Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut bundan sonraki performansıyla bunu gösterecektir. kendisi gibi oynamaya devammı edecek yoksa gökhan gibi kıçıyla başıylamı oynayacak. olayı tam olarak bilmediğimiz için net birşey söyleyemem. ama eğer söylendiği gibi umut gitmek istemiş ve bu yüzden sakat olduğunu söylemişse artık kafasında trabznspor u bitirmiştir. dolayısıyla aynı performansı gösterebileceğini sanmıyorum. olurda hiçbirşey olmamış gibi devam edecekse o zaman bu sözlerimi yer teşekkür ederim...

Yorum

• çok önemli bir maç galip gelirsek 9 puanla lig arasına gideceğiz.ondan sonra 2 hafta avni akerdeyiz. 5 te 5 yapma olasılığımız çok yüksek...

Yorum

• başlığı amacında uzaklaştırmamak ve yersiz bir tartışmaya sebep olmamak adına bu sayfada umut la ilgili mesajlarımın silinmesini talep ediyorum. anlatmak istediğim farklı anlaşılmış durumda. daha fazla uzasın istemiyorum....

Yorum

• benm bildiim senol hoca bu mac umutu oynatmaz...
          Bu umut menejer olayında kım sorumluysa cezası da verılmelı umut sa umut yonetımse yonetım sonucta bu tesıslerın bı kapısı var kampta tesise bızım gırmemıze izin vermıyler pnlar nasıl girdi??
          Ben pek futbolcu işi olduunu sanmıorum..

Yorum

• su jajayı da oynatsan da gorsek hocam merak edıoruz adamı...
            Teo dan da kesın gol beklıorum %51 de emınım atacagından

Yorum

• ben hiddink in bizim futbolcuları maça çağırmasını istemiyordum aslında hele de bu dönemde adamların pestili çıkacak
              '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• Yav arkadaş burası taraftar forumu değilmi Rehavet'e kapılmayalım falan deniyor taraftar bişeyleri isteyecekki gerçekleşsin Bu takım oynadığı oyunun yarısını oynasın 4 tane rahat atar eskilerden kötü tecrübelerimiz olduğu için çoğumuz çekiniyoruz böle maçlardan.. Bana göre rotasyona falanda gerek yok 4 günde bir futbolcu dinlenemeyecekse boşuna futbolcu olmuştur.. Geçiniz bu işleri taraftar olarak rehavet en doğal hakkım diye düşünüyorum böle maçlarda 0-3 olsun bizim olsun..
                2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Artık Jaja nın oynaması lazım.

Engin de oynayabilir sakatlığı düzeldiyse.

Barış Memiş i yollamayacaksak oynasın bari uşak.

Sezer Badur ise kalsın

Yorum

• Bu taraftar herseyi çok iyi biliyor yönetmeyi oynatmayı küfür etmeyi iyiyi dogruyu!!!tek bilmediği adam gibi takım desteklemek ve insana saygı sevgi!bunu basarsa butakım 26 senede 4 kere şampiyon olmuştu.Umut sadece taraftarın kendisine olan tepkisinden dolayı bu davranışı yaptı şimdi taraftar üstüne düşeni yapıp şampiyonluk istiyorsa yönetim ve takıma sahip çıkacak.
                    En son mahmuter61 tarafından düzenlendi; 28.08.2010, 00:10.

Yorum

• İlk olarak küçükağa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben hiddink in bizim futbolcuları maça çağırmasını istemiyordum aslında hele de bu dönemde adamların pestili çıkacak
                      boşver oynatmaz nasıl olsa. istanbul un 18 e giremeyen yedek kulübesinden çıkmayan oyuncuları varken bizimkileri kral yapmaz. o yüzden benim içim rahat. biraz tatil yapsın çocuklar...

Yorum

• kayseri berabere kaldi artik 3 puan bize farz
                        Trabzonspor

Yorum

• diğer takımların taraftarları bile ligi açık ara götüreceğimizi düşünüyor .neden olmasın...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok önemli bir maç galip gelirsek 9 puanla lig arasına gideceğiz.ondan sonra 2 hafta avni akerdeyiz. 5 te 5 yapma olasılığımız çok yüksek...
                            şu maçı galip atlatırsak süper olacak..
                            verilen arada glowackide toparlanmış olur..
                            futbolcular kafa dinlemiş olur..
                            jajada takıma adapte olmuş olur..
                            bu maçta 3 puandan daha fazlası var..
                            bu hafta feneri puan kaybedeceğini umuyorum 120 dk oynadılar..
                            volkan yok..
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antalya'nın stadı ne güzelmiş yav ingiliz stadlarına benzemiş
                              ingiliz??? emin misin?

Yorum

• Bakalım nasıl bir kadroyla çıkıcaz?
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X