İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Antep pis goller kaçırıyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Evet Abi aynen katılıyorum zamanla İNŞALLAH daha da iyi olacağızİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu istatistik her şeyi açıkça anlatıyor sanırım.
Yorum
-
Bizim golleri gösterdi.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereklamlar var?
Yorum
-
boşuna bunlara şerefsiz demiyoruzİlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce takım ısınırken Egemenin ne anası ne bacısı kaldı hala adam olamıyacak bu pursalılar ama maçtan sonra psiko Enginin 3 lüsü deli etti pursalıları!!!Olmasaydı daha iyiydi ortam germeye gerek yoktu.3 puanı almışız eğlenmemize bakacakken 3 lü ben şahsen yadırgadım.
Yorum
-
Engin'in 3'lüsünün videosu var mı gardaşlar ?
Görünene göre maç sonu kolbastı da var ?En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 19:42.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce takım ısınırken Egemenin ne anası ne bacısı kaldı hala adam olamıyacak bu pursalılar ama maçtan sonra psiko Enginin 3 lüsü deli etti pursalıları!!!Olmasaydı daha iyiydi ortam germeye gerek yoktu.3 puanı almışız eğlenmemize bakacakken 3 lü ben şahsen yadırgadım.
neden olmasın bu bizim gunumuz 3lude cekeriz turda atarız pustralılardanmı korkucazBursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
denizli şuanda hırsından neler saçmalayacağını kararlaştırıyor.Bu adamı yorumcu diye koyanın yaptığı tek şey aptalca gülmek ve Trabzonsporun başarısını hazmedememek.İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksama denizliyi izlemek var simdi, sabirsizlikla bekliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum