Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selamun Aleyküm arkadaşlar,
    17 gündür Trabzondaydım.. İki maça da gittim.. Fener maçında taraftar olarak hiç tezahürat yapmadık.. Hatta 50-60 kadar fener taraftarı o malum "haydi haydi Allah aşkına.. " başlayan tezahüratı yaptılar, gıkımız çıkmadı tüm stad dinledi.. İlk defa İstanbuldaki taraftarımız ile Trabzondaki taraftarımız arasındaki farkı bu kadar bariz olarak gördüm.. maçın sonunda yenileceğini anlayıp iyice kuduran fenerliler polisle birbirine girdi, biraz dayak yediler..
    Liverpool maçı ise muhteşemdi.. O kadar çok ıslanmamıza rağmen tezahüratlarımız, şovumuz çok güzeldi.. Hatta golü yediğimiz anın öncesinde statta bordo gol gol-mavi gol gol tezahüratı müthiş bir çoşku ile yapılıyordu.. liverpool taraftarına son derece centilmen davranmamıza rağmen (hatta maç öncesinde Trabzon lisesinin aşağısındaki çeşmenin oraya serdiğimiz ekmek, zeytin, peynir, domates ile iftarımızı açarken oradan geçen liverpool taraftarlarını da davet ettik) tezahüratlarımızdan alındıklarını gördüm.. çünkü golü attıklarında bize garip garip hareketler yaptılar) zorlarına gitmiş galiba tüm statın aynı anda tezahürat yapması..
    ilginç bir olay da yanımdaki 16-17 yaş civarındaki bir çocuğun adıyamandan tek başına maçı izlemeye gelmiş olması.. ailece trabzonspor taraftarı imişler.. çocuk elazığdan uçakla gelmiş maça da 10 dk geç girebilmiş.. fazla sohbet edemedik ama çocuğun cesaretini takdir ettim..
    Not Important..

Yorum

• TRABZONSPOR'UN ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE
      Onur - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Yattara, Selçuk, Ceyhun, Colman - Burak, Jaja (Alanzinho)
      SAKATLAR: Engin Baytar, Teofilo, Glowacki
      CEZALI: Yok

Kaynak:Holigan
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• QUOTE=Tunahan Güllü;1917117209]TRABZONSPOR'UN ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE
        Onur - Serkan, Giray, Egemen, Cale - Yattara, Selçuk, Ceyhun, Colman - Burak, Jaja (Alanzinho)
        SAKATLAR: Engin Baytar, Teofilo, Glowacki
        CEZALI: Yok

Kaynak:Holigan[/QUOTE]

hala alanzinho mu yaaa biktim su adamdan takimi frenlemekden baska birsey yapmiyor adam resmen sirk futbolcusu burak ondan bin katli daha yararli jaja da artik oynamasi gerekiyor bu macda .....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hala alanzinho mu yaaa biktim su adamdan takimi frenlemekden baska birsey yapmiyor adam resmen sirk futbolcusu burak ondan bin katli daha yararli jaja da artik oynamasi gerekiyor bu macda .....
          Yandın sen. Alanzinho severler taarruza geçecek birazdan..

Yorum

• jaja nın başarılı olacağına inanıyorum. bu maçta inş ilk 11de çıkar.alanzinhoyu forvet mevkiine koymaz bence hoca.

alanzinho ,selçuk colman ceyhun üçlüsünün yorulmasıyla oyuna dahil olabilir. çünkü ağır bir tempo vardı gerçekten.

yattara ve alanzinhoyu ikinci yarı beraber izleyebiliriz.
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yandın sen. Alanzinho severler taarruza geçecek birazdan..

hala icimizde alanzinho severler varmiki kaldimiki renkdas hani yattara sevenleri anlarimda alanzinho sevenlerin kalmadi gibi geldi bana
              bu arada koyali ziya aymani transfer etmek istiyormus müthis bir hamle

Yorum

• Ayman'ı Rize aldı yahu..

Yorum

• Teo'nun sakatlığı ne durum da acaba.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayman'ı Rize aldı yahu..

o zaman konya bu sene kesin lig düser veya ziya dogana yok gözükür ayman siz ziya düsünemiyorum bile bu ligin temel taslariydi onlar cok yazik olmus bu sene lig hic zevkli olmayacak )))

Yorum

• Ayrıca Alanzinho'nun oynadığı mevkide topu ileriye taşıyacak oyuncu değil de 2.bir forvet gibi takımın gol yükünü de çekebilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.. Umarım Jaja bu bakımdan işimize yarayabilir.

Yorum

• Alanzinhom benim kimse tutamaz seni bu macta
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Teo gibi Engin de götürülmemiş Antalya'ya.Engin son maçta kulübedeydi.İkiside son antremandan sonra duş alırken sakatlandı galiba.Çünkü resmi site dahil hiçbir yerde ikisiyle ilgili de sakatlık haberi yok.İnşallah ciddi birşeyleri yoktur.15 günlük milli maç arası iyi oldu.Glo'yu da eklersek her bölgeden önemli bi eksiğimiz var bu hafta
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• bir kadroda benden:

....................onur....................

serkan.....giray...egemen.....cale.

..................ceyhun.................

............selçuk.....colman..........

yattara.............................umut

....................jaja....................
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir kadroda benden:

....................onur....................

serkan.....giray...egemen.....cale.

..................ceyhun.................

............selçuk.....colman..........

yattara.............................umut

....................jaja....................

gayet makul bir kadro ikinci yari yattara yerine burak olur ceyhun yerine baris falan gelir kadro bu sekilde gayet iyi

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hala icimizde alanzinho severler varmiki kaldimiki renkdas hani yattara sevenleri anlarimda alanzinho sevenlerin kalmadi gibi geldi bana
                                bu arada koyali ziya aymani transfer etmek istiyormus müthis bir hamle
                                hayirdir niyee sevmeyelim? su anda performansi düsük oldugu acik acik ortada ama bu ona sevgimizi azaltmali mi? zaman zaman takimimizda kötü oyun sergiledignde sevmiyelim mi daha yoksa ? umarim Alan tez zamanda kendini toparlar ve Bordo Mavi forma icin güzel futbol sergiler
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X