Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

6 haftada 17 gol atıp 2 gol mü yedik yani ?

Yorum

• faabiye ben de antepin stoperini sorayım. daniydi galiba hem hızlı hem de topu iyi kullanıyordu. (erdal, cezaları kaldırma teklifini destekliyorum)

Yorum

• Herr Schuster!
        BJK 6 haftada (yarin kazandigini farzedelim) 7 puan toplamis.
        TRABZONSPOR 6 haftada 18 puan.
        Defans oynayan Trabzonspor,ofans oynayan BJK.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su Basligin güzelligine bak..
          başlık süper olmuş tuttum.

Yorum

• Egemen ile ilgili şunu diyeyim...Türk futbolcusunun problemidir üstüne koyamamak...Bizim Fatih mesela 20 sinde ne ise bu gün aynı...Oysa Egemen top kullanma anlamında sürekli gelişiyor...Ayrıca İngilizce öğreniyor ve sürekli İngilizce konuşuyor kampta yabancı futbolcularımızla....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 haftada 17 gol atıp 2 gol mü yedik yani ?
              Hayır 18...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egemen ile ilgili şunu diyeyim...Türk futbolcusunun problemidir üstüne koyamamak...Bizim Fatih mesela 20 sinde ne ise bu gün aynı...Oysa Egemen top kullanma anlamında sürekli gelişiyor...Ayrıca İngilizce öğreniyor ve sürekli İngilizce konuşuyor kampta yabancı futbolcularımızla....
                kesinlikle öyle...bizden milli takıma alınacak ilk oyuncuydu bence

Yorum

• macin geniss özetiiiiiiiiiiii

Yorum

• BJK 5 haftada 5 gol atmis,Trabzonspor 17 gol.
                    Neremle güleyim bilmem ki?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Egemen ile ilgili şunu diyeyim...Türk futbolcusunun problemidir üstüne koyamamak...Bizim Fatih mesela 20 sinde ne ise bu gün aynı...Oysa Egemen top kullanma anlamında sürekli gelişiyor...Ayrıca İngilizce öğreniyor ve sürekli İngilizce konuşuyor kampta yabancı futbolcularımızla....
                      Bu konuda sana katılmıyorum abi. Hatta tam tersi olduğunu kanıtlayan harika bir anım var kendisiyle (tabi bahsettiğin Tekke ise)...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkür ettim İlkerim.Anıl'a da Bursaspor atkısı siparişi verdim.Benim arkamdan getir dedim.

Ula napacan o karaktersizlerin atkısını Gümüşhanesporumun atkısının yanına hiç yakışmaz hele TRABZONSPORUMUN atkısının yanına hiç hiç yakışmaz Lafı olmaz Mesutum

Hayal etmeye başlayın nasıl kutlayacağımızı şampiyonluğu gerçi ben ne zaman düşünsem ağlıyorum ama büyük zevk veriyor Hepten mazoşiste bağladık durumu

Cümleten hayırlı geceler...

Yorum

• manisa maçında makakulayı almadık gittik jajayı aldık diye kızanlara selam ediyorum.

Değerli arkadaşlarım; ben bu jajaya gıcık kapıyorum. Adam artist, rakip haklarına saygısız, insanların beline kırarak fiziksel ve ruhsal zararlar veriyor.

TS bir an önce bu zibididedn kurtulmalıdır
                          Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer'im çok yanlış düşünüyorsun. Bunun ölçü birimi yok.

Ciddi şekilde artniyetle hareket etmediğini gözlemlediğiniz her adamın, her hanımın sevgisi çok farklı boyutlarda ve hiçbiri diğerinden üstün değil.

Ben 2 sene önce antep'inden sivas'ına aç kalma pahasına deplasmanlara gidiyordum öğrenci iken. İster istemez tecrübesiz ve cahillikle de heralde benim gibi delisi yoktur be amma seviyorum kardeşim diye kendimi avutuyordum. İnan o günden beri bu adam her haliyle benden daha fanatik be dediğim onlarca insan ile tanıştım. Bahsettiğim fanatiklik düzeyi maça gitmek, fedakarlık yapmak vs. anlamında değil.

Bu geceden örnek vereyim.
                            bir çok deplasmanda da gördüğüm yaşı haylice almış bir amca vardı. 2. golümüzde oturdu kafasını gizlemeye çalışıyordu. Döndüğünde ağladığını farkettim. başka duygular var işte işin içinde.

Daha örneklendiremediğim çok fazla parametre var.

O yüzden kim ne yaparsa yapsın, ne derse desin eğer şu Trabzonspor dediğimiz şeyin sevgisi içinde varsa kimseninki diğerinin üstünde olamıyor kardeşim. Farklı ifade edilebiliyor, farklı görülebiliyor ama fark etmiyor. Ukalalık ve art niyetten uzak olduğu sürece tabi.
                            Aslında çok haklısın Anıl abi.

Ben arkadaşlarıma Trabzonsporu tutmayan bu sevginin nasıl olduğunu anlayamaz derim. Normal değildir. Tarifinide onlara yapamam zaten.

Onlarda anlamazlar ne demek istediğimi.

Çokta önemli değil aslında.

Allaha şükürler olsun Trabzonsporluyum. Binlerce kez.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herr Schuster!
                              BJK 6 haftada (yarin kazandigini farzedelim) 7 puan toplamis.
                              TRABZONSPOR 6 haftada 18 puan.
                              Defans oynayan Trabzonspor,ofans oynayan BJK.
                              İnşallah Mustafa Denizli gibi olursun
                              (geçen hafta bjk ye 3 puanı oynamadan yazmıştı)

Yorum

• Yok mu Burak a yardımcı olacak biri...Onun hatrı yoksa adaşının hatrı da mı yok ....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X