Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dikkatli olmamız lazım.. takım yorgun 2. yarılarda zorlanıyoruz.. milli maç arası çok iyi olacak..

Yorum

• Dünkü maç gösterdi ki Teofilo artık bu takımın golcüsü.Tipik fırsatçı golcü.Bir yığın gol pozisyonuna girip netice alamıyorduk.Bundan sonra gol yollarında sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum.
      Bir de Jaja gol yollarında etkili ise inşallah bu sorunumuz tamamen ortadan kalkar.
      Onur gol yemeyecek,takım yüksek pas yüzdesi ile oynayacak,golcüler çakacak.
      Evet 3 maç yorulduk.Sıkın dişinizi araya lider olarak girelim.Devamında şahlanarak yola devam edelim.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• diğer takımlara göre dinlenme şansımız daha fazla arkadaşlar.bjk ve gs deplasmandan gelecekler ve bizden bir gün önce maça çıkacaklar.bizim maçtan sonra hemen dinlenme fırsatımız var bu yönden bakarsak antalya maçı için daha şanslıyız.

Yorum

• Ben de ciddi değişikliklerden yanayım. Son 3 resmi maçta çok yorulan oyuncularımız oldu. Yedek ve yeni gelen oyuncularımızdan kurulu bir 11 görmek isterim ben.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Moral Acısında Cok Önemli Bir Mac
            ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Bu maçdan ALLAH'ın izniyle İnşallah 3 puanla ayrılacağız

Zor bir maç olacaktır.Ben 3 puanla Trabzon'a döneceğimize inanıyorum
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 2. yarı zor maçlar dışarıda onun için ilk yarıyı az kayıpla bitirmeliyiz. Hatta kayıpsız bitirsekte our 17 galibiyetle.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hava çok sıcak ve bunaltıcı olacak, umarım yorgunluk ve sıcaklık takımımızı etkilemez, Allah'ın izniyle Trabzon'a üç puanla dönerler.

Yorum

• aynı kadro cıkar hoca belki ceyhun ve yattaranın yerıne jaja-alanzınho,barıs girebilir o kadar senol hoca takımı kolay kolay degısmez..

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      diğer takımlara göre dinlenme şansımız daha fazla arkadaşlar.bjk ve gs deplasmandan gelecekler ve bizden bir gün önce maça çıkacaklar.bizim maçtan sonra hemen dinlenme fırsatımız var bu yönden bakarsak antalya maçı için daha şanslıyız.
                      birçok oyuncuları milli maça çıkacak dinlenemeycek,

Yorum

• Giray'dan gol bekliyorum yazın kenara.

Yorum

• Rotasyon zamanı ama elde pek alternatifte yok.Jaja ve Barış Ataş ilk onbir oynayabilir.Yine son iki maçta tek devre oynayan Alanzinho ile başlanılabilir.Bunun dışında özellikle orta saha için pek alternatif görünmüyor.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Kadroda değişiklikler şart.

Yorum

• 1 puan iyidir

Yorum

• hadii forum canlanın biraz... liverpool a elendik diye dünyanın sonu gelmedii. şu antalyayı yenmemiz lazım milli maç arasından önce..ha illa da avrupa diyorsak bu sene şampiyon olur şampiyonlar liginde gruplara direk katılırız
                                Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X