Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Krita kupa maçında oynamayacağı için bizim maçta oynayabiliyor diye biiyorum
    Evet çok doğru.Ben kupa maçını unutmuştum.

Yorum

• ister silin yorumumu ama "gerizekalı" bjk hocası schuster kasımpaşa maçı bitiminde diyorki ben trabzonspor ve bursaspor gibi defans oynamıyorum aptal yaa... kendisinin inönüde zar zor pozisyon bulup berabere kaldığı kasımpaşaya biz kendi evinde 7 tane attık + dahada atmak istemedik.. ayrıca avni akerdeki bjk maçında kimin defans yaptığını çok iyi gördük
      yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• bu maçın zamanı ayrıca güzel.. hazır bayramda toplanacaz ahalice izleriz artık...ne muhabbet ne muhabbett..
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Krita kupa maçında oynamayacağı için bizim maçta oynayabiliyor diye biiyorum
          Direk kırmızı yedi.. Oynayamaz..

Ama keşke oynasa.. As adamları değil ki zaten..

Bu sene sadece Antalya'ya karşı oynadı..

Ben maçta Turgay ve Sercan ikilisinden çekiniyorum sadece..

Volkan top ezmeye devam etsin birşey olmaz..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maç saati bulamazsın bilet
            Ne zaman alıcam peki ?
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kupa Maçında ki tarifeyi yapsak keşke

3-0
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• evet haklısın direk görmüş en az 2 maç eder

Yorum

• En kolay maclarimizdan biri olacak.

Yorum

• Söze Şenol Güneş ile başlamak lazım.. Trabzonspor şampiyon olacaksa, O’nunla olacak.. Bitti denilen, büyük takımlarda asla oynayamaz denilen Burak ne hale geldi görüyorsunuz..

Ya Serkan?.. Bence; banko mili takım adayı.

Selçuk.. Düne kadar sırtını dönenler, şimdi ne düşünüyordur acaba?..

Egemen.. Havadan var, karadan var, bir tek su üstünde oynayamıyor..

Onur’dan önce, Volkan Demirel dışında futbolseverlerin beğenisini kazanan file bekçisi hatırlıyor musunuz? Yıllardır dayamıştık sırtımızı Rüştü’ye, heyecan veren bir kaleci arıyorduk.. Şimdi bulduk..

Trabzonspor’un şu kadrosunda, işe yaramaz diyeceğiniz bir yabancı futbolcu var mı?..
                    Rıdvan Dilmen hep söyler; bu ligde yabancı seçimini iyi yapan şampiyon olur..

Ligde B Planı için en hazır kadro Şenol Hoca’nın elinde.. İşler ters giderse, planları değiştirecek kadro yanında.. Bütün bu olumlu tablonun sahibi kim? Şenol Hoca..

Hani o traşını, giyimini beğenmeyip, Dünya Üçüncülüğüne üzülenler vardı ya, neredesiniz siz?

Ve başkan tabii ki.. Gelmiş geçmiş en güleryüzlü yöneticilerden biri.. Kendisiyle, çevresiyle barışık, büyüdükçe küçülen biri.. Mütevazı..

Seyirci desen, çılgın.

Bütün bu tabloya bakınca da başarının nasıl geldiğini anlıyor insan. Bu haftasonu Bursaspor maçı ligin kader maçlarından biri haline geldi.. Ne güzel bir tablo Anadolu futbolu için.

melih şendil baya nasibini almış dünkü tepkilerden işte ilk yazısı
                    yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• arkadaşlar yeri değil ama ahamet ağaoğlu bizim stadyumda biraz önce sadri şener yüzde 5 bile başarısı yoktur dedi bu kongre çok kolay geçmiyecek gibi geldi bana başkan için

Yorum

• Bursada kim oynarsa oynasin farketmez Cok rahat yenecegiz
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Cay Tv`de Mehmet Atalay canli yayinda.

Yorum

• Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye

Yorum

• Schuster konuşsun o yüzden defans oynadık kasımpaşaya 7 attık o berabere kaldı kapak olsun attımız goller

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X