İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
çıkmadıysa sadece alana b..k atmayacaksın(ız) canım kardeşimİlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şey çıkmış mı ağzımdan canım abim ? veya kardeşim her neyse ?
Oynadı mı işte Alan ? Oynamadı. Bitti. Uzatmayalım daha fazla.
.takım iyi oynadı da bi alan mı kötüydü herkes alana saldırıyor.umutun adını duymadım yattara 2 orta yaptı onun dışında yok colman bizden değil rakipten oynuyor, cale aldığı topu rakipe teslim ee o zaman neden alan günah keçisi?son vurduğu topta kaleci ayağının burnuyla son anda müdahale etti.adamı guizaya çevirdiniz be forumda yazık valla.
En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 22:37.
Yorum
-
Colman kötü ama golün asistini yapar birazdan kahraman olur,Colman heran skoru değiştirtebilecek bir oyuncu2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İkinci yarı için her ne kadar kızsamda Alan/Burak Colman/Ceyhun(Barış) değişikliği olur diye düşünüyorum. Ortasaha müthiş aksıyor...
Ayrıca Jaja'ya 3-4 defa aynı adam (sanırım Radeljic) arkadan faul yapmasına rağmen halen kartsız devam ederken, Necatiye arkadan yaptığı ilk faulde Colman sarıyı buldu, bu da ilginç bir durumEn son bkandil tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 22:57.
Yorum
-
Nereye doğru koşuyor merek ettim doğrusuİlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan en çok koşan isim
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Giray, Egemen, Serkan, Jaja, Umut ve Tabii ki Onur şuana kadar bir şey yapmaya çalışanlar. Gerisi fıss. Olmaz böyle Colman kendine gelmeli ki bu takım bir şey üretebilsin. Yazık olacak.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
beyler Trabzonspor bir gol atarsa 1-0 öne geçebilir...
o değil de akşam havale ücreti alınmıyor mu? havale eden edene de
)
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum