Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes sözünü birer birer afiyetle yiyor gibi geliyor ??
    Hani nerede Şenol Güneş'in arkasındayız ona güveniyoruz , o iyisini bilir diyenler ..? başladınız bir mac berabere bitti diye .Olacak yenileceğimiz zamanda gelecek bir beraberlikte takımı suclarsanız şampiyon olamazsınız ..
    Ben hatırlıyorum lig başlamadan yapılan kadrolarda Alanzinho yazılıyordu hep şimdi kötü gitsin .Emredersiniz .O zaman güzel oynadıgı zamanda 'Messi' demeyeceksin .Ceyhun'a Liverpool macında pas hataları yaptıgı için herkes kızdı cıkar diyordunuz bugün ise ondan orta sahayı kurtarmasını beklediniz .

Lütfen Destek olun Köstek değil ! ! !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Alanzinho küsmesin,darilmasin diye senol hocanin onu oyundan alamadigini düsündüm.

Böyle düsünen sadece ben miyim?

Peki hocam hani taviz yoktu,hani takim ön planda olmaliydi?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu araya lider girmek manyak olurdu,

Lakin tırstığım oldu.

Yorum

• Gabriç şu yattaranın yerine garanti oynardı.
          Yattara hala daha 45 dakikalık oyuncu.
          Çok yazık oldu.

Alanzinho ise jaja varken daha oynamayaz.
          Bu çok iyi oldu.Adam 1.5 senedir bizde attığı gol sayısı asist sayısı
          2 elin parmağı kadar.

Rakip olan bjk de Q7 var bizde alanzinho var.
          Bu iş böyle olmaz.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• fb bıle dört tane atmış bız bır tane atamıyoruz daha ne dıyeyım yaw cıldırmamak elde degıl helal olsun antalyaya bıde bursa,ya adamlar halen dısıplınlı futbola devam edıyorlar...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yavaş yazın la, okumaya yetişemiyorum

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben demiştim demiyeceğim ama bahaneye bak ya
                duraklamada benim bile terim soğudu, tamam onlar oyuncu.
                ben duraklama yüzünden berabere kaldık demedim ayrıca...

Yorum

• Alanzinho sizce ilerki haftalarda oynar mı oynatılmalı mı?
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bir daha Antalya maçlarını izlemem,Oynadıkları Futbolda Sıkıcı Oyunu düşürmeleride,Geçenseneki maçla aynı neredeyse.
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• yorgundu takım hiç bana gs fb muhabbeti yapmasın maçları izledik onlarıda gördük , 4gol attılar ama oyununuda görüdk biraz becerikli olsak bizde bişiler yapardık biz atamadık ,

Yorum

• birde boyle hakemi allaha havale ediyorum ankaragucu maçinda bide bugun serkana akil almaz sari kartlar verdi bugun hele serkan rakibe bile dokunmadi ama karti yedi gelelim antalyali sedata son dakikalarda sari karti vardi bile barisi yere indirdikten sonra ikinci karti yemeliydi ama hakem vermedi ........... yemedi boyle hakemler bu ligde oldukca biz daha çok puanlar kayip edeceyiz bu boyle biline
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• antalya bugün çok istekliydi ama oyunu sürekli çirkinleştirdiler.umarım diğer maçlardada böyle oynarlar.takım olarak bugün iyi değildik.ben bu maçta kimseyi beğenmedim.değişiklikler normaldi.hakem maçı berabere berebere bitirmek için çok uğraştı.takdir haklarını hep rakipten yana kullandı.rakiplerimiz hakemlerle birlikte kazanıyorlar biz ise onlara rağmen kazanıyoruz.herşeye rağmen sonuna kadar şenol hocaya ve tüm takıma destek olmalıyız.

Yorum

• Bence bu macin sorumusu hocadir

Senol Gunes Hocamizin bu maca neden boyle bir kadro cikardigini anlayamadim. 3 haftadir oynadigimiz futbolun en buyuk ozelligi, pasli, direncli, surekli karsi takim uzerinde baski kuran ve ortasahada ustunugu elinde tutan bir takim olmamizdi.

Bugunku kadrodaki Yattara ve Alanzinho bu kurguda oynayamayacak oyuncular. Bu takim her ikisini ayni anda kaldiramaz. Demek istedigim bu iki oyuncudan birisinin yerine ortasahada Ceyhun ile baslasaydik, orta alan ustunlugunu elimize alabilirdik.

Cogunuz Colman icin bugun cok kotu oynadi diyecektir. Evet katiliyorum bencede cok kotu oynadi ama bunda ortasahada Selcuk ile beraber yalniz kalmalarinin etkisi buyuktu. Ceyhun takimda oldugu zaman Selcuk ve Colmanin yukunu yari yariya azaltiyor. Buda ortasahda daha dayanikli olmamizi ve daha cok pas yapabilmemizi sagliyor. Dikkat ettiyseniz Selcukta Colmanda top aabilmek icin ortasahanin bizim tarafini gectim, ceza alanimiizin onune kadar geldiler. Mehmet Ozdilek onceki maclari izlemis olsa gerek ikisinin basinada bir adam bagladi.

Sonuc oalrak yapilan oyuncu degisimleri dogruydu. Hatta Yattara nin oyundan cikisi gecikti bile. Yattara boyle maclarin adami degil. Ic sahada daha cok baski kuabilecegimiz maclarda oynamasi lazim.

Alanzinho cok istekiydi ama uzerinde bir baski var. Bir gol atarsa kendine gelecegine inaniyorum.

Butun bunlarin yaninda bugun TEO nun yoklugunu cok aradik. Umutun pozisyonunda TEO olsaydi o topa ayagini uzatmisti.

JAJA ya gelince, bu senenin flash transferi olacagina inaniyorum. Kumasini belli etti. Sirti donuk aldigi toplari kaybetmiyor, donup kendiside gidebiliyor ve iyide dagitiyor. Ama bence yuzu donunk oynasa daha etkili olur. TEO geldigindede oyle oynayacaktir muhtemelen.

Son olarak 3 gun oncesine kadar ovguler yagdirdigimiz takima simdi nasil oyuncular bunlar, satalim edelim, takimda yeri yok, baskan istifa filan olmuyor. En azindan bize yakismiyor. Sonuna kadar takima destek. Bu sene sampiyon Trabzon gerisi yalan.
                            ...

Yorum

• Antalyanın 30 dakikalık takım olduğunu bilmeyen yok..30 dakika mücadele sonrasında 60 dakika sürünme..artık paranoyak mı olduk nedir;şu elektrik kesintisinde bile kasıt arıyorum arkadaş yahu..
                              Takımı eleştireceğim,Şenol hocayı eleştireceğim ama ortada oynanan bir maç yok ki..son derece sert oynamaya çalışan ama yaptıkları kasti faullere hakemin göz yummasıyla mücadele eder gibi görünen bir takım vardı karşımızda..adamlar ne zaman yorulsa ya yere yattılar ya da maç bir şekilde kesildi..
                              Attığımız tüm duran toplarda hakem pozisyona bile bakmadan faul çaldı..kalecileri çıkıp topu kaybediyor hakem faulle onu ödüllendiriyor..
                              Kaybolan 2 puanımız var..yazık ki ne yazık..100 maç yapalım şu takımla 1 maç bile puan kaybedeceğimiz takım değil Antalya..

Türkiye ligi bu hakemlerle bir adım öteye gitmez..önemli olan sezon sonunda belirlenen takımların üst sıralara dizilmesi..herkes bu amaç için çalışıyor..atsaydık bir şekilde yedirirdi bize bu hakem..daha kurduğu barajı yerine çekemeyen bu şerefsizlerle bu lig nasıl bitecek bilemem..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• arkadaşlar tek maçla infaz yapmayalım.bu takım ligin en iyi takımı.ben çok ciddiyim ki bu havayla gidersek ligi namağlup bitirebilirz.bu inançla bu güç ile gidersek.bu maçtan 1 puan aldık ama daha bitmedi.hemem infaz etmeyin lütfen.

alan kötü olmuş olabilir.yarında selçuk kötü olur.sonraki günde serkan.sonrada onur.bunlar olabilir.önemli olan takımı hemen eleştirmemek.

sevinince çok övüyoruz eleştirincede doğduğuna pişman ediyoruz.lütfen yapmayın böyle
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X