Gençler kardeşler yeter ama bu nasıl bir dil hiç yakışıyor mu size?Yorumlarınızı doğru dürüst yapın bu forum Trabzonspor taraftar forumu eleştirdiğimiz noktaya düşmeyelim.Irkçılık yapmış bu kadın bu kadar basit ses verelim tepki koyalım ama hangi camiaya ait olduğumuzu unutmayalım.
abi dayanamıyoruz ki.haklısın yanlış yapıyoruz,sinirimize yeniliyoruz ama sakin duramıyoruz abi.Bu varlığa bakalım o bursasportvsi ne ses verecek.
bursanın başkanında hayır yok bunu anladık.Adamın aslı Rizeli benim bildiğim,adamdan ses çıkmıyor
Yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum . yorumumu okuyan yıkıcı olmadıgımı anlamıştır.
Egeme verilen tepkiden bahsedeyim bursasporda oynerken verdiği röportajlar ben bursasporluyum futbolu burda bırakmak istiyorum gibi ve sonra sözleşmesi bitince ufak bi miktar karşılıgı takımla anlaşamadı ve trabzona gitti tamam eyvallah prof. yani sonucta adam ama taraftarın egemene olan tepkisi herkesin farklı kimi bırakıp gitti diye kimi trabzonspor-bursaspor macından sonra hiç bu takımın formasını giymemiş ekmeğini yememiş gibi 3lü çektirmesi kimide bursaspor hakkında verdiği bazı demeçler.aslında bende kızgındım kendisine ama fenerbahçe maçından sonra geçti şuanda kızgınlıgım yok eyvallah.
liverpool olayına gelince o istanbuldaki maç herşeyi batırdı zaten maç öncesi otobüslerimizin ikitelli girişinde taşlanması kötüydü.
her iki takım sahaya cıktı biz maç sonrası trabzonspor takımını tribünlere çagırmayı planlıyorduk ama işler istenildiği gibi gitmedi maç sırasında karşılıklı küfürleşmeler oldu sonra bu dünyada bursa aşkı bambaşka diye başlanan tezahürat yapıldı ondan sonra da zaten maçın verdiği gerginliklede liverpool diye bağrıldı ama öyle olması gerekmiyodu onu söylememeliydik kendi adıma konuşursam ben bağırmadım öyle o konuda haklısınız. maç sonuda yapılan jest ise güzeldi ona diyecek bişeyim yok.bizde yapmak isterdik ama dediğim gibi işler istenildiği gibi olmadı.bursada trabzonspor otobüsü stada gelirken store çevresinde alkışlandı orda olan varsa görmüştür. alkışlayanlardan biride bendim.
2. yarı trabzon deplasmanında gene otobüslerimizin taşlancagı belli geçen sezon taşlanan otobüsümüzün videosu aradım ama bulamadım herneyse geçelim bunları şunu da demek istiyorum trabzondaki maçta bursaspor 2-0 kazansa maç öncesi maç sonu ve maç sırasında karşılıklı küfürler edilecektir trabzonda okuyan bursalılar vardır elbet maç bitiminde bursaspor formalarıyla çıkıp evlerine gitmeye çalışsalar sizce gidebilirler mi ? veya bu maçtan sonra trabzonda maç öncesinde bursaspor formasıyla trabzonluların içinde dolaşabilirler mi ? ama şunu söyliyeyim seneyede bursada maç öncesi trabzonlular rahat rahat gezcekler her sene oldugu gibi...
ben bursada yaşayıpta maç öncesinde bursalılara t.p diyen ve bursaspora küfür edenleri anlamadım.şampiyon oldugumuzda hep beraber şampiyonlugu kutlayıp bursaspor diye bagırmamışmıydık ? bursalı trabzonlular yarısı yeşil beyaz yarısı bordo mavi pankart yaptırıp altıparmaga asmamışlarmıydı.
herneyse size iyi akşamlar forumda huzurunuzu kaçırmak istemem seda konusunda da bir iki bişey söylemek istiyorum. çatlak dengesiz zevzegin teki öyle oldugunu diğer rprtjlarında da anlarsınız zaten.
bu isleri biraksak kardes,..
bursa Trabzonspor taraftari hatali dahi olsa tolere etmeliydi.. muzendeki numunelik kupayi bu camiaya borclusun cunku..
biz hakkimizla kazandik zart zurtlari da gecelim bir kalem..
gereken puan gereken zamanda gelmeyince sampiyon olunmuyor.
bakiniz 1996 TRABZONSPOR... 82 puan almis sampiyon olamamis.. son macta ne olmus.. vanspor diye bir takim fenere yatmis...
yani sen o kupayi , o sampiyonlar ligini bu takima ve camiasina borclusun..
ama sizlere kizmaya gerek yok, bursasporludan boyle bir erdem beklemek sari kar yagmasini beklemekle ayni sey...
neyse siz yine boyle hatunlara ihale verin , otturun tvlerde, biz sahada yine yeneriz .. 40 kusur senede oldugu gibi.. hani 36 ya 8 misali,,
bir de bu bursada yasiyorsan bursasporlu olacaksin kolpaligindan da siyrilsaniz diyorum,.., hani belki sizler newyorka gidip ben amerikanim dersiniz belki de , ama bursada yasiyor diye bir Trabzonlu kimligini inkar etmez.. bu namussuzlarin cift kimliliklerin isidir.. Trabzonlu nerede olursa olsun Trabzonludur, Trabzonsporludur..
bursanin ekmegini yemek meselesi de ayri bir kolpalik.. bursaspor kulubu agir sanayi hamlesi yapmis ve Trabzonlulari bursaspor taraftari olmalari kosuluyla bursaya cagirmis da Trabzonlular yan cizmis gibi kolpa kolpa konusmalar,...
bu vatan topragin her karisinda en az sen kadar soz sahibi herkes.. kimse kimseye de ekmek vermiyor,,insanlar ekmeklerini tastan cikariyor..
neyse bursali arkadas,.. kalitenizi bir kere daha kanitladiniz.. sasirmadik
size yakisan da buydu..
En son ESER tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:22.
arkadaslar bu arada, Trabzondaki arkadaslardan da ufak bi ricam var... Es-Es maçında Seda Çapçı denilen ...'ya (forumda yazmak dogru kaçmaz) gerek pankart gerekse tezahuratlarla gerekli mumamelenin yapılmasıdır ricam...!
O kadını(!) ciddiye alıp da pankart mı açalım hocam!! Yeter ona bu meşhurluk..! En doğrusu Altan abinin yaptığıdır. Bence biz de ona katılmalıyız bu konuda..! Tv de spiker olmak biraz kalite ister.. Sen onca insanın karşısına çıkıyorsan bunun gerekliliklerini de yerine getireceksin.. Öyle bol keseden sallamaya benzemiyor.. Yayın hakkı elinden alınmalı!! Halkı galeyana getirmekten tutun da iki takım taraftarını holiganlığa sürüklemekten bir sürü kötü, çirkin yanlış duruma sebebiyet veren bi kadın(!) ın tv programı yapmak gibi bi hakkı yoktur! Böyle bi yayıncılık anlayıışı kabul edilemez.. Heee ediliyorsa eğer ben bu kadına canlı yayında bağlanmak istiyorum!!!!!!
En son şahrud tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:24.
Yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum . yorumumu okuyan yıkıcı olmadıgımı anlamıştır.
Egeme verilen tepkiden bahsedeyim bursasporda oynerken verdiği röportajlar ben bursasporluyum futbolu burda bırakmak istiyorum gibi ve sonra sözleşmesi bitince ufak bi miktar karşılıgı takımla anlaşamadı ve trabzona gitti tamam eyvallah prof. yani sonucta adam ama taraftarın egemene olan tepkisi herkesin farklı kimi bırakıp gitti diye kimi trabzonspor-bursaspor macından sonra hiç bu takımın formasını giymemiş ekmeğini yememiş gibi 3lü çektirmesi kimide bursaspor hakkında verdiği bazı demeçler.aslında bende kızgındım kendisine ama fenerbahçe maçından sonra geçti şuanda kızgınlıgım yok eyvallah.
liverpool olayına gelince o istanbuldaki maç herşeyi batırdı zaten maç öncesi otobüslerimizin ikitelli girişinde taşlanması kötüydü.
her iki takım sahaya cıktı biz maç sonrası trabzonspor takımını tribünlere çagırmayı planlıyorduk ama işler istenildiği gibi gitmedi maç sırasında karşılıklı küfürleşmeler oldu sonra bu dünyada bursa aşkı bambaşka diye başlanan tezahürat yapıldı ondan sonra da zaten maçın verdiği gerginliklede liverpool diye bağrıldı ama öyle olması gerekmiyodu onu söylememeliydik kendi adıma konuşursam ben bağırmadım öyle o konuda haklısınız. maç sonuda yapılan jest ise güzeldi ona diyecek bişeyim yok.bizde yapmak isterdik ama dediğim gibi işler istenildiği gibi olmadı.bursada trabzonspor otobüsü stada gelirken store çevresinde alkışlandı orda olan varsa görmüştür. alkışlayanlardan biride bendim.
2. yarı trabzon deplasmanında gene otobüslerimizin taşlancagı belli geçen sezon taşlanan otobüsümüzün videosu aradım ama bulamadım herneyse geçelim bunları şunu da demek istiyorum trabzondaki maçta bursaspor 2-0 kazansa maç öncesi maç sonu ve maç sırasında karşılıklı küfürler edilecektir trabzonda okuyan bursalılar vardır elbet maç bitiminde bursaspor formalarıyla çıkıp evlerine gitmeye çalışsalar sizce gidebilirler mi ? veya bu maçtan sonra trabzonda maç öncesinde bursaspor formasıyla trabzonluların içinde dolaşabilirler mi ? ama şunu söyliyeyim seneyede bursada maç öncesi trabzonlular rahat rahat gezcekler her sene oldugu gibi...
ben bursada yaşayıpta maç öncesinde bursalılara t.p diyen ve bursaspora küfür edenleri anlamadım.şampiyon oldugumuzda hep beraber şampiyonlugu kutlayıp bursaspor diye bagırmamışmıydık ? bursalı trabzonlular yarısı yeşil beyaz yarısı bordo mavi pankart yaptırıp altıparmaga asmamışlarmıydı.
herneyse size iyi akşamlar forumda huzurunuzu kaçırmak istemem seda konusunda da bir iki bişey söylemek istiyorum. çatlak dengesiz zevzegin teki öyle oldugunu diğer rprtjlarında da anlarsınız zaten.
Abisi önce o isminden dolayı inanılmaz derecede gıcıklığım var senin yaşın kadar benim maç izlemişliğim vardır.Yıllar öncesinde böyle bir gruplaşma yoktu sizi bu hale sokan yönetimlerin allah cezasını versin.Hep nemalanıyorsunuz SİZ KİMSİNİZ KİMİN KÖPEĞİSİNİZ.Siz 10 yaşında ki çocuğa tokat atacak 1/10 kişi girecek kadar ACİZ karaktersiz biR taraftar grubusunuz ADAM OLUN ADAM GİBİ GELİN sizlere burada nasıl davranılacağını göreceksiniz.Unutmayın ki OLİMPİYAT ta LİVERPOOL bağıranları biz unutamazdık biz sizi TÜRKİYE de ADAM yerine koyduk lakin siz ADAM çıkmadınız.Gereken bundan sonra itina ile yapılacaktır.
Benden size tavsiye sakın ola ki;TRABZON'a gelmeyin özellikle emniyet'i bu konuda şahısım adına uyaracağım sizleri şehre sokmasınlar,sizin spikeriniz böyle yapıp iki şehri birbirine sokuyorsa bakalım ona kim nasıl sokacak.
-bursa papucu yarım diye bağırdılar diye içerlemiş. gerisini siz düşünün. burdan ekmek yiyorsunuz diyor. bu karı bir de okumuş da çıkmış oralara. bu bursasporlular hakkaten kendini adam sanıyor‚ yengeye de bulaştırmışlar. bi sonraki ts bs maçında olay çıkarsa bu karının suçu büyük.
-bursadan ekmek yiyorlar ulan sanki bursa başka bi vatanda trabzon başka adam kendi parasıyla kurmuş yapmış sanane bundan alma o zaman ekmek vs ablama bak be bu heykele trabzonlular gelince buda eğer ordaysa neler olur ? bursasportv de kapatsın tvsini boşuna elektrik harcamasınlar zaman kaybı şu programa bak hele
Alıntıdır
Alıntı yapmayı sevmesemde Fb forumundan gördüğüm güzel yazılar 1 ve 2.ye baya güldüm
Siz 10 yaşında ki çocuğa tokat atacak 1/10 kişi girecek kadar ACİZ karaktersiz biR taraftar grubusunuz ADAM OLUN ADAM GİBİ GELİN sizlere burada nasıl davranılacağını göreceksiniz .
bi dakka daldıkları renktaş 10 yaşındamıydı gerçekten?
- Mollasalihoğlu Kardeşimizi Göreve Çağırıyorum..Bu Bayana Dava açalım
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum