Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep KINALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu. Kadroda takımımızdan Onur Kıvrak ve Selçuk İnan davet edildi.

29 Ağustos Pazar günü saat 17.00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, 30 Ağustos'ta İstanbul'da bir antrenman yapacak. Milli Takım kafilesi, 31 Ağustos Salı saat 11.00'de Türk Hava Yolları (THY)'na ait bir uçakla Kazakistan'ın başkenti Astana'ya hareket edecek ve burada Rixos President Hotel'de konaklayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2 Eylül Perşembe saat 19.15'te Astana Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıya Hollandalı teknik adamın yanı sıra iki de futbolcu katılacak.

acaba maçtan sonra mı geçecekler kampa 30 Ağustos'ta bizim maçımız var ve aynı gün milli takımın antrenmanı var
    Tabii maçtan sonra geçerler, lig maçına çıkmadan milli takıma gitmek olur mu ..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• _____________ONUR____________
      SERKAN___GiRAY__EGEMEN___CALE
      ________SELCUK__COLMAN_______
      ___YATTARA__________ENGIN_____
      _______TEOFiLO__JAJA_________
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• antalya maçı çok zor geçeceği aşikar.takım yorgun ve moralsiz çıkacaktır maça.3 puanı alan taraf biz oluruz inşallah..

Yorum

• Kadrolarına Umut'u yazanları Allah'a havale ediyorum

Yorum

• Çok zor maç , yorgun olmamız sıkıntı yaratabilir ..

Jaja'yı en az 45 dakika izlemek istiyorum !!

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadrolarına Umut'u yazanları Allah'a havale ediyorum
              sanırım ilk olarak Şenol Güneş'i havale ettin sen malum takımda kalmasını o istedi
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Kadrolarına Umut'u yazanları Allah'a havale ediyorum
                Senin adına çok üzüldüm
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  _____________ONUR____________
                  SERKAN___GiRAY__EGEMEN___CALE
                  ________SELCUK__COLMAN_______
                  ___YATTARA__________JAJA_____
                  _______TEOFiLO__UMUT_________
                  ideal kadro ama jaja kapalı kutu
                  haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• Onur
                    Serkan
                    Giray
                    Egemen
                    Cale
                    Selçuk
                    Barış
                    Burak
                    Alanzinho
                    Colman
                    Téo

Yorum

• Yakında siz üzülünce göreceğim bende sizi ağlarsınız burada kaçırdığı gollerden sonra,gün gelip yine tüm takımı önemli bir maç arifesinde sattıktan sonra malum alışkanlık yapar bu Umut'da.Ama rahat olun Jaja ile Teo onu yedek klübesine gömecek inşallah.

Yorum

• -------------ONUR----------------

SERKAN--GiRAY--EGEMEN----CALE

-----------CEYHUN---------------

-----SELÇUK--------COLMAN------

--BURAK----------------JAJA-----

-----------TEO-GOL ------------

Yorum

Yakında siz üzülünce göreceğim bende sizi ağlarsınız burada kaçırdığı gollerden sonra,gün gelip yine tüm takımı önemli bir maç arifesinde sattıktan sonra malum alışkanlık yapar bu Umut'da.Ama rahat olun Jaja ile Teo onu yedek klübesine gömecek inşallah.
                          umut takımı satmamıştır.sadece şenol hoca prensipleri doğrultusunda kafası dağınık olan oyuncusunu maç kadrosuna almamıştır.o kadar.
                          haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• umutun takımda kalmasına çok sevindim... mücadele ve azmi ile takıma motivasyon katıyor... dünkü maçta umut olsa idi eminim son dakikalarda o kadar fizik düşüklüğü yaşamazdık maç daha farklı olurdu... tekrar hayırlı olsun umarım şampiyonluğumuza katkısı olur... artık destek verelim bu kadar eleştiri taşa yapılsaydı taş çatlardı!!!
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bu arada ankaragücü çok can yakacak.Çok sıkı takım olmuşlar.İlk maç onları arada çıkarmak iyi olmuş.
                              fb-bjk-gs puan kaybedecektir o takıma.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada ankaragücü çok can yakacak.Çok sıkı takım olmuşlar.İlk maç onları arada çıkarmak iyi olmuş.
                                fb-bjk-gs puan kaybedecektir o takıma.
                                Sadece A.G değil ligdeki bütün takımlar tehlikeli. Ben bu sene Kayserispor'dan çok şey bekliyorum.Galatasaray'dan iyi kadrosu var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X