Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MUHTEMEL 11'LER
    BURSASPOR: Ivankov, Vederson, Stepanov, İbrahim, Ömer,Hüseyin, Ozan , Volkan, Batalla, Turgay , İnsua
    TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Alanzinho, Ceyhun, Burak, Jaja, Umut

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zamanın geçmesini istiyorsanız, açın TRT 1'i Adanaspor - Orduspor maçını seyredin, gayet güzel ve zevkli bir maç oluyor.

Bende nedense hiç heyecan yok, maça gidememek içimde ki tüm şevki kırdı desem yeri galiba.
      Tartışmalı bir gol oldu. Bir oyuncu itiraz etti hakem sarı kart verdi. Oyuncunun sarı karta tepkisi çok komikti. Ya .... ya değiştirin beni diyo ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• jajajajjajajajajajajajajajajajjajajaja

hadi be olum yaparsınnn
        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
        18.11.2009

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          MUHTEMEL 11'LER
          BURSASPOR: Ivankov, Vederson, Stepanov, İbrahim, Ömer,Hüseyin, Ozan , Volkan, Batalla, Turgay , İnsua
          TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Alanzinho, Ceyhun, Burak, Jaja, Umut
          bence hoca Engin'i kesmez. . .

Yorum

• Engin?????

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Engin varken Alan oynamaz .

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Engin varken Alan oynamaz .
                Aynı şeyleri diyoruz

Yorum

• İnşallah muhtemel kadro olarak kalır. Engin' in muhakkak oynaması lazım.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ewet ama engin yok şu duruma göre ama kadro bu yani demedi demeyin.
                    bu benim kadrom değil zaten face te çıkan haber bu.bende istemem enginsiz ilk 11.
                    En son altinkaya08 tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 14:25.

Yorum

• Heyecana gerek yok.. Herkes kafasına göre 'Muhtemel 11' yapıyor. Engin tabiki oynayacaktır.

Can Karyağdı'nın verdiği ve bana göre en gerçekçi 11'de Colman'ın yerine Ceyhun gözüküyor.. Alanzinho falan yok.

Yorum

• Lig tv de Fenerin 3-0 dana 4-3 aldığı antep maçını gösteriyorlar..

Şampiyonluk nasıl satın alınır seyredin...

Yorum

• engin ve ali sahada olsa daha iyi olurdu

Yorum

• Engin yok mu ?

Alanzinho'yla Jaja'yı hiç aynı anda sahada görmüş müydük ? Oynayabileceklerini sanmıyorum aynı anda..
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ewet ama engin yok şu duruma göre ama kadro bu yani demedi demeyin.
                              Daha kadroların acıklanmasına 37 dk var .

Yorum

• Can Karyağdı ne dediyse o...
                                Daha muhtemel 11'lerde yanıldığını görmedim...
                                Gören var mı ne dedi Can Karyağdı..?
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X