Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Bursa'ya Hak Veriyorum Hani Haksız Değiller..

Tam Ankaragücü Diye Bağıracaklar Dakika 6 Sen Git Adamlara Gool At = )
    Sonra Tam Bursa Diye Bağıracaklar Dakika 16 Git Bir Tane Daha Gool At = )
    Tribünleri Tıklım Tıklım Doldur..
    Stad'da Senin Sesin Çıksın...
    Maç Sonu Eğlen Çoşş ..
    Adamların Nağmalup Lakabını Ez Al ..
    Bayram Öncesi Elini Öptür..
    Daha Neler Neler =) Çok Canlar Yakıyoruz Yaww =)
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ben, ne dediğini bilmiyor deyip geçiştiremiyorum.
      Gereken cezayı kanunlar önünde almalı bu insan.
      Hem de bir dava değil ,birçok dava ile almalı.
      Hukukçu var mı içimizde şu anda?
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Ankaragüçlülerin Trabzonspora bir yanlış yaptığını hiç görmedim. o yüzden dedim,onlar bu haysiyetsizliği malum kardeşlerine yakıştırırlarsa eğer,gözümde onlar kadar değerleri olur
        Forumdaki A.Gücü hayranlığını anlamış değilim. Cumartesi günü 100 Pursalının 1 Trabzonluyu sıkıştırma işini ben Ankara'da canlı yaşadım. Hem de adamın yanında çocuğu da vardı. Sıhhiye doğru giden yolda neredeyse 60-70 A.Gücülü biri çocuk olmak üzere 2 kişiye saldırdı.

Üstelik bu Çinçin'in şopar bebelerini ne zamandan beridir adam yerine koyuyoruz.

Yine bir maçta 19 Mayıs stadı etrafında koca bir kaya geldi 2 metre ileride bir renktaşa. Ne oldu ona bilmiyorum ama o taş o yaşta bana gelseydi muhakkak hayatımda önemli değişiklikler olurdu.

Ben en az 10 kez A.Gücü maçına gitmişimdir. Hiç bir zaman sempatik davranmamışlardır. Son bir iki yıl davranışları yumuşak olabilir. Ama bu taraftar topluluğunu değerli hale getirmez.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zaten benim de söyledigim küfür icerikli seyler degil... igneleyici ince dokunuşlar
          öyle olabilir tabi

Yorum

• Bursasporla aramizdaki dostluk rüzgarlari bir anda tersine döndü ama bunun sebebi biz degiliz.

Biz avni akerde sampiyonlugu fb ye verip olay cikartmayan bir taraftar topluluguna sahibiz.

Onlar ise 2-0 lik bir yenilgiyi hazmedemiyorlar,fark gayet acik ve net.

Bursaspor tv nin küstah spikerini ciddiye almaya da gerek yok,it ürür kervan yürür.

Iyi ki Trabzonsporluyum...
            En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 21:32.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Olay TV'deki Final programında saçmalamaya devam ediyor Bursalılar, neymiş stadın her yerinde Trabzonlular bilet almış da Bursaspor taraftarları deplasmanda neden %5'lik kontenjanı aşamıyormuş? Şu anda da Engin Baytar'ın üçlüsünden sonra Bursa seyircisi dik duruş sergilemiş de bütün tribünler aşağı inmemiş öyle diyorlar, te Allah'ım...
              Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Fanatizm ne yazık ki genel bir sorun ve açıkçası öküzlük.Yenilgiyi hazmetmek, rakibe saygı duymak, bir şampiyonluk ile kendini bir .ok sanmamak büyük olmanın gerekleridir.Konuşmalar bunların tam aksi yönde ve eziklikte son nokta olarak görünüyor.Bursaspor bu zihniyetteki birine söz hakkı vererek utanç verici bir işe imza atmıştır.Bu da sanıyorum onların bu konudaki hassasiyetlerini gösteriyor.İt ürür kervan yürür deyip geçelim.

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olay TV'deki Final programında saçmalamaya devam ediyor Bursalılar, neymiş stadın her yerinde Trabzonlular bilet almış da Bursaspor taraftarları deplasmanda neden %5'lik kontenjanı aşamıyormuş? Şu anda da Engin Baytar'ın üçlüsünden sonra Bursa seyircisi dik duruş sergilemiş de bütün tribünler aşağı inmemiş öyle diyorlar, te Allah'ım...
                  Olay tv adından belli olay)))

Yorum

• Allah bilir bu kadının ekmek yediği yer Trabzon Ekmek fırınıdır , içtiği çayda Rize çayıdır!...

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Bursa'ya Hak Veriyorum Hani Haksız Değiller..

Tam Ankaragücü Diye Bağıracaklar Dakika 6 Sen Git Adamlara Gool At = )
                      Sonra Tam Bursa Diye Bağıracaklar Dakika 16 Git Bir Tane Daha Gool At = )
                      Tribünleri Tıklım Tıklım Doldur..
                      Stad'da Senin Sesin Çıksın...
                      Maç Sonu Eğlen Çoşş ..
                      Adamların Nağmalup Lakabını Ez Al ..
                      Bayram Öncesi Elini Öptür..
                      Daha Neler Neler =) Çok Canlar Yakıyoruz Yaww =)
                      Ama ne bekledilerki ?

Yoksa Teofilo yok diye kurtardikmi dediler Haha

Jaja kesti Kurbani.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ya herşeyi geçtimde şu antuyu okuya okuya fenere senpati duyucam nerdeyse Trabzonsporu bukadarmı sever fenerbahceliler hayretler içinde okuyorum. Boşuna dememişler .......... sevilirsin diye

Spiker sanki Amerikada yaşıyorda Trabzonlulara iş veriyormuşda bilmem nede bunun kadar sacma sapan konuşan bi insan görmedim. Ne söledinide bilmiyo.

Yorum

• -
                          İlk olarak oztokyolu tarafından gönderildi

kendi kısıtlı zeka seviyesiyle televizyondan hedef gösterebilen değişik bir insan, aynı hataya düşüp kendisini hedef göstermek de benzer zeka seviyesine işaret eder. taraftarlık, şehir, ülke gibi kavrhttp://forum.bordomavi.net/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1917248643amları daha zihninde oturtamamış. futboldan ve futbol kültüründen biraz anlasa en son sataşacağı gruplardan biri trabzonspor taraftarı olurdu. kendi fikrim, gaza gelip şu futbol alemini yakacak taraftar grubu varsa. çarşı, şimşekler (adanademirspor) ve trabzonspor taraftarıdır. adamları heykele çağırmak ise bildiğin aptallıktır. delirip gelir heykeli sökerlerse ağlamamak lazım sonra.

Süper bir yorum
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ehehe ekşi ile inci de ki yorumları kim yazıyor ya öldüm gülmekten sen git gemlik zeytinini poğaça içine koy ahaha
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olay TV'deki Final programında saçmalamaya devam ediyor Bursalılar, neymiş stadın her yerinde Trabzonlular bilet almış da Bursaspor taraftarları deplasmanda neden %5'lik kontenjanı aşamıyormuş? Şu anda da Engin Baytar'ın üçlüsünden sonra Bursa seyircisi dik duruş sergilemiş de bütün tribünler aşağı inmemiş öyle diyorlar, te Allah'ım...

atari varsa onlar da Trabzonsporlularin yaptigi gibi rakip tribunden bilet alir..

bunu yapamadiklarinin ezikligi suan yasadiklari..

Trabzonsporlular sehirlerinde adamlara deplasman yasatiyor hersene ama bu garipler Trabzona maca dahi gelemiyor.. hani bisey yapildigindan degil odleklikten,,,,

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forumdaki A.Gücü hayranlığını anlamış değilim. Cumartesi günü 100 Pursalının 1 Trabzonluyu sıkıştırma işini ben Ankara'da canlı yaşadım. Hem de adamın yanında çocuğu da vardı. Sıhhiye doğru giden yolda neredeyse 60-70 A.Gücülü biri çocuk olmak üzere 2 kişiye saldırdı.

Üstelik bu Çinçin'in şopar bebelerini ne zamandan beridir adam yerine koyuyoruz.

Yine bir maçta 19 Mayıs stadı etrafında koca bir kaya geldi 2 metre ileride bir renktaşa. Ne oldu ona bilmiyorum ama o taş o yaşta bana gelseydi muhakkak hayatımda önemli değişiklikler olurdu.

Ben en az 10 kez A.Gücü maçına gitmişimdir. Hiç bir zaman sempatik davranmamışlardır. Son bir iki yıl davranışları yumuşak olabilir. Ama bu taraftar topluluğunu değerli hale getirmez.

Hayırdır ağabey Ankaragücü hayranlığını nerden çıkardın?Ne oluyor da benim yazımı alıntılayarak Ankaragücü hayranlığını anlatıyorsun.Ben gördüğüm kadarından bahsediyorum.Ankaragücü hayranı olmaya ihtiyacım yok.Trabzon ve Karadeniz sevgisi yetiyor Allaha şükür.Kırıcı oluyorsun abi.yazdığım yazıdan Ankaragücü hayranlığı anlamını çıkartarak kırıcı oluyorsun.Ayıp oluyor haberin olsun.

Hayran olduğum takımlar var evet.Ben Trabzonsporluyum ve,Artvinin,Rizenin,Giresunun,Ordunun,Samsunun,kısacası Karadeniz takımlarının hayranıyım.Başkası yalan.Kırıcı olmak yakışmıyor.
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X