Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol hoca önümüzdeki sezonun takımını kuruyor demek, tamamen saçmalık...

Eğer gerçekten öyleyse Teo,Barış,Murat Tosun,Zafer Yelen neden oynamıyorlar? ŞEnol hocanın kadrosunun adaletli olduğunu düşünmüyorum.Umut her maç 90 dakika sahada kalıyor.İyi de olsa, kötü de... Bugün sahada hiç top kapamyan (sürekli kaptıran) Sezer 90 dakika oynuyor.Ondan daha kötü oynamayan Selçuk çıkabiliyor...

Engin'e diyecek söz bulamıyorum.Hem berbat oynuyor, hemde oyundan çıkınca artistlik yapıyor.Colman'ı kadroda almayan Şenol hoca, Engin eğer yabancı futbolcu olsa kadroya alırmıydı? Bence almazdı.Şenol hocanın kadro adaletine güvenmiyorum.Tıpkı 2002'de ki gibi...
    belki belirli yerlerde haklida ola bilirsin renkdas ama umut 90dk. kaliyor demissin... daha iyisi varda senol hocami oynatmiyor? Hem Selcuk en az sezer kadar berbatdi arti selcuk haftalardir öyle ve sezer ilk defa 90dk. sans buldu...
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya Sezer kac haftadir oynamiyor zaten, bir mac oynadi kötü oynadi eyvallah, bu kadarda yüklenilmez bir Adama, sanki orta sahada cok daha iyi oyuncularimiz varda...
      bırakın şu sezeri savunmayı ya. adam maç boyunca resmen yontulmamış odun gibiydi...bu maç eleştirelim.. diğer maçlarda görürüz
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selçuk İnan'ın takıma hiç katkısı yok. Hatta zararı var sürekli top kaybı yapıyor. Birde acaba serbest vuruşlarda ne zaman kaleyi tutturacak çok merak ediyorum.
        selcuk inanın hiç bir işe yaramadıgını şimdimi farkettiniz biraz geç oldu
        gecen yıldan beri söylüyorum bu adam uzaktan firikik ten baska hiçbir işe ayramaz kaldıki aynı işi colman da ceyhun da yapıyo eee ne özelliği var başka bilinmez...

şuna emin olun selcuk biraz ersun yanal ın attıgı en buyuk kazıktır
        Arda gibi birini baglasaydı ya bize de ...
        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Erdal bu takım ancak idare eder.Şampiyonluğun yanından bile geçemez.
          Bir kere forveti yok bu takımın.
          Yahu sinirlenmemek elde değil.
          Umut kaç haftadır gol pozisyonuna bile giremiyor.
          Stoperler beter.
          Kanattan tek top ortalanmıyor.
          Neden?
          Çünkü bu dediğimiz işleri yapacak çapta oyuncumuz yok.
          Herkese Merhaba

Yorum

• Yorum

• şenol hoca biliyor işi...şimdi herkes bana diyecek ki bu maçtan sonra nasıl böyle bişey düşünebildin...ama hoca geldiğinden beri söylediklerni ve yaptıklarını iyi analiz edenler anlıyacaktır ne demek istediğimi ve hocanın bügünü değil ileriyi düşündüğünü...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Teofila'da ki uyum sorunu kulübede çözülmez.Madem önümüzdeki sezon için hazırlık yapıyor Şenol hoca, o zaman Umut'un yerine birkaç maç 90 dakika oynasın...

Bugün Umut'un oynadığı oyunu Teo 11 de başlayıp oynasaydı, en fazla 45-50 dakika sahada kalırdı
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bırakın şu sezeri savunmayı ya. adam maç boyunca resmen yontulmamış odun gibiydi...bu maç eleştirelim.. diğer maçlarda görürüz
                  Diğer maçlarda pek görme şansının olacağını düşünmüyorum.En azından bu performansı görünce bunu düşünmek istiyorum.
                  Colmandante

Yorum

• Sevindiğim tek nokta 2010 yılındaki namağlup serimizin sürdüğüdür. Gerçi Gs'ye bir şekilde yenilir o seriyi de bozarız biz.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim nerede dememin sebebi "yapılanma" "seneye hazırlık" maaesef aslı astarı olmayan saçmalıklar..eğer böyle bir yapılanma yapılacaksa takımın şampiyonluktan tamamen uzaklaşmış yada avr. kupalarını garantilemiş olması gerekmez mi! Ayrıca seneyi düşünen bir kadroda song'un ne işi var? seneyi düşünen bir kadroda barış ve düzenli bir şekilde milli takımda oynayan ceyhun neden yok?Birde buradan bakarsanız sevinirim.
                      senin saçmalık dediğin şey takımın koyduğu bir hedef bu futbolculara dahi iletişlmiş oynayan kalır oynamayan gider.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Bugün pas yaparak oyuna hakim olayı başaramadık. Rakibin atak sayısı yoktu, kontrataklarla gol bulmaya çalıştılar. Atağa çıkarken de kaptırdığımız topla golü yedik. Bloklar arası uyumda ve bireysel olarak eksiktik. Rakibin üstünlüğü yok ama kaybettiğimiz 2 puan var. Oyun tatmin edici olmayınca skora yansımadı.

Bazı oyuncularımızda form düşüklüğü var. Bir kısmını oynatmayarak, bir kısmını kenara alarak, çalıştırarak bundan kurtulmalarını sağlamaya çalışacağız.

Bugünkü maç olumsuzluktu. Çok iyi bir zeminde oynadık ama oyunu istediğimiz gibi yönetemedik. Rakibin kontrollü oyununa ayak uydurduk. Oynayan oynamayan arasında ayrım yapmıyoruz. Oyuncunun sahada ne vereceği önemli. Bu maçlarda bizimle kimin devam edip edemeyeceğine bakacağız. Futbolcuda düşüş olacak ama uzun süreli bu devam ediyorsa sıkıntı var demektir."

Resmi Site

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih tekke de degil burak da israr eden bir senol hoca.

Orta sahasi sos veren bir takima sezer i aldiran bir senol hoca.

Aklima geldikce deli oluyorum,senol hocanin medet umdugu futbolculara bakin...
                          Evet Selcuk'u almasi gerekirken Sezeride yanina koymasi tam SOS Sinyali verdi bugün... top tuttamiyoruz... 2-3 pasi gecmiyor top bizden cikiyor... caresizlikten dolduruyoruz öne dogru hep rakipe... -.- alanzinho zaten motive olursa beyin rolünü üstleniyor... alan kaybetmeye gelemeyen bir karaktere sahip... geride olunca verimi pek alamiyoruz adamin karadenizde gemileri batiyor...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol hoca biliyor işi...şimdi herkes bana diyecek ki bu maçtan sonra nasıl böyle bişey düşünebildin...ama hoca geldiğinden beri söylediklerni ve yaptıklarını iyi analiz edenler anlıyacaktır ne demek istediğimi ve hocanın bügünü değil ileriyi düşündüğünü...
                            İleriyi Düşünen Adam Neden Barış'ı,Zafer'i,Murat'ı oynatmaz??

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dediğini bilmeyen bi yönetimimiz var Halit naparsın. Adamların attıkları adım zarar.
                              FIRTINA

Yorum

• Başarılı futbolcumuz Giray Kaçar maçtan sonra yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Alanzinho klasına yakışan bir gol attı. Biraz geç oldu ama güzel oldu. Bazen Egemen'le bazen Song’laile birlikte oynuyoruz. Hocamızın kararına saygı duyuyoruz ve görevimizi yapıyoruz. Saha içinde istediklerimizi yapamadığımız zaman sıkıntı oluyor, pozisyonları bulup atamayınca sorun oluyor. Rakibe pozisyon da vermedik. Golü erken bulsak buradan galibiyetle dönerdik. İyi bir çıkışımız vardı ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Bugün ilk yarı istediklerimizi yapamadık ama ikinci yarı oyuna ağırlığımızı koyduk. Haftaya Galatasaray'la final niteliğinde maçımız var. Artık kredimizin dolduğunu düşünüyorum, tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor."
                                Resmi Site

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X