rodasyon şart oldi bu maç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu sene ts iyi yolda bu maçıda iyi bir oyunla alacağımız kanaatindeyim. arada bir fb maçında olduğu gibi oyuncularımız saçmalamaya başlasada bunun biteceğini umut ediyorum. avrupadan erken elenmemizde iyi oldu kadro derinliğimiz yeterince iyi değil yorgunluklarımız lig maçlarına yansıcaktı inşallah bu sene şampiyon olur seneye şampiyonlar liginde guruplarda maçlarımızı yaparız. TEK BÜYÜK TRABZONSPORBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
zitouni nin olmayışı güzelİlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Zitouni ve Ömer Catkic yarin forma giyemeyecek..
Yorum
-
Hayır ben size katılmıyorum gunumuz futbolunda sonuca etki etmeyen oyuncular malesef kalmadı alanda bunlardan birtanesi.İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırak kardeşim ya.bir iki maç kötü diye yapmayın bu kadar insafsız olmayın.benim kadar bu adam nerden geldi diyen yoktu.ama adam kalitesini ispat etmiştir.trabzonsporun çok ihtiyaç duyduğu bir oyuncudr.
Yorum
-
Ne kaaa güzelİlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebesiktas gol yedi
2. dk
Yorum
-
güzel tabiİlk olarak i.coşgun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kaaa güzel

umarim mac böyle biter ezikbahcede yenilse fena olmaz
gese zaten yenilicek o belli
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
güzel kardeşim eminim sen de bu yorumundan dolayı pişman olmak istersin amaç trabzonun başarısıysa öyle de olmalı.aynı fikirde değiliz kanımca.trabzonspor için bir şeyler yapabileceğine inandığım iyi bir oyuncu.sağlıcakla kal.umarım yanılan sen olursunİlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır ben size katılmıyorum gunumuz futbolunda sonuca etki etmeyen oyuncular malesef kalmadı alanda bunlardan birtanesi.
öyle de olmalı.hadi alan ve diğerleri...
Yorum
-
renkdas manisa bayagi pas hatasi yapiyo.. sanmam ezikbahceyi zorlayacaklariniİlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanısa fenere karsı tek kale oynuyor ısacc ve sımson cok tehlıkelı 12 dk 0-0
fenerde sağbekte okan dıye ılkkez oynayan bır gec var
bizde bu maçlarda as oyuncuların 2-3 tanesını dınlendırmelıyızSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum