Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şaka bir yana izledikçe geriliyorum!
    Bu olaya el atmalıyız gibime geliyor!
    Hamiş

Yorum

• Yener'den spikere jest cevap
      15 Kasım 2010 / 17:04
      Bursaspor TV’si spikeri Çapçı’nın amacı aşan sözlerine yönetim temkinli yaklaştı.

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.

Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi

Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

Haber61
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yener'den spikere jest cevap
        Bursaspor TV’si spikeri Çapçı’nın amacı aşan sözlerine yönetim temkinli yaklaştı.

Trabzonspor asbaşkanı Hasan Yener Bursaspor TV’de sabah haberlerini sunan spiker Sevda Çapçı’nın infial yaratan sözlerine sağ duyulu yaklaştı.

Asbaşkan Hasan Yener Trabzonspor’un hiç kimseyle kavga etmeyeceğini belirterek” Biz Bursaspor ile bir maç oynadık ve kazandık. Artık o maç geride kaldı. Hiç kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Hiç kimse bizi böyle ortamların içine çekemez. Bizim için o maç geride kaldı. Trabzonspor ligde hedefleri olan bir takım. Bizler şimdi camia olarak hafta sonu evimizde oynayacağımız Eskişehirspor maçını düşünüyoruz.”dedi

Öte yandan Bursa ve yakın illerde bulunan Trabzonspor taraftarları bayramın ikinci günü Bursa’ya giderek, spiker Capçı’nın sözünü ettiği Bursa’nın Heykel ve Setbaşında gösteri yapmak için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

Haber61
        Ortamı germemek adına iyi bir konuşma olmuş...Ama asıl merak ettiğim son cümleniin doğruluk payı nedir..?Gerçekten heykelin yanında bi gösteri yapılacak mı?
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Ulan ne koyuyor bu millete Bize Heryer Trabzon Tezuharati,Herkes simdi daha siddetli desin!!
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Haber61
            Son kısım çok iyi düşünülmüş...
            Yakmak lazım orayı!
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu iki fotoğrafı bursaspor forumlarına felan mı koysak
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• @Teksas

Bu fotoğrafa iyi bak. Bu fotoğraf siz şampiyon olduktan 10 dk sonra çekildi. Tabi bu formalar o an giyilmedi. Taa gün başı giyildi..

Fotoğrafta sağdaki benim, diğeri ise BMN'ye de üye fanatik mi fanatik Ts'li olan abim. Öğlen bu şekilde formaları giyip arabayla şehir tutuna çıktık. Herkes bize bakıyor "bu deliler ne yapıyor" diye. Biz de bize bu gözle bakan Fb'lilere "akşama görüşeceğiz Bursa şampiyon olacak" vari gözlerle onlara karşılık veriyorduk.

Akşam oldu Fb'den intikamı aldık. Abim Fb'ye büyük acı yaşattık diye aldı arabayı indi çarşıya tur atmaya. Tabi bunun yanında da Bursa'yı tebrik etmek için.
                Yazın her halı saha maçında kendisinin orijinal Ts formaları olduğu halde bu formayla maçlara geldi. Maksak İst. takımı taraftarlarını ezmekti.

Bizim bakış açımız "İstanbul takımları yıkılsın, yerine Anadolu takımları gelsin"di. Hep böyle baktık. O Anadolu takımı kim olursa olsun yanında olacaktık.

Bizim günler böyle geçerken geldi çattı Süper Kupa finali. Daha maç başlamada küfürler etmeye, Liverpool diye bağırmaya başladı. Bu nedir şimdi? Biz sizi tebrik ettik, şampiyon olmanıza sevindik ama sizin yaptığınıza bakın...

Aradaki uzun zamanı geçip haftasonu oynanan maça geleyim. Evet maç günü aynen senin dediğin gibi formalarla bir çok taraftarımız gezdi. Hiç bir sorun, sataşma olmadı. Her şey bu kadar iyi giderken neden tribünlerde yerimizi aldığımız gibi o kadar küfürü yedik? Neden Egemen'e o kadar küfür ettiniz?

Linç olayına yorum bile yapamıyorum. Fakat hatanın çoğu bizim taraftarda. Ne işin var formayla orada...

Şimdi bu kaşarın yaptığı yorumlara geleyim. Bu kaşarın Dikkaldırım'dan haberi yok herhalde. Dikkaldırm olduğu gibi Trabzonsporlulardan oluşur. Düşün artık Bursanın göbeğinde olduğu gibi Trabzonsporluların olduğu bir mahalle. Senin şehrinde böyle bir durum varken, sen gitmiş "Helkel'de Trabzonspor formalı biri gezemez" diyorsun.

Yarın belime silah koyup, formamla heykele çıksam şovumu yapsam, kavga etmeye gelenleri de vursam ne olacak? Bize her yer Trabzon olduğunu ispatladığım için siz mi rezi olursunuz yoksa bu kadar aşağılık bir eylemi gerçekleştirdiğim için koca Trabzonspor camiası mı rezil olur?

Yorum yapın. Hatta kızgınlıkla küfürlü yorumlar da yapılır ama ırkçılığa, iki şehir arasını açacak yorumlardan kaçının. Bu işten iki tarafa zarar gelir.
                En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:04.
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa'da da öyle diyordun ama düz yol varken demir tellerden atlamak zorunda kaldık
                  şşşşşş....! =)))
                  Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• Bursada yasayan Trabzonlu Rizeliler sizde bu alcak zavaliya tepki gostermesenis sizede yaziklar olsun derim !!!
                    KÜLTÜRÜ!

Yorum

Haber61
                      Çok yerinde bir cevap olmuş.
                      Takımın bu işle uğraşmaması lazım.Bu olayı taraftar çözecektir...

Yorum

• teksas diye bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş,sefa gelmiş...

Öncelikle teksas birinci olarak geçen yıl Saraçoğlu'nda Trabzonspor bursaspor falan için oynamamıştır zaten tarihinde böyle başkasına yaranmak gibi bir durumu yoktur ve çıkar kendi oyununu oynar.Biz o maça yedek kadro ile istesek de çıkabilirdik ancak sırf lige şaibe düşmesin diye elimizden gelen bütün mücadeleyi yaptık ve bu mücadelenin en özverili isimleride Onur ve EGEMEN'di.Hani şu ana avrat sövdüğünüz,ağıza alınmayacak laflar söylediğiniz EGEMEN...

Şampiyon olduktan sonra iyi bir ortam oluşmaya başlamıştı ta ki Olimpiyat Stadı'nda ki olaylara kadar..Trabzon halk oyunları ekibi çıkınca kıçınızı döndünüz,ıslıkladınız ama sonrasında Bursa Yöresi halk oyunları ekibi çıktı biz alkışladık ve tempo tuttuk hep birlikte.Maç başlamadan bi tarafınızı yırtana kadar Liverpool diye bağırdınız ama işe gelince de Milliyetçilik naraları atarsınız.Maç başlamadan Bursa takımı çıkarken biz alkışladık başta Ertuğrul Hoca olmak üzere.Ancak öyle bir topluluk haline gelmişsiniz ki sizi şampiyon yapan takımı 70.dakika da stadta yalnız bıraktınız kıçlarınızı dönerek gittiniz(kalan bir kaç arkadaşı ayırarak söylüyorum).Yine maçın sonunda başta Ertuğrul Hoca olmak üzere bütün takımınızı tek tek alkışladık,Şampiyon tezahüratlarıyla...

Gelelim bu seneye;Maçtan önce forumlarınızda başta Sadri Şener olmak üzere sövmediğiniz adam kalmadı.Maça geldik burası leş gibi hamsi kokuyor'dan başlayarak ve başta EGEMEN olmak üzere ana-avrat sövmediğiniz adam kalmadı..Maçın bitiminde protokol de 10 yaşında bir çocuğun dövülmesinden maç bitiminde 100 kişinin 2 renktaşımıza saldırmasına kadar yapmadığınız kalmadı.Maçta ilk küfürleri siz ettiniz hem de o son maçta Kadıköy'de canla başla mücadele eden EGEMEN'e hani her yıl ana-avrat küfür ettiğiniz..Eee her bi haltı yediniz sonra da Trabzonlular niye küfretti niye 3 lü çektirdi...

Trabzon'da kimse şimdiye kadar ölmedi.İnsan gibi geleni insan gibi ağırlarız ki ligin her deplasmanda sorun yaşayan takımı Diyarbakır'ın taraftarının en rahat deplasmanıdır Trabzon..

Söylediğim gibi insan olana insanlıkla karşılık veririz ama adam olmayanında götünden kan alırız kimse kusura bakmasın.Erkekliği tutan Trabzon'a gelir...

Buradan Trabzonspor Yönetimi'nden tek dileğim bursaspor maçında rakip takımın biletleri meydandan satılsın hani bizim gece saatlerinde yüzlerce Bordo-Mavi yürekle inlettiğimiz Bursa'da nasıl Kültürpark'tan satıldıysa Trabzon'da da meydandan satılsın..O zaman görelim delikanlılık ayağına 20 kişinin 1 kişiyi dövdüğü videoları internette paylaşmayı ve sunucu mahlukatın bahsettiği delikanlılığınızı..

Bunların kendi açınızdan bir mantıklı açıklaması varsa söyleyin heee yok diyorsan ama biz yine de bunları yaptık diyorsan seni de ikinci yarı Trabzon'a bekleriz arkadaşım Hayvan olanla hayvanlaşmayı iyi biliriz dert etme sen
                        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:03.

Yorum

• Yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum . yorumumu okuyan yıkıcı olmadıgımı anlamıştır.
                          Egeme verilen tepkiden bahsedeyim bursasporda oynerken verdiği röportajlar ben bursasporluyum futbolu burda bırakmak istiyorum gibi ve sonra sözleşmesi bitince ufak bi miktar karşılıgı takımla anlaşamadı ve trabzona gitti tamam eyvallah prof. yani sonucta adam ama taraftarın egemene olan tepkisi herkesin farklı kimi bırakıp gitti diye kimi trabzonspor-bursaspor macından sonra hiç bu takımın formasını giymemiş ekmeğini yememiş gibi 3lü çektirmesi kimide bursaspor hakkında verdiği bazı demeçler.aslında bende kızgındım kendisine ama fenerbahçe maçından sonra geçti şuanda kızgınlıgım yok eyvallah.

liverpool olayına gelince o istanbuldaki maç herşeyi batırdı zaten maç öncesi otobüslerimizin ikitelli girişinde taşlanması kötüydü.

her iki takım sahaya cıktı biz maç sonrası trabzonspor takımını tribünlere çagırmayı planlıyorduk ama işler istenildiği gibi gitmedi maç sırasında karşılıklı küfürleşmeler oldu sonra bu dünyada bursa aşkı bambaşka diye başlanan tezahürat yapıldı ondan sonra da zaten maçın verdiği gerginliklede liverpool diye bağrıldı ama öyle olması gerekmiyodu onu söylememeliydik kendi adıma konuşursam ben bağırmadım öyle o konuda haklısınız. maç sonuda yapılan jest ise güzeldi ona diyecek bişeyim yok.bizde yapmak isterdik ama dediğim gibi işler istenildiği gibi olmadı.bursada trabzonspor otobüsü stada gelirken store çevresinde alkışlandı orda olan varsa görmüştür. alkışlayanlardan biride bendim.

2. yarı trabzon deplasmanında gene otobüslerimizin taşlancagı belli geçen sezon taşlanan otobüsümüzün videosu aradım ama bulamadım herneyse geçelim bunları şunu da demek istiyorum trabzondaki maçta bursaspor 2-0 kazansa maç öncesi maç sonu ve maç sırasında karşılıklı küfürler edilecektir trabzonda okuyan bursalılar vardır elbet maç bitiminde bursaspor formalarıyla çıkıp evlerine gitmeye çalışsalar sizce gidebilirler mi ? veya bu maçtan sonra trabzonda maç öncesinde bursaspor formasıyla trabzonluların içinde dolaşabilirler mi ? ama şunu söyliyeyim seneyede bursada maç öncesi trabzonlular rahat rahat gezcekler her sene oldugu gibi...

ben bursada yaşayıpta maç öncesinde bursalılara t.p diyen ve bursaspora küfür edenleri anlamadım.şampiyon oldugumuzda hep beraber şampiyonlugu kutlayıp bursaspor diye bagırmamışmıydık ? bursalı trabzonlular yarısı yeşil beyaz yarısı bordo mavi pankart yaptırıp altıparmaga asmamışlarmıydı.

herneyse size iyi akşamlar forumda huzurunuzu kaçırmak istemem seda konusunda da bir iki bişey söylemek istiyorum. çatlak dengesiz zevzegin teki öyle oldugunu diğer rprtjlarında da anlarsınız zaten.

Yorum

• Bursaspor Camiası, taraftarı ve hocası "Sempatiden Nefrete" acılımı yapıyor sanırım..

Anadolu Kardeşliği diyenlerin abisini hoyratca kenara atmaya çalışmanın cezasını abi Trabzonspor Süper Kupada 3 tokatla ligde 2 tokatla verdi ama Us ile uslanmayanı tekdir de ettik hakkı olan kötegi de verdik ama laftan anlamayıp hala asilik yapıyorsa Sivas gibi Bank Asyaya düşmemeye oynamaları yakındır
                            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Arkadaslar ben cildirdim sizi bilmemde nasil bir hakarettir bu
                              KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                teksas diye bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş,sefa gelmiş...

Öncelikle teksas birinci olarak geçen yıl Saraçoğlu'nda Trabzonspor bursaspor falan için oynamamıştır zaten tarihinde böyle başkasına yaranmak gibi bir durumu yoktur ve çıkar kendi oyununu oynar.Biz o maça yedek kadro ile istesek de çıkabilirdik ancak sırf lige şaibe düşmesin diye elimizden gelen bütün mücadeleyi yaptık ve bu mücadelenin en özverili isimleride Onur ve EGEMEN'di.Hani şu ana avrat sövdüğünüz,ağıza alınmayacak laflar söylediğiniz EGEMEN...

Şampiyon olduktan sonra iyi bir ortam oluşmaya başlamıştı ta ki Olimpiyat Stadı'nda ki olaylara kadar..Trabzon halk oyunları ekibi çıkınca kıçınızı döndünüz,ıslıkladınız ama sonrasında Bursa Yöresi halk oyunları ekibi çıktı biz alkışladık ve tempo tuttuk hep birlikte.Maç başlamadan bi tarafınızı yırtana kadar Liverpool diye bağırdınız ama işe gelince de Milliyetçilik naraları atarsınız.Maç başlamadan Bursa takımı çıkarken biz alkışladık başta Ertuğrul Hoca olmak üzere.Ancak öyle bir topluluk haline gelmişsiniz ki sizi şampiyon yapan takımı 70.dakika da stadta yalnız bıraktınız kıçlarınızı dönerek(kalan bir kaç arkadaşı ayırarak söylüyorum).Yine maçın sonunda başta Ertuğrul Hoca olmak üzere bütün takımınızı tek tek alkışladık,Şampiyon tezahüratlarıyla...

Gelelim bu seneye;Maçtan önce forumlarınızda başta Sadri Şener olmak üzere sövmediğiniz adam kalmadı.Maça geldik burası leş gibi hamsi kokuyor'dan başlayarak ve başta EGEMEN olmak üzere ana-avrat sövmediğiniz adam kalmadı..Maçın bitiminde protokol de 10 yaşında bir çocuğun dövülmesinden maç bitiminde 100 kişinin 2 renktaşımıza saldırmasına kadar yapmadığınız kalmadı.Maçta ilk küfürleri siz ettiniz hem de o son maçta Kadıköy'de canla başla mücadele eden EGEMEN'e hani her yıl ana-avrat küfür ettiğiniz..Eee her bi haltı yediniz sonra da Trabzonlular niye küfretti niye 3 lü çektirdi...

Trabzon'da kimse şimdiye kadar ölmedi.İnsan gibi geleni insan gibi ağırlarız ki ligin her deplasmanda sorun yaşayan takımı Diyarbakır'ın taraftarının en rahat deplasmanıdır Trabzon..

Söylediğim gibi insan olana insanlıkla karşılık veririz ama adam olmayanında götünden kan alırız kimse kusura bakmasın.Erkekliği tutan Trabzon'a gelir...

Buradan Trabzonspor Yönetimi'nden tek dileğim bursaspor maçında rakip takımın biletleri meydandan satılsın hani bizim gece saatlerinde yüzlerce Bordo-Mavi yürekle inlettiğimiz Bursa'da nasıl Kültürpark'tan satıldıysa Trabzon'da da meydandan satılsın..O zaman görelim delikanlılık ayağına 20 kişinin 1 kişiyi dövdüğü videoları internette paylaşmayı ve sunucu mahlukatın bahsettiği delikanlılığınızı..

Bunların kendi açınızdan bir mantıklı açıklaması varsa söyleyin heee yok diyorsan ama biz yine de bunları yaptık diyorsan seni de ikinci yarı Trabzon'a bekleriz arkadaşım Hayvan olanla hayvanlaşmayı iyi biliriz dert etme sen

ne meydanı ya; beşikdüzü,vakfıkebir,tonya,akççabat,faroz,boztepe,sürmene,araklı,maçka ve şu anda sinirden aklıma gelmeyen tüm ilçere dağıtılsın gişeler ordan alsınlar.lan anlamıyorum ya.şaka sanıolar bunlar galiba
                                En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:07.
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X