Ya herşeyi geçtimde şu antuyu okuya okuya fenere senpati duyucam nerdeyse Trabzonsporu bukadarmı sever fenerbahceliler hayretler içinde okuyorum. Boşuna dememişler .......... sevilirsin diye
Spiker sanki Amerikada yaşıyorda Trabzonlulara iş veriyormuşda bilmem nede bunun kadar sacma sapan konuşan bi insan görmedim. Ne söledinide bilmiyo.
Bursaspor Tv de bordomavi adıyla üyelik alıp mesaj atıyorum şimdilik yetkililerine! Kim kaale alır alırlar mı ya da bilmem ama eğer bu kadın orda çalıştırılmaya devam edilirse yasal yollardan bunun karşısında durmak için elimden geleni yapıcam ben de
Ya herşeyi geçtimde şu antuyu okuya okuya fenere senpati duyucam nerdeyse Trabzonsporu bukadarmı sever fenerbahceliler hayretler içinde okuyorum. Boşuna dememişler .......... sevilirsin diye
Spiker sanki Amerikada yaşıyorda Trabzonlulara iş veriyormuşda bilmem nede bunun kadar sacma sapan konuşan bi insan görmedim. Ne söledinide bilmiyo.
Katılıyorum şu rakiplerimiz arasında Kayseriyi bir kenara koyarsak. Fener taraftarı , bjk ve gese ve çirkef Bursaspordan daha çok saygıyı hakediyor.
(1) Halkın sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini‚ diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse‚bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde‚ bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini‚ sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep‚ cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi‚altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi‚ fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde‚ altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Ortak hüküm
Madde 218
(1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde‚ verilecek ceza yarı oranında artırılır.
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Ben gecen sene pursanin sampiyon olduguna sevinemeyenlerdenim. Sampiyonlugu kaldiramayacaklarini dusundugum, ve simdide bunda hakli oldugunu gordugum icin sevinememistim galiba.....pursa sampiyon olacagina 100 kere fener olsun, adamlar en azindan futboldan anliyor, hak edenede az cok hakkini veriyor. pursayi 40 senedir tokatliyoruz adamlar kaybeden guresci gibi daima fazlasini istiyorlar. kimse kusura bakmasinda bu anadolu birligi vs.vs. de hosuma gitmiyor. Biz su an oynuyoruz, lig lideriz, ve bu bizim hakkimiz. Umarim boyle devam eder ve sampiyon oluruz, buna kimsede engel olamaz, gecen sene bursanin oldugu gibi. Biz sampiyon olmuyorsak kimin sampiyon oldugu bizi fazla ilgilendirmemeli. Fakat gecen sene Allah biliyor, biz keske fbyi yenseydikde bjkde bursayi yenseydi diye dusundum...pursalilar 2 gun bize iltifatlar yagdirdi fakat cok gecmeden super kupa macinda bize neler yaptiklari ortada....Bunlardan adam olmaz, ben bunu bilir bunu soylerim...
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum