Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zor maç inşaallah alırız
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece A.G değil ligdeki bütün takımlar tehlikeli. Ben bu sene Kayserispor'dan çok şey bekliyorum.Galatasaray'dan iyi kadrosu var.
      doğrusun.
      karabük sürpriz takım olur mesela.

Yorum

• arkadaslar umut gıtmedımı daha yaw.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Jaja'yı çoğu kişi sola yazmış biz bu adamı sol kanat için almadık ki..
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Benim kadrom su sekilde:

Onur
            -Serkan -- Giray --- Egemen -- Cale
            Ceyhun -- Selcuk
            -Colman
            Yattara------------------Jaja
            --Teofilo

Ceyhun yerine Baris Atas da düsünülebilir. Oyuna sonradan girebilecek oyuncular ise Burak, Alanzinho, Umut, Baris (Ceyhun).

Bu arada macin oynanacagi stad 10 bin kisilik yeni Mardan Stadi:

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu maçı kazanıp moralli bi şekilde lige devam etmemiz gerekiyor....inancımız tam her zaman olduğu gibi.....

Yorum

• zor maç....!

Bir an önce bu maça konsantre olmalıyız...!
                İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• umut bulut kadroya alınmamalı

Yorum

• -----------------------------onur-------------------------------
                    serkan-----------giray------------egemen-------------cale-------

yattara(burak)-----------barış(ceyhun)----------selçuk--------------colman(engin)------

---------------------------jaja(alanzinho)----------------------------------

---------------------------teo(umut)-----------------------------------

parantezlerden herhangi 3 ü ikinci yarı değişmelidir bence hem dinlendirme olur...yattara liverpool maçı gibi oynarsa şenol hoca ikinci yarıyı bile beklemeden değiştirir gibi geliyor bana

Yorum

• jaja çift forvet gibi değilde daha çok alanzinho nun oynadığı gibi oynamalı bence (forvet arkası) malum 30-40m. dinlemeden yapıştırıyor ne var ne yoksa kapanan defanslara çilingir olur kaleciden dönenede teo gerekeni yapar...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umutun takımda kalmasına çok sevindim... mücadele ve azmi ile takıma motivasyon katıyor... dünkü maçta umut olsa idi eminim son dakikalarda o kadar fizik düşüklüğü yaşamazdık maç daha farklı olurdu... tekrar hayırlı olsun umarım şampiyonluğumuza katkısı olur... artık destek verelim bu kadar eleştiri taşa yapılsaydı taş çatlardı!!!
                        gerçekten güzel yazmışsın hiç düşünmezdim umutun kalacağına sevinebileceğimi ama gerçekten sevindim iyi oldu takıma faydası olacaktır

Yorum

• Şu umudu mesele yapmayalım arkadaşlar...Şenol Hocanın kararı ne ise ona saygı duyalım..Şenol Hocayı da kaçırır isek bundan sonra ya lazaroniyi yada ziya doğanı görürüz...!!! Bırakalım Hoca bildiği yapsın..ister oynatsın ister oynatmasın..!
                          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -------------ONUR----------------

SERKAN--GiRAY--EGEMEN----CALE

-----------CEYHUN---------------

-----SELÇUK--------COLMAN------

--BURAK----------------JAJA-----

-----------TEO-GOL ------------
                            burak yerine engin olabilir yada yattara jajada 11 de oynamaz gibi geliyo bana büyük olasılık alanzinho oynar onun haricindeki kadro belli zaten
                            süleymanoğlu
                            hayat beni 61 kenara

Yorum

• Antalya'nın stadı ne güzelmiş yav ingiliz stadlarına benzemiş
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Karşıdaki kale arkası Bize verilir herhalde.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X