dünkü maçta umut olsa idi eminim son dakikalarda o kadar fizik düşüklüğü yaşamazdık maç daha farklı olurdu... !!!
peki dünkü maçta olmayan umut kaybedilen maçın hesabını nasıl verecek. umut olsa şöyle olurdu böyle olurdu bunu bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey var ki umut dün yoktu. bunun sebebi de ben değilim. dünkü maçta olmayan umut bundan sonra da olmasın lazım değil...
peki dünkü maçta olmayan umut kaybedilen maçın hesabını nasıl verecek. umut olsa şöyle olurdu böyle olurdu bunu bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey var ki umut dün yoktu. bunun sebebi de ben değilim. dünkü maçta olmayan umut bundan sonra da olmasın lazım değil...
Bunun sebebi sensin benim o biz onlar ve bizler.Adama her maç küfür edilsin ıslıklansın sonra Umut yoktu vatanhaini ilan edilsin.Ne ala memleket.
o zaman dünkü maçı kazanamadı Trabzonspor bi daha tutmayalım bu takımı
arkadaş olan olmuş burada hatalı yönetimde olabilir, Umut'ta ne farkeder
şu andan itibaren bu sorunu deşmek bize ne kazandırır? krizden başka?
sürekli geçmişte olan hataları önümüze koyarak, suçlu arayarak hiç bir yere varamayız
önümüzde 32 maçı kalmış bir süper lig var ve takımın havası yerinde moraller yüksek, kalan maçlarda umut gibi canını dişine takarak oynayacak futbolcu lazım mı? bence lazım e o zaman neden faydalanmak yerine takımı sabote etmeyi tercih ediyoruz??
En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 27.08.2010, 23:41.
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
umut oynayıpta kazandırsaydı, ertesi maç gene küfür yemeyecekmiydi?
bank asya topçusu deilmiydi umut? Liverpool'a karşı tur kaybetme sebebi bi bank asya topçusu mu?
ben turun umut yüzünden kaybedildiğini yazmadım. umut olsa farklı olurdu diyenlere söylüyorum. eğer umut bu maçı farklı hale getirebilecekse ve umut oynamadığı için bu haldeysek o zaman umut vermeli bu maçın hesabını. biz küfrettik biz bank asya ya gönderdik ama son 2 maçlık performansını da biz övdük. hatta şenol hoca ondan maxsimum verimi almanın yolunu buldu dedik. sebep yönetim umut yada şenol hoca her kimse bu maç öncesi olmaması gereken bir olaydı. bu saatten sonra da bıraksın gitsin. ben artık faydası dokunacağını düşünmüyorum...
BENCE TRABZONSPORUN İDEAL KADROSU BU EGEMEN LE UĞRAŞAMIYORUZ HER MAÇ HEMEN HEMEN SARI KART YADA GOLDE HATASI VAR EGEMENDE AYNI UMUT GİBİ ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ NASIL Bİ ADAMDIR ANLAMADIM ANLADIK SAVAŞÇI BİR ADAM AMA SAVAŞÇI OLMAK YETERLİ DEĞİL.KESİNLİKLE GİRAY GLOWACKİ 2 LİSİ OYNAMASI LAZIM YETER BE PATLADIM SONUNDA :d:d
arkadaş olan olmuş burada hatalı yönetimde olabilir, Umut'ta ne farkeder
şu andan itibaren bu sorunu deşmek bize ne kazandırır? krizden başka?
sürekli geçmişte olan hataları önümüze koyarak, suçlu arayarak hiç bir yere varamayız
önümüzde 32 maçı kalmış bir süper lig var ve takımın havası yerinde moraller yüksek, kalan maçlarda umut gibi canını dişine takarak oynayacak futbolcu lazım mı? bence lazım e o zaman neden faydalanmak yerine takımı sabote etmeyi tercih ediyoruz??
bunu hiç bir zaman beceremeyiz bu taraftar profiliyle..
farkına varmadan takımın havası bozulur..
şu konu hakkında konuşalım doğruyu bulalım derkende sende-ondan daha trabzonlu çıkarlar ama yapıklarının farkında değiller..
umut olayı kapandı gitti. umutu kabul edeceksin bu takımda!!..
etmek zorundasın..
kasım abi sana değil bu sitemim yanlış anlama
------------------ONUR------------------
SERKAN---GiRAY---EGEMEN---CALE
-------------------BARIŞ------------------
--------SELÇUK----------COLMAN------
------YATTARA------------------JAJA----
------------------TEOFİLO ---------------
BURAK-UMUT-TOLGA-ALANZİNHO-CEYHUN-BARIŞ-FERHAT
~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~ ~Twitter ~
ben turun umut yüzünden kaybedildiğini yazmadım. umut olsa farklı olurdu diyenlere söylüyorum. eğer umut bu maçı farklı hale getirebilecekse ve umut oynamadığı için bu haldeysek o zaman umut vermeli bu maçın hesabını. biz küfrettik biz bank asya ya gönderdik ama son 2 maçlık performansını da biz övdük. hatta şenol hoca ondan maxsimum verimi almanın yolunu buldu dedik. sebep yönetim umut yada şenol hoca her kimse bu maç öncesi olmaması gereken bir olaydı. bu saatten sonra da bıraksın gitsin. ben artık faydası dokunacağını düşünmüyorum...
Siz Umutu Gökhan ünala karistiriyorsunuz Umut yine cikar aslanlar gibi mücadele eder. Umut oynamasina oynar da taraftar oynatirmi!!Simdiden baslandi yok gitsin diye cümleler kurulmaya. Buna biz diyil Senol Hoca karar verir.
bu macı alırsak moral olarak mukemmel olur bızım ıcın sampıyonluk daha onemlı bu takım hem uefa hemde superlıgı kaldıracak gücte degıl bu bızım ıcın daha hayırlı ınş.boyle devam ederız.
Yorum