yavaş yavaş geliyo elektrikler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ben yazdım ya işte.milet alışmış alana sallamaya adam 4 gol atsa yine ona sallayacak bazıları. umut2 olma yolunda ilerliyorİlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman için birşey yazanı görmüyorum , herkes alanzinho diyor.
Colman aldığı bütün topları rakibe veriyor , ayrıca saçma bir sarı kart gördükten sonrada hakemi alkışladı. Hakem onu atsa orada ne olacak ?
sahanın en kötüsü colman resmen rakipten oynuyor gibi
Yorum
-
Sorma ya futbolcu olmak gerçekten zor.İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen futbolcu olsam ve bunu duysam acayip gaza gelirdim. Bizimkilere bişey olmuyo heralde
Ben olsam dayanamazdım heralde
Yorum
-
Lille'in rezerv takımından almışlar.İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Antalya'nın kalecisi iyi bir şeye benziyor. Fizik olarak. Üstelik 1991 doğumluymuş. Ne kadara, nerden aldılar bilen var mı?
Ben de beğendim şahsen.
Özgüveni olan kalecileri severim.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Lakayt ve sünepe futbol oynuyoruz. Hırs yapan, gayret eden yok, refakatçı çok! Dün akşam diskoya gittiler herhalde kimse poposunu kaldıramıyor!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum