Sakın Antu'ya filan girmeyin.Adamlara insanın sempati kazanası geliyor,ama kazanmıyor.
Adamlar Bursa'ya vermiş ayarı resmen
Valla ben Antu ve Urfa'daki kupa finalinden sonra Fenerbahçe hakkında çok farklı düşünmeye başladım
Ligde bizden başka sevdiğim takım yok ama en az nefret ettiğim takım Fenerbahçe...
Forum yönetimini de göreve davet ediyorum girişe güzek bir kapak yapın lütfen özellikle Şampiyon Olabilirsiniz ama Adam olamazsınız demiş ya çok pis sövesim var .
Kayle almaya değmez derseniz , kadın değmeyebilir ama konuşmayı yaptığı yer BursasporTv .
Forum yönetimini de göreve davet ediyorum girişe güzek bir kapak yapın lütfen özellikle Şampiyon Olabilirsiniz ama Adam olamazsınız demiş ya çok pis sövesim var .
Kayle almaya değmez derseniz , kadın değmeyebilir ama konuşmayı yaptığı yer BursasporTv .
Lütfen !
Şampiyon Olabilirsiniz ama Adam olamazsınız
İşte harika bir kapak,Bu yazıyı karikatür ile veya bir resim ile Girişe koyarak çok güzel bir kapak yapabiliriz...
Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı. Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi
Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.
Bir dengesiz camiaları bu kadar birbirine düşürebiliyorsa ülkenin geleceği hakkında kaygı duyuyorum. Olgunca dışlamalıyız bunları. İlk sinir anlarını çabuk atlatmalıyız. Bursaspor taraftar forumuna provokatif davetlerle bu işler çözülmez. Aynı ülkenin insanlarıyız. Dengesizlere yem etmeyin bu ülkeyi. Hiçbir zaman
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Arkadaşlar öncelikle bu platformda küfür veya saygısız sözler kullanmak bize yakışmıyor. Öncelikle misafir arkadaşlara (her ne kadar gereksiz mevzular üzerinde konuşsalar da) daha saygılı davransak iyi olur.
Diğer taraftan, Bursaspor taraftarının sıkıntısı aslında sportif bir sıkıntı değil. Bursa'yı çok yakından tanıyan birisi olarak, oluşan bu tepkilerin kaynağının aslında her alanda hak etmedikleri halde İstanbul'un gölgesinde kalmaktan oluşan komplekslerin sonucu olarak görmek lazım. Son yıllarda İstanbul'u bir alanda da olsa geçmiş olmanın verdiği şaşkın ruh hali içinde ne yaptıklarının farkında değiller. Muhtemelen tv de gördüğümüz bu hanımefendi de bu ezikliğin dışa vurumunu sergilemiş. Son sözlerinden çok belli oluyor ki ulusal (yani İstanbul) basınının Trabzonspor'a bir nevi Trabzon'a saygıyla bakışını kendi şehrine karşı göremeyişinin rahatsızlığını (ki bu ülke hepimizin) bulduğu ilk fırsatta kusuvermiş.
Şimdi anlamaları gereken asıl mesele şu; Trabzonspor bu saygıyı 43 yıldır rakiplerine saygı duyarak yaptığı asil mücadele ile kazanmıştır. Trabzonspor taraftarı iyi günde kötü günde bordo mavinin var olduğu her yerde başarılı olsa da olmasa da var olarak "Bize Her Yer Trabzon" sloganını doğal yollardan üretmiştir. Trabzonspor, Urfa'da şampiyonluk bile göremeyen onbinler ile var olduğu için rakipten saygı görmüştür. Yıllardır İstanbul basınının (Bursaspor'u olduğu gibi) bizi de görmezden gelişine, rakiplere küfür ederek değil sahasında kaybettiği şampiyonluğa rağmen rakibini alkışlayarak (bu eller de dahil) karşılık vermiştir. Kaybettiği şampiyonluktan sonra rakibe değil (her ne kadar tasvip etmesek de) kendi canına kıyarak bu günlere gelmiştir.
Şimdi Bursaspor'un yapması gereken , bu yıl aslında kendilerinin de bildiği ama dillendirmediği var olma yok olma savaşını, onurlu Trabzonspor tarihini okuyarak rehber edinip uygulamak olmalı. Aksi takdirde dün Diyarbakır'da ve ülkenin doğusunda kazandıkları nefreti bugün Karadeniz'de yarın da tüm Türkiye'de kazanırlar ve Bursaspor olarak silinip giderler.
- Gürcan abi Bu Güzel Yazını Okudum ve İmzamı atıyorum , Ama İnan Okumasamda İmzamı atardım abi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Kadının bu salak konuşmasından sonra umarım televizyonlarda, gazetelerde seda ablanın suçu ne diye haberler izlemez okumayız umarım He olursa kendi kaşındı
Adama derlerki dün vok'tun Bugün koktun. Kendinizi ne sanıyosunuzda insanları Trabzonlulara karşı kışkırtıyosunuz birinin burnu kanasa bu açıklamadan sonra kim bunun hesabını verecek inşallah mahlubiyet serisine devam edersiniz.
kedi fareyi hergün beceriyormuş, bir gün fare kafayı çekmiş ve nara atmaya başlamış getirin bana kediyi diye...burda asıl mesele yeğen farenin kim kedinin kim olduğunu anlamaktır.
Sayın Seda hanım,
Trabzonlular için sarfettiğin laflar hiç etik değil, bir spor karşılaşmasıyla ilgili yaptığınız gerçek dışı yakıştırmalar sizin kültürünüzü göstermektedir. T.C. Kanunlarına bağlı kalmak şartıyla her T.C.vatandaşı Türkiye Cumhuriyetine ait her şehre istediği gibi girer, gezer ve iş kurar. Bursa İli bu kuralın haricinde tutulamaz. Ayrıca Bursa ilinin nüfus yapısı incelendiğinde görülecektir ki Bursalı nüfusu çok azdır. Balkan ülkelerinde yaşayan ve Göçmen diye nitelendirilen ancak ataları Türk olan ve aslen Bursalı olmayanların biz Bursalıyız demeleri de bir garipliktir.
Sayın hanımefendi, şu anda Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan nüfus kadar İstanbul'da yaşayan Trabzonlu olduğunu unutma(bu nüfus yaklaşık 2 000 000 dur ve bu nüfus içerisindeki Bursalı sayısı da 300 000 civarındadır.) . Kaldıki Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Çanakkale, Tekirdağ illerinde yaşayan Trabzonlu sayısı da senin nüfusundan fazladır. T.B.M.M'de 75 Milletvekilinin Trabzonlu kökenli olduğunu hiç aklından çıkarma.Büyük lokma ye büyük konuşma!
Halbuki Gelibolu Belediyesinin yaptığı gibi bir pankart asabilirsiniz. "Gelibolu'da yaşayan herkes Gelibolulu dur". Sizde Bursa'da yaşayan herkes Bursalıdır ancak gönül verdikleri takımlar farklıdır demeniz gerekmektedir.
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum