Colman'ın oynamama sebebi sahaya sürülen 11 ve bu 11 içindeki yeri. Colman bu takımın vazgeçilmezidir. Dün önünde Jaja, Umut, Alan oynuyordu. Colman'ın etkili olduğu yer çift forvetin arkası. Dün arkasının da arkasında oynadı. Hadi dün yorgundu diyelim, yorgun olmasa bile dünkü sistem olduğu müddetçe Colman'dan faydalanmamız mümkün değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
hay gözünü seveyim senin.İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..
Yorum
-
Colman'ın olması için de Emrullah'ın dediği mevkide oynaması şart. Onu sol kanada hapsetmek ya da bir ön libero gibi oynatmak üretkenliğini son derece olumsuz etkiliyor.İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa ve net Colman yoksa bizde yokuz.Takımın 5.vitesi..
Yorum
-
İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut takıntımız nedir anlayamadım
o dediğinizi hem alan hem colman yapmaya çalıştı dün akşam..
ama siz sadece umutu görmüşsünüz..
bu arada alanı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pasıda umut atmadı..
umut her haliyle bu takımda oynar..
bu takımda cale,yattara,alanzınho gıbı adamlar oynuyorsa umut da haylı hayli oynaması lazım.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Alanzinho geçenyılki performansına bir türlü ulaşamadı. Keza yattara da yarı kapasite öle oynadı.
Aslında yabancı futbolcularımızdan Jaja hariç hiç biri vasatın üstüne çıkamadı.
Vay anasını yahu ne kadar yormuş bizi Liverpool. 4 günde dinlenemedik.
120 dakka futbol aynayıpda 4 gol atan rakiplerimize ne demeli o zaman.
Bizimkiler maça kostrante olamadılar ben bunu gördüm.
Yorum
-
Eline sağlıkİlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak edip Hüseyin Göçek'in şimdiye kadar yönettiği maçlarımızı araştırdım.
Antalyaspor 0 - Trabzonspor 0 (30 Ağustos 2010) Lig
Trabzonspor 2 - Antalyaspor 0 (25 Mart 2010) Türkiye Kupası
Trabzonspor 1 - B. Belediyespor 0 (10 Şubat 2010) Türkiye Kupası
Gençlerbirliği 2 - Trabzonspor 2 (25 Eylül 2009) Lig
Trabzonspor 1 - Bursaspor 0 (17 Mayıs 2009) Lig
Trabzonspor 0 - Denizlispor 2 (21 Şubat 2009) Lig
Gaziantepspor 3 - Trabzonspor 1 (29 Ekim 2008) Türkiye Kupası
Ankaragücü 1 - Trabzonspor 2 (29 Ağustos 2008) Lig
Manisaspor 3 - Trabzonspor 0 (30 Ekim 2007) Türkiye Kupası
Trabzonspor 2 - Sivasspor 0 (4 Mayıs 2007) Lig
Gençlerbirliği 3 - Trabzonspor 0 (20 Ekim 2006) Lig
Karagümrük 1 - Trabzonspor 2 (21 Aralık 2005) Türkiye Kupası
Ligde 7 maçımızı yönetmiş;
Galibiyet = 3 (Hatırlarsanız Bursa ve Ankaragücü galibiyetlerini uzatma dakikalarında attığımız gollerle kazanmıştık, yani bu iki maçın da berabere bitme ihtimali çok yüksekti)
Beraberlik = 1
Mağlubiyet = 3
Türkiye Kupası'nda 5 maçımızı yönetmiş;
Galibiyet = 3
Mağlubiyet = 2
Uğursuzluk gibi şeylere inanmam, ancak Hüseyin Göçek'in yönettiği, özellikle lig maçlarımızda puan kayıplarımız dikkat çekici şekilde çok fazla.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
alanzinhoyu formsuzlukla eleştirebilirim ama yattaraya katlanabilen ve hala yattara diye ölüp bitenleri anlayamıyorumİlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımda cale,yattara,alanzınho gıbı adamlar oynuyorsa umut da haylı hayli oynaması lazım.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Jaja forvet mevkiine değilde forvet arkasına alınmış hissi uynadı bende.
Ve eğer orada oynarsa Umut veya Teo arkalarında jaja şeklinde bir forvet hattı çok daha etkili olacaktır.
Hele de halı saha topçusu Alan dan çok daha etkili...
Sol tarafa Engin'in gelmesi ile orta sahamız daha dengeli bir hal gelecektır lakin hocamızın fantezilerini sınırlı tutması şartıyla...
Ve eğer oynayacaksa Alan-Yattara ikilisinden birisinin oynaması hatta Yattara'nın dahi fizik olarak güçlenmeden sahaya
adımını dahi atmaması şartıyla...
Ceyhun-Colman-Engin-Selçuk dörtlüsü
önlerinde Jaja-Teo ikilisi ile dün akşamkinden beş gömlek üstün bir oyun oynayacağımızdan kuşkum yok.
Bu arada sayın hocamızın büyüklük ifadeine de katılmıyorum, büyüklük fanteziye kaçıp rakiple dalga geçecek bir
onbir ile sahaya çıkmak değil rakibin zaaflarını bilmek ve hepsinden önemlisi kendi zaaflarını da bilip ona göre savaşa girmektir...
Büyükler her zaman kazanamazlar elbet ancak her zaman kazanacak kadar oynarlar..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
Gayet güzel işleyen sistemi değiştirmek takımın bocalamasına neden oldu. Buna peşpeşe oynanan üst düzey maçların yorgunluğu ve Antalya nın 40 derece sıcağı eklenince bu sene alıştığımız tempolu oyunu göremedik.
Hocanın niye böyle bir kadro oynattığı biraz muamma.. Fener-Antalya maçını mı izleyip taktik belirledi acaba.. Yoksa ayağındaki 10 topun 9 unu rakibe atan Ceyhun a güvenmiyor mu artık.. Jaja ya mı yer açmaya çalışıyor.. vs vs... Kendisi açıklarsa bizde öğreniriz artık.
Hocamız en doğrusunu bilir diyorum, moralimizi bozmaya gerek yok. Şenol Güneş duygusal insan, yan gelip yatmaz futbolcusunu da yatırmaz. Takımı düzeltir.Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
jaja ya kötü diyenler ozmn o takımda oynayan ceyhun, umut ve girayı bu takımdan hemen gönderilsin ne bu ya daha maçı tam izlemeden 5 dk'sı ile yorum yapanlara bak ya yok jaja öleymiş böyleymiş görceksiniz....jaja-alan-yattara-teofillo-glo ve colman bu takımı sırtlayacaktır. emin olun.......BiZe HeR YeR TRaBZoN
BaTıDaN DoĞuYA
DoĞuDaN BaTıYA
Yorum
-
Sol kanat ona en buyuk haksızlık.. Engının acil donmesi gerekıyor....İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın olması için de Emrullah'ın dediği mevkide oynaması şart. Onu sol kanada hapsetmek ya da bir ön libero gibi oynatmak üretkenliğini son derece olumsuz etkiliyor.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum