Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nokta transfer derken kimi kastettin Abim mesela ?
    Bilemiyorum,bu isin arastirmacilari ve senol hocam daha iyisini bilir.

Solbek bulmamiz lazim,teo nun durumuna göre forvet de lazim.

Kopenhagdan solbek wendt iyi bir tercih gibi,forvete de güney amerikalilar disindakiler kabulümdür.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu Konuyu 115 Aktif Üye Görüntülüyor 115 (81 Üye ve 34 Misafir)
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yenilgisiz Takım Yoktur ,TRABZONSPOR'la Oynamamış Takım Vardır ... xD

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kopenhagdan solbek wendt iyi bir tercih gibi,forvete de güney amerikalilar disindakiler kabulümdür.
          Tabii ki de Şenol Hocamız tartışmasız bizden daha da iyi biliyor

Abi sol bek mevkisine bence de takviye lazım.Ivan'ı ben şahsen beğeniyorum.Sizce nasıl olur ?

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdal Abi Gaziantespor'un stoperini beğendin mi izledin mi bugün ?

adını unuttum zenci oyuncu. çok beğendim ben. vernezler ama alsak çok işe yarar.. hatasız oynadı ve çıkışları da uzun pasları da etkiliydi.. hayran kaldım..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cafer bir önceki mesajinda 1 nokta transfer bile isimizi görür dedin .
              Simdi neredeyse takimi yeniden kuruyorsun.

Yorum

• arşivde rastladım yarım saattir gülüyorum

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yenilgisiz Takım Yoktur ,TRABZONSPOR'la Oynamamış Takım Vardır ... xD
                  Abi çok güzel bir konunun üstüne bastın

Harfi harfiyen sana katılıyorum

Yorum

• hayırlı geceler.. Allah rahatlık versin..
                    Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Estağfurullah...Ben sadece ortam gerilebilir diye endişe ettim...Dinliyoruz
                      Yanlış anlama beni abi saygısızlık etmek niyetinde değildim

Bir gün babamla bir İstanbulspor-Trabzonspor maçına gittik Bayrampaşa'daydı sanırım şu 5-0 yenildiğimiz maçtı.Fatih maç içerisinde sarı kart gördü.Biz de golleri paşa paşa yedik maç hüsranla bitti ben ağladım vesaire...İndik soyunma odasına babamla beraber genel sekreter bir tanıdıktı sohbet muhabbet forma alış verişi derken Fatih ile Metin Aktaş çıkıverdi soyunma odasından.Aralarındaki konuşmayı aynen aktarıyorum:

M.A.: "Fatih olum haftaya cezalısın."

F.T.: "Saçmalama la ne cezası ?"

M.A.:"Olum sarı kart gördün ya..."

F.T.:"Eee ????(Metin aktaş önceki gördüğü sarı kartları sayar).Yapma yahu.Vallahi doğru diyorsun.Ben farkında değilim.

Çıktık oradan velhasıl-ı kelam.Önden Abdullah, Ogün falan milli takım kampına gidiyor ayrı bir araca doğru , hemen yanımızdan da Fatih geçiyor.Babam Fatih'i durduruyor ve :"Sen nasıl profesyonel futbolcusun gördüğün karttan, cezandan haberin yok!" -babam da eski profesyoneldir -Fatih kızarıp bozarıyor...Kem küm...

O gün cezasından haberi olmayan Fatih ile 3 sene önce kaptanımız olan Fatih arasında dağlar,denizler,okyanuslar var...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adını unuttum zenci oyuncu. çok beğendim ben. vernezler ama alsak çok işe yarar.. hatasız oynadı ve çıkışları da uzun pasları da etkiliydi.. hayran kaldım..
                        Futbolcunun adı Danny daha 24 yaşındaymış.Bende şahsen hayran kaldım
                        Paraya basarsak alırız diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En fazla 2 dedim abi,celiski yok.

1 alirsan nokta olmazsa yerinde sayarsin ama 2 alirsan birisi cürük ciksa bile digeri seni tasiyabilir hesaaabi.

Yorum

• Trabzon Hayvanseverler Derneği ,Trabzonspor tarafından kartala,aslana,kanaryaya ve son olarak timsaha yapılanlar karşısında kendini fesh etti

biri 4 ü birarada için espri istemişti... bir yerde okudum bu yorumu... idarelik
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İrfan Abi bir tane Bursaspor'a güzel şiirlerinden yazar mısın ?

Yorum

• Bence haftaya jaja yi yedek birakip alanzinho ya sans vermek lazim yoksa adam kaybolup gidecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X