Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya herşeyi geçtimde şu antuyu okuya okuya fenere senpati duyucam nerdeyse Trabzonsporu bukadarmı sever fenerbahceliler hayretler içinde okuyorum. Boşuna dememişler .......... sevilirsin diye

Spiker sanki Amerikada yaşıyorda Trabzonlulara iş veriyormuşda bilmem nede bunun kadar sacma sapan konuşan bi insan görmedim. Ne söledinide bilmiyo.
    Aynen öyle...

1 saattir antu aynı..sayfayı yenieleyip yenileyip yorumlara bakıyorum...

Süper yorumlar...
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• OLay TV'deki adamlar tam manyak
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bursaspor Tv de bordomavi adıyla üyelik alıp mesaj atıyorum şimdilik yetkililerine! Kim kaale alır alırlar mı ya da bilmem ama eğer bu kadın orda çalıştırılmaya devam edilirse yasal yollardan bunun karşısında durmak için elimden geleni yapıcam ben de
        Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
        Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
        Okurken da sen ağla....

Yorum

• Bu kadının karnımı aç ki ekmek diyip duruyor yalına kuru ekmek koysak susarmı ki

Yorum

• İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya herşeyi geçtimde şu antuyu okuya okuya fenere senpati duyucam nerdeyse Trabzonsporu bukadarmı sever fenerbahceliler hayretler içinde okuyorum. Boşuna dememişler .......... sevilirsin diye

Spiker sanki Amerikada yaşıyorda Trabzonlulara iş veriyormuşda bilmem nede bunun kadar sacma sapan konuşan bi insan görmedim. Ne söledinide bilmiyo.
            Katılıyorum şu rakiplerimiz arasında Kayseriyi bir kenara koyarsak. Fener taraftarı , bjk ve gese ve çirkef Bursaspordan daha çok saygıyı hakediyor.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu nedir ya totoşlar sizi

(UEFA)

Yorum

• TCK Madde 216

(1) Halkın sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini‚ diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse‚bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde‚ bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini‚ sosyal sınıf‚ ırk‚ din‚ mezhep‚ cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi‚altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi‚ fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde‚ altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Ortak hüküm

Madde 218

(1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde‚ verilecek ceza yarı oranında artırılır.
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Heykele gidelim renkdaslar,ben de buradan dev bir bayrakla gelip o kadinin bursasina bayragi dikeyim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ne yapabiliriz su denyo kadina..ben fotokopi cekip......mi meil yoluyla yolluycam
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ççç

Bu ne yaa

Yorum

• ciddi ciddi Heykel'e gitmek isteyen gidecek olan var mı ?

Yorum

• Olay TV'deki adam ; Bursaspor maçı kaybetmesinde en büyük neden Hakem.

Sürekli düüttt , birşey yapıyor yine dütt , çekiyor yine düttt.

Hani sarı kart.

Oyuncular mağdur kalıyor.

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• çay TV Cevat KOL döktürüyor

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              OLay TV'deki adamlar tam manyak
                              Futboldan anladiklari yok, zaten futbol kültürleri zayif oldugunu biliyorduk ama adamlar sirf program yapmak icin programa cikiyor...

Hakem mac boyunca düt yapmis düt yapmis zort yapicak hali yok yaaa...

Sadece kendi aleyhine yapilan hatalari vurguluyorlar topitoplar...

Yorum

• Ben gecen sene pursanin sampiyon olduguna sevinemeyenlerdenim. Sampiyonlugu kaldiramayacaklarini dusundugum, ve simdide bunda hakli oldugunu gordugum icin sevinememistim galiba.....pursa sampiyon olacagina 100 kere fener olsun, adamlar en azindan futboldan anliyor, hak edenede az cok hakkini veriyor. pursayi 40 senedir tokatliyoruz adamlar kaybeden guresci gibi daima fazlasini istiyorlar. kimse kusura bakmasinda bu anadolu birligi vs.vs. de hosuma gitmiyor. Biz su an oynuyoruz, lig lideriz, ve bu bizim hakkimiz. Umarim boyle devam eder ve sampiyon oluruz, buna kimsede engel olamaz, gecen sene bursanin oldugu gibi. Biz sampiyon olmuyorsak kimin sampiyon oldugu bizi fazla ilgilendirmemeli. Fakat gecen sene Allah biliyor, biz keske fbyi yenseydikde bjkde bursayi yenseydi diye dusundum...pursalilar 2 gun bize iltifatlar yagdirdi fakat cok gecmeden super kupa macinda bize neler yaptiklari ortada....Bunlardan adam olmaz, ben bunu bilir bunu soylerim...
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X