İlk olarak Recep KINALI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sanırım ilk olarak Şenol Güneş'i havale ettin sen malum takımda kalmasını o istediİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrolarına Umut'u yazanları Allah'a havale ediyorumBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Senin adına çok üzüldümİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrolarına Umut'u yazanları Allah'a havale ediyorum
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
ideal kadro ama jaja kapalı kutuİlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_____________ONUR____________
SERKAN___GiRAY__EGEMEN___CALE
________SELCUK__COLMAN_______
___YATTARA__________JAJA_____
_______TEOFiLO__UMUT_________haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.
Yorum
-
Yakında siz üzülünce göreceğim bende sizi ağlarsınız burada kaçırdığı gollerden sonra,gün gelip yine tüm takımı önemli bir maç arifesinde sattıktan sonra malum alışkanlık yapar bu Umut'da.Ama rahat olun Jaja ile Teo onu yedek klübesine gömecek inşallah.
Yorum
-
umut takımı satmamıştır.sadece şenol hoca prensipleri doğrultusunda kafası dağınık olan oyuncusunu maç kadrosuna almamıştır.o kadar.İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakında siz üzülünce göreceğim bende sizi ağlarsınız burada kaçırdığı gollerden sonra,gün gelip yine tüm takımı önemli bir maç arifesinde sattıktan sonra malum alışkanlık yapar bu Umut'da.Ama rahat olun Jaja ile Teo onu yedek klübesine gömecek inşallah.haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.
Yorum
-
umutun takımda kalmasına çok sevindim... mücadele ve azmi ile takıma motivasyon katıyor... dünkü maçta umut olsa idi eminim son dakikalarda o kadar fizik düşüklüğü yaşamazdık maç daha farklı olurdu... tekrar hayırlı olsun umarım şampiyonluğumuza katkısı olur... artık destek verelim bu kadar eleştiri taşa yapılsaydı taş çatlardı!!!elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Sadece A.G değil ligdeki bütün takımlar tehlikeli. Ben bu sene Kayserispor'dan çok şey bekliyorum.Galatasaray'dan iyi kadrosu var.İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ankaragücü çok can yakacak.Çok sıkı takım olmuşlar.İlk maç onları arada çıkarmak iyi olmuş.
fb-bjk-gs puan kaybedecektir o takıma.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
------------

Yorum