuyorum.Yazmaya bile gerek duymuyorum.)

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -Valla Trabzonlular‚ Heykel´de de gezer‚ Altıparmakta´da ama bu abla bir daha Dikkaldırım´dan geçebilir mi orası meçhul.
            Dikkaldırım'da dikerler adamı sen ne diyorsun. Yanından bile geçmemesi lazım.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• bursaspor kolpalik uzerinden reyting pesinde kosan beles biletle besleme cakma taraftar ordusu..

alen markaryan bile tribun lideri gecinenlerin apus aramda kafasini uzatmisken cekili fotolari var demisti.. cikip da gik diyemedi o zat

bunlari muhattap almak demek ., kazdiklari kuyuya dusmek demek.. bursa kac kurusluk bir takim ki muhattap alalim.. kendi sehirlerinde onlar kadar taraftarimizin olmasi bile onlara edilebilecek en buyuk kufur..

Trabzonda bursasporluyu gazete ilaniyla bile bulamazsin.. biz her yerde taraftari olan her sehirden insana hitap eden buyuk bir kulubuz.,. bunlari yeri gelir kume dusururuz, yeri gelir sampiyon yapariz, her sene de tokatlariz.. 6 da doseriz 5 de.. cunku arada buyuk bir kalibre farki var.. bursa bize "hafif " gelirken onlara hak ettiklerinden fazla onemi verirsek yillardir kendilerine ezeli rekabet arayislarina hizmet etmis oluruz.. bugun bursayi sallayan istanbul takimi taraftari var mi, yok., bjk ye salca oldular adamlar da bursa yi meshur etmeme karari aldi..

herkes capini bilecek.. bursa dedigin bizim sadece kekimizdir.. hersene doseriz o kadar.. onlar ya cavit caglarla ya 5 mt ofsaytla yener 10 yilda bir.. muhattap almak bile yakisiksiz bir durum..

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Protokol tribününde 10 yaşında kardeşimize babasının yanında vurmuşlar.O olayı gören bizim tribün kafesi parçalamış.
                Vay ............ çocukları ya...O kadar sinirliyim ki şuan varya yemin ediyorum bi bursa formalı görsem ki hayatımda bursa formalı insan görmedim 4-5 tane taraftarları var direk öldürürüm allah belalarını versin bunların...

Açıkçası avni akerdeki maçta kan çıkacak gibime geliyor...
                Şimdi şöyle kısaca bir düşündümde Avni Aker'de biz bunları dayaktan öldürüyoruz sonra 5-10 neyse seyircisiz ceza alıyoruz ve şampiyon olamıyoruz..Değişik senaryolar geçiyor kafamdan...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu spiker bozuntusu Trabzonspor'u tutanların sadece Trabzonlu yada Karadenizli olduklarını sanıyor. galiba Ben Yozgatlıyım ama fanatik Trabzonsporluyum. Edirneden Ardahan'a kadar hemen hemen her şehirde başka memleketli olduğu halde Trabzonspor'u tutanlar fazlasıyla mevcut. Bu spikere sormak lazım. Bursa'dan başka Bursa'yı tutan varmı acaba?
                  Böyle antipati toplamaya devam ederlerse taraftar kazanmak yerine kaybederler.

Yorum

• Bursa'da yaşayanları acaba Bursaspor mu bakıyor ? Bursa'da yaşayıp Bursalılara iş veren Trabzonlu saysı az mı zannediyor ? Trabzonlular vergilerini ödemiyor mu sanıyor ?

Ne gerizekalı bi kadın ya babanın malı mı Bursa ?

Jaja fazla acıtmış evet ama Trabzonda ölümcül darbe vurulacaktır. 2 sene içerisinde Türk futbolunun en dönek takımı bir alt lige yol alır İnşallah ki şüphem yok..

Yorum

• Ben videoyu 2-3 saat önce izledim. Hani o anki düşüncelerimle birşeyler yazmak istemedim aşırıya kaçar diye. Gittim yemek yedim, arkadaşlarla muhabbet ettim, olayın sıcaklığından uzaklaşayım dedim biraz.

Şimdi geleyim ne düşündüğüme,
                      Öncellikle bu hatunun kullandığı kelimelerin gülüp geçilecek cinsten olduğunu düşünmüyorum. Hani Trabzonsporluluğumu bir kenara koymaya çalışıyorum, asıl o zaman daha çok tehlikeli olduğu ortaya çıkıyor. Trabzonsporlu olarak yaklaşsan "Ulan bu bursapsorlular hep ipne" der geçersin, ama durum öyle değil.
                      Eleman bildiğin insanları Trabzonlulara, yahu Trabzonluları da geçtim karadenizlilere, karşı kışkırtıcı şeyler söylüyor. Neymiş "Rizelilerin fırınıymış" ayıptır, ayıp. Şunu izleyen dengesizin teki çıksa "Doğru diyo la a.g. karısı, gidip şu fırını dağıtalım" dese ne olacak. Maç olduğundan haberi bile olmayan amcanın fırınının camları inecek, çuvalları patlayacak. Olmuyor mu Türkiye'de, aha işte bir basamak altı mı dersiniz, üstü mü dersiniz her hafta bizim burada Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde oluyor. Onlar çok daha azından toz kapıyor.

Belki bir Trabzonsporlu olarak içerisine düştüğü aciz durumdaki tavırlarına gülüp geçebilirim, ama aklı selim bir vatandaş olarak kurduğu cümlelere gülüp geçmek zor,imkansız.
                      En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:41.

Yorum

• bursada yasayan arkadaslar bursaspor tv ki kızın dedigi yere gidin resim cekilin yollayın bursaspor tv bakalım hadi usaklar ah ben gelebilsem bursaya o meydanda ne varsa o muhabire ........... !!

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada antuda bile konu açılmış bu olay hakkında gün geçtikçe fenerbahçe taraftarlarına dahada yakınlık duymaya başlıyorum...

http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?g...=25673&sayfa=1
                          Fena Dalga Geçmişler Ya

İTFAİYE Göndermek Lazım Evine Puaa = )
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• fenerliler spikere bizden daha fena laf etmişler o lafları o kadına söylemeye benim terbiyem yetmez
                            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaslar bu arada, Trabzondaki arkadaslardan da ufak bi ricam var... Es-Es maçında Seda Çapçı denilen ...'ya (forumda yazmak dogru kaçmaz) gerek pankart gerekse tezahuratlarla gerekli mumamelenin yapılmasıdır ricam...!
                              Kesinlikle katılmıyorum küfür yapmak bize yakışmaz zaten istekde o yönce mesela söyle tepki koyarım heykelde bize her yer trabzon pankantıyla taraftarlarımız fotoğraf çekilsin o fotoğrafı da stada asarım altına da seda ya sevgilerle yazarım

Yorum

• Bursa tarafının fotosu maçın başında çekilen fotolardan belli. Çünkü maçın son 20-25 dakkasında pek Bursalı kalmamıştı stadda!! Hale bak bee foto koyarken bile jest yapıyoruz adamlara rencide olmasınlar diye!
                                Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
                                Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
                                Okurken da sen ağla....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X