zor maç inşaallah alırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
doğrusun.İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece A.G değil ligdeki bütün takımlar tehlikeli. Ben bu sene Kayserispor'dan çok şey bekliyorum.Galatasaray'dan iyi kadrosu var.
karabük sürpriz takım olur mesela.
Yorum
-
Benim kadrom su sekilde:
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
-----------------------------onur-------------------------------
serkan-----------giray------------egemen-------------cale-------
yattara(burak)-----------barış(ceyhun)----------selçuk--------------colman(engin)------
---------------------------jaja(alanzinho)----------------------------------
---------------------------teo(umut)-----------------------------------
parantezlerden herhangi 3 ü ikinci yarı değişmelidir bence hem dinlendirme olur...yattara liverpool maçı gibi oynarsa şenol hoca ikinci yarıyı bile beklemeden değiştirir gibi geliyor bana
Yorum
-
gerçekten güzel yazmışsın hiç düşünmezdim umutun kalacağına sevinebileceğimi ama gerçekten sevindim iyi oldu takıma faydası olacaktırİlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutun takımda kalmasına çok sevindim... mücadele ve azmi ile takıma motivasyon katıyor... dünkü maçta umut olsa idi eminim son dakikalarda o kadar fizik düşüklüğü yaşamazdık maç daha farklı olurdu... tekrar hayırlı olsun umarım şampiyonluğumuza katkısı olur... artık destek verelim bu kadar eleştiri taşa yapılsaydı taş çatlardı!!!
Yorum
-
Şu umudu mesele yapmayalım arkadaşlar...Şenol Hocanın kararı ne ise ona saygı duyalım..Şenol Hocayı da kaçırır isek bundan sonra ya lazaroniyi yada ziya doğanı görürüz...!!! Bırakalım Hoca bildiği yapsın..ister oynatsın ister oynatmasın..!İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
burak yerine engin olabilir yada yattara jajada 11 de oynamaz gibi geliyo bana büyük olasılık alanzinho oynar onun haricindeki kadro belli zatenİlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------ONUR----------------
SERKAN--GiRAY--EGEMEN----CALE
-----------CEYHUN---------------
-----SELÇUK--------COLMAN------
--BURAK----------------JAJA-----
-----------TEO-GOL
------------süleymanoğlu
hayat beni 61 kenara
Yorum
-
Karşıdaki kale arkası Bize verilir herhalde.İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum