- Maç Mardan Sahasındamı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
evet ordaymışİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Maç Mardan Sahasındamı ?
Yorum
-
Antalya maçı bizim için çok önemli. İstanbul takımları ve Bursa aldığı iyi sonuçlarla yoluna devam ediyor. Kendi futbolumuzu sahaya yansıttığımız takdirde kolaylıkla üstesinden gelebileceğimiz bir maç.. Büyük olasılıkla Jaja bu maçta takımdaki yerini alacak. Liverpool maçında çok az süre aldı. Aldığı sürede çıplak gözle izlediğim kadarıyla çok uyumsuzdu. Pazartesi gününü heyecanla bekkiyorum...
Yorum
-
yukardaki bölüme sonuna kadar katılıyorum...teonun orta sahaya kadar gelip topu alıp tutması takımın çıkmasında çok büyük etken...40 metrede bazen 30 metrede futbol oynamamzı sağlıyor bu...İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel futbolumuzu oynamaya devam ettiğimiz sürece skoru bir şekilde sağlayacağımıza inanıyorum. Teofilo sezona iyi başladı ama sadece golleriyle değil. Oyunu ileride set halinde oynamamızda büyük etkisi vardı. Umut forvette oynarken set olarak oynayamıyorduk. Daha çok araya atılan toplara hareketleniyordu Umut ya da uzaktan şut atarak sonuç elde ediyorduk.
Umut'u solda oynatmaya devam edip Jaja'yı ilk 11 oynatabiliriz. Daha sonra Jaja eğer alışamamış izlenimi verirse oyundan çıkartılıp Umut onun yerine, Alanzinho da Umut'un bölgesine geçebilir.
Güzel kadromuz var ve güzel oynuyoruz. Biz güzel oynamaya devam edelim sonucu elbette elde ederiz.
umut çok koşuyor diyorduk hep ama istatistik teonun umuttan fazla koştuğunu gösteriyor...umut çok koşmuyor yıpratıyordu defansı sadece...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Tam yükselişe geçmişken. Umut olayı gibi, Glo ve Teo'nun sakatlıkları gibi şanssız olaylar yaşadık. Kadromuz bunları aşmak için yeterli. Antalya maçını Şenol Hoca'nın doğru taktik anlayışı ve takımı motive etmesiyle kazanacağımıza inanıyorum. Umarım güzel futbol ve goller olur. Bu maçı da kayıpsız atlatırsak dinlenip toparlanmak için iyi bir fırsat olacak.
Yorum
-
Aslında kadro derinliği ve gücünün iyi bir testi olacak bu hafta...3 oyuncun sakat( Engin, Teo, Glo); Umut'un malum sıkınıtısı var..Ayrıca takım hayli yorgun..Yine oyunumuz oynar ve iyi bir sonuç alırsak, çok güzel bir sinyal almış olacağız...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Bu yorumun altına imzamı atarım.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında kadro derinliği ve gücünün iyi bir testi olacak bu hafta...3 oyuncun sakat( Engin, Teo, Glo); Umut'un malum sıkınıtısı var..Ayrıca takım hayli yorgun..Yine oyunumuz oynar ve iyi bir sonuç alırsak, çok güzel bir sinyal almış olacağız...
Yorum
-
Üst üste gelen zorlu maçlar sonrası, Allah korusun, bir puan kaybı olursa zerre kızmayacağım karşılaşma olacak. Geniş bir kadromuzun olduğuna inanmıyorum. Selçuk ve Colman'ın alternatifi yok mesela. Cale'nin yerine Ferhat oynayınca Cale'yi mumla arıyoruz. Gönül rahatlığıyla dinlendirebileceğimiz oyuncu sayısı çok az.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
katiliyorum ilk 11 in alternatifleri cok az.. madem olanlardan daha kalitesini almiyor yönetim bari alternatif oyuncular alsalar.. tamam kadromuz kötü degil ama cok iyi degil ancak iyi ama cok iyi olsa daha iyi güzel futbolumuz olurİlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst üste gelen zorlu maçlar sonrası, Allah korusun, bir puan kaybı olursa zerre kızmayacağım karşılaşma olacak. Geniş bir kadromuzun olduğuna inanmıyorum. Selçuk ve Colman'ın alternatifi yok mesela. Cale'nin yerine Ferhat oynayınca Cale'yi mumla arıyoruz. Gönül rahatlığıyla dinlendirebileceğimiz oyuncu sayısı çok az.SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sezon galatasaray macinda cok iyi oynamisti ve ondan sonraki maclarda öyle.. simdi sana tek tek yazamam hangi maclarda nasil oynadigni cünkü gecen sezonu ben cok detayli takip etmedim ve maclara da bakmadim.. o yüzden hakkinda cok birsey diyemem ama izledigm maclarda o kadar kötü oynamadi.. su anda performansinin altinda oldugu gayet acik ortada bunu tartismaya gerekde yokda.. cikisini yakalarsa takima iyi katki saglar.. 4 milyon euroya bu futbolu kötü görüyosunda.. bence gökhan ünal daha kötü bir vakaydi.. veya guiza veya nihat.. bu adamlarada az paralar verilmedi fakat Alanzinho bunlarin dörtündende daha iyi bi futbol sergiliyo kanimca..
yanlis kanilarin var arkadasim izlememisin falan filan diyorsun snra savunuyorsun burda biz bir dakikasini bile kacirmamisiz takimimizin gecen sezon gökhan ünal ilk sezonunda 16 gol bilmem kacda asist yapmisti ikinci senesine evet iyi baslayamadi ama inan trabzonsporda forvet olmak cok ama cok zor bir is guizada en azindan derbilerde bos gecmedi
nihatta geldigi gibi devam ediyor geldigindede böyleydi zaten ama inan 4 milyon euroya aldigimiz bir adamdan daha hatta cok daha fazla verim almak zorundayiz bu adamin benim gözümde tomas jun dan falan farki yok sifir katkisi var takima adam resmen sirk futbolcusu orta saha cizgisinde iki adam calimlamakla futbolcu olunmuyor ne yazikki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
rahatladim
Yorum