Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'ın oynamama sebebi sahaya sürülen 11 ve bu 11 içindeki yeri. Colman bu takımın vazgeçilmezidir. Dün önünde Jaja, Umut, Alan oynuyordu. Colman'ın etkili olduğu yer çift forvetin arkası. Dün arkasının da arkasında oynadı. Hadi dün yorgundu diyelim, yorgun olmasa bile dünkü sistem olduğu müddetçe Colman'dan faydalanmamız mümkün değil.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Kısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• dün umut yıne guzel oynadı yönetimin bu kadar çirkeflıgıne ragmen ....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..
          hay gözünü seveyim senin.

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..
            Colman'ın olması için de Emrullah'ın dediği mevkide oynaması şart. Onu sol kanada hapsetmek ya da bir ön libero gibi oynatmak üretkenliğini son derece olumsuz etkiliyor.

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umut takıntımız nedir anlayamadım
              o dediğinizi hem alan hem colman yapmaya çalıştı dün akşam..
              ama siz sadece umutu görmüşsünüz..
              bu arada alanı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pasıda umut atmadı..
              umut her haliyle bu takımda oynar..

bu takımda cale,yattara,alanzınho gıbı adamlar oynuyorsa umut da haylı hayli oynaması lazım.

Yorum

• dünkü macta alan,ın kacırdıgı pozısyonları umut kacırsaydı kesınlıkle gönderırdıler hatta ana avrat sövererdi..ben sonuna kadar umut,a destek verecegım.gercek taraftarında boyle olması lazım.

Yorum

• Alanzinho geçenyılki performansına bir türlü ulaşamadı. Keza yattara da yarı kapasite öle oynadı.
                  Aslında yabancı futbolcularımızdan Jaja hariç hiç biri vasatın üstüne çıkamadı.
                  Vay anasını yahu ne kadar yormuş bizi Liverpool. 4 günde dinlenemedik.
                  120 dakka futbol aynayıpda 4 gol atan rakiplerimize ne demeli o zaman.
                  Bizimkiler maça kostrante olamadılar ben bunu gördüm.
                  En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 14:25. Sebep: .

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merak edip Hüseyin Göçek'in şimdiye kadar yönettiği maçlarımızı araştırdım.

Antalyaspor 0 - Trabzonspor 0 (30 Ağustos 2010) Lig

Trabzonspor 2 - Antalyaspor 0 (25 Mart 2010) Türkiye Kupası

Trabzonspor 1 - B. Belediyespor 0 (10 Şubat 2010) Türkiye Kupası

Gençlerbirliği 2 - Trabzonspor 2 (25 Eylül 2009) Lig

Trabzonspor 1 - Bursaspor 0 (17 Mayıs 2009) Lig

Trabzonspor 0 - Denizlispor 2 (21 Şubat 2009) Lig

Gaziantepspor 3 - Trabzonspor 1 (29 Ekim 2008) Türkiye Kupası

Ankaragücü 1 - Trabzonspor 2 (29 Ağustos 2008) Lig

Manisaspor 3 - Trabzonspor 0 (30 Ekim 2007) Türkiye Kupası

Trabzonspor 2 - Sivasspor 0 (4 Mayıs 2007) Lig

Gençlerbirliği 3 - Trabzonspor 0 (20 Ekim 2006) Lig

Karagümrük 1 - Trabzonspor 2 (21 Aralık 2005) Türkiye Kupası

Ligde 7 maçımızı yönetmiş;

Galibiyet = 3 (Hatırlarsanız Bursa ve Ankaragücü galibiyetlerini uzatma dakikalarında attığımız gollerle kazanmıştık, yani bu iki maçın da berabere bitme ihtimali çok yüksekti)

Beraberlik = 1

Mağlubiyet = 3

Türkiye Kupası'nda 5 maçımızı yönetmiş;

Galibiyet = 3

Mağlubiyet = 2

Uğursuzluk gibi şeylere inanmam, ancak Hüseyin Göçek'in yönettiği, özellikle lig maçlarımızda puan kayıplarımız dikkat çekici şekilde çok fazla.
                    Eline sağlık
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aydın abi uğursuzluk değil zaten. Bu adamın tek maçımızı adam gibi yönettiğini hatırlamıyorum.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu takımda cale,yattara,alanzınho gıbı adamlar oynuyorsa umut da haylı hayli oynaması lazım.
                        alanzinhoyu formsuzlukla eleştirebilirim ama yattaraya katlanabilen ve hala yattara diye ölüp bitenleri anlayamıyorum
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Jaja forvet mevkiine değilde forvet arkasına alınmış hissi uynadı bende.
                          Ve eğer orada oynarsa Umut veya Teo arkalarında jaja şeklinde bir forvet hattı çok daha etkili olacaktır.
                          Hele de halı saha topçusu Alan dan çok daha etkili...
                          Sol tarafa Engin'in gelmesi ile orta sahamız daha dengeli bir hal gelecektır lakin hocamızın fantezilerini sınırlı tutması şartıyla...
                          Ve eğer oynayacaksa Alan-Yattara ikilisinden birisinin oynaması hatta Yattara'nın dahi fizik olarak güçlenmeden sahaya
                          adımını dahi atmaması şartıyla...
                          Ceyhun-Colman-Engin-Selçuk dörtlüsü
                          önlerinde Jaja-Teo ikilisi ile dün akşamkinden beş gömlek üstün bir oyun oynayacağımızdan kuşkum yok.
                          Bu arada sayın hocamızın büyüklük ifadeine de katılmıyorum, büyüklük fanteziye kaçıp rakiple dalga geçecek bir
                          onbir ile sahaya çıkmak değil rakibin zaaflarını bilmek ve hepsinden önemlisi kendi zaaflarını da bilip ona göre savaşa girmektir...
                          Büyükler her zaman kazanamazlar elbet ancak her zaman kazanacak kadar oynarlar...
                          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Gayet güzel işleyen sistemi değiştirmek takımın bocalamasına neden oldu. Buna peşpeşe oynanan üst düzey maçların yorgunluğu ve Antalya nın 40 derece sıcağı eklenince bu sene alıştığımız tempolu oyunu göremedik.

Hocanın niye böyle bir kadro oynattığı biraz muamma.. Fener-Antalya maçını mı izleyip taktik belirledi acaba.. Yoksa ayağındaki 10 topun 9 unu rakibe atan Ceyhun a güvenmiyor mu artık.. Jaja ya mı yer açmaya çalışıyor.. vs vs... Kendisi açıklarsa bizde öğreniriz artık.

Hocamız en doğrusunu bilir diyorum, moralimizi bozmaya gerek yok. Şenol Güneş duygusal insan, yan gelip yatmaz futbolcusunu da yatırmaz. Takımı düzeltir.
                            Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• jaja ya kötü diyenler ozmn o takımda oynayan ceyhun, umut ve girayı bu takımdan hemen gönderilsin ne bu ya daha maçı tam izlemeden 5 dk'sı ile yorum yapanlara bak ya yok jaja öleymiş böyleymiş görceksiniz....jaja-alan-yattara-teofillo-glo ve colman bu takımı sırtlayacaktır. emin olun.......
                              BiZe HeR YeR TRaBZoN
                              BaTıDaN DoĞuYA
                              DoĞuDaN BaTıYA

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman'ın olması için de Emrullah'ın dediği mevkide oynaması şart. Onu sol kanada hapsetmek ya da bir ön libero gibi oynatmak üretkenliğini son derece olumsuz etkiliyor.
                                Sol kanat ona en buyuk haksızlık.. Engının acil donmesi gerekıyor....
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X