Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Medical Park Antalyaspor 0-7 Trabzonspor A.Ş.
    Bir maçı 7-0 kazanmaktansa yedi maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim
    Birisinin böyle bir lafı vardı ama hatırlamıyorum şimdi
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şahsen böyle bir skor almamızı istemem.

ben de istemem, capellonun dedigi gibi. 1 takimi 6 - 0 yenmektense 6 takimi 1 - 0 yenmeyi tercih ederim.

suan eksiklerimiz olsada herkez tarafindan favori gosteriliyoruz ve korkum bu ovgulerin rehavet yaratmasi,. boyle ucuk bir skor almamiz bu rehaveti busbutun korukler. gerek yok. rakip kim olursa olsun , 1 olsun bizim olsun kafidir

Yorum

• capelloydu sanırım 1 maçı 6-0 kazanmaktansa 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim.
        ki bencede doğru olan felsefe bu ama ben td olsam yapacağım açıklama şu olurdu
        6 maçı 1-0 kazanmaktansa 6 maçı 6-0 kazanmayı yeğlerdim
        capello italyan olduğu için o cümlesinde bile italyan felsefesini yansıtmış..
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          capelloydu sanırım 1 maçı 6-0 kazanmaktansa 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim.
          ki bencede doğru olan felsefe bu ama ben td olsam yapacağım açıklama şu olurdu
          6 maçı 1-0 kazanmaktansa 6 maçı 6-0 kazanmayı yeğlerdim
          capello italyan olduğu için o cümlesinde bile italyan felsefesini yansıtmış..

6 takimi 6 - 0 yenmek icin bir adet abramovich ve birer tane drogba, essien, lampart a sahip olmak da lazim

Yorum

• Bu maçı kesinlikle almamız gerekiyor.Umarım Oyunumuzla herzamanki gibi fark yaratıp gollerle süsleriz.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Şu maçtan çok korkuyorum...
              Çok yoruldular...
              Alsınlar da sonrasında bol bol dinlenirler...
              Hamiş

Yorum

• zor maç olacak ama kazanmayı bilmemiz gerek...İstanbul takımları uyanmadan arayı açmalıyız
                ölümüne trabzon !

Yorum

• 15 gün 5 maç serüveninin son maçı.

Dolayısıyla çok yorgunuz zor maç olacak.

Ama 3 puan alıp 1 haftalık tatile 9 puanla girmek çok güzel olur.

Başarılar...

Yorum

• beyler antalya maçında Selçuk ve Onur oynamıyor mu?
                    "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
                    Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• İlk olarak Recep KINALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler antalya maçında Selçuk ve Onur oynamıyor mu?
                      milli maç antalya maçı sonrası

Yorum

• umarım kazanırız takımımız bu sene iyi gidiyor nazar değmesin
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Kazanıp tatile moralli ve 9 puanlı gireriz insallah..İstanbul conconları uyanmadan arayı baya bir açmamız gerekiyor...
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            milli maç antalya maçı sonrası
                            A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Kadroda takımımızdan Onur Kıvrak ve Selçuk İnan davet edildi.

29 Ağustos Pazar günü saat 17.00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, 30 Ağustos'ta İstanbul'da bir antrenman yapacak. Milli Takım kafilesi, 31 Ağustos Salı saat 11.00'de Türk Hava Yolları (THY)'na ait bir uçakla Kazakistan'ın başkenti Astana'ya hareket edecek ve burada Rixos President Hotel'de konaklayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2 Eylül Perşembe saat 19.15'te Astana Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıya Hollandalı teknik adamın yanı sıra iki de futbolcu katılacak.

acaba maçtan sonra mı geçecekler kampa 30 Ağustos'ta bizim maçımız var ve aynı gün milli takımın antrenmanı var
                            "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
                            Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• _____________ONUR____________
                              SERKAN___GiRAY__EGEMEN___CALE
                              ________SELCUK__COLMAN_______
                              ___YATTARA__________JAJA_____
                              _______TEOFiLO__UMUT_________

Yorum

• Onur
                                Serkan Giray Egemen Cale
                                --Barış-Selçuk-Colman--

Yattara----------Jaja
                                ----------Téo------

--

Şahsen defans çok yorulduğu için yedeklerin oynamasını isterdim ama az daha dayansınlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X