antalya artık maçların mardan otelinin stadyumunda oynuyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
antaya mardan otelinin sahası yanlış hatırlamıyosam 5-6 bın kısılık bı stad ayrıca sehır merkezıne cok uzak oldugundan pekde burada oynanmak ıstemıyormus antalyaİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Antalya'nın stadı değil ki.Yanılmıyorsam bir otelin stadı bu.Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
çok saçma...İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedical Park Antalyaspor 0-7 Trabzonspor A.Ş."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Saçmalığını tartışmak size düşmedi.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok saçma...
Yorum
-
tartışmıyorum zaten,sadece saçma dedim.İyi günler...İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalığını tartışmak size düşmedi."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Bu benim görüşüm. Saçma kelimesi çok abesle iştigal.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartışmıyorum zaten,sadece saçma dedim.İyi günler...
Yorum
-
Şahsen böyle bir skor almamızı istemem.İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedical Park Antalyaspor 0-7 Trabzonspor A.Ş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum