Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah için soralım başlıkta online 138 üye var...Herkes bir 11 yapsa kaç farklı kombinasyon çıkar? Kaleci ve sağ bek hariç mutabık olacağımız kaç kişi çıkar?....
    Valla ben her hafta 11'imi değiştirenlerdenim Erdal abi.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• senol hocada suc yok tum suc taraftarda(!)

Yorum

• Bunun nedeni taraftarın çok bilmişliği falan değil...Taraftarın suçu da değil bu durum...Bu kadro saçmalayarak takım olur...Ya da yeni bir transfer hamlesi??? Paramız olmadığına göre...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antalya bizi eler kupada.
          Antalya kac kez yenmis bizi yahu...??
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

10 numara, bu gün farz edelim ki Sezer değil de sahada atıyorum Zafer olsa idi...Forvette de Burak ın yerine Teo...O zaman da şöyle dermiydik "Nerde bu Burak neden aldık Sezer i " ???
            derdik bende derdim, o yüzden hata yapmıyacak hoca; o hafta kimi koyduysa o maçı kazanacak. Biz de saygı duyacaz. Ş.Güneş'in yıllardır yaptığı hataları herlkes biliyor, kendi de biliyor ama düzeltmiyor.

Yorum

• Merhaba,

bende soku yeni atlattim... anca foruma geldim... nedir bu ya... beraberlik serisi... haftaya gslede berabere kaliriz... devami gelir... 2010 namaglup trabzon deniyor iyide ne anladikki... her hafta her hafta... hos bugün komple kötü oynadik, istediklerimizi sahaya yansitamadik ama yinede günün en kötüleri... bana göre ferhat, giray ve belki burak cok ofsayta düsüp gol kacirdigi icin... bugünün en kötüleriydi... selcuk'dan bahsetmiyorum bile yine vasat haftalardir öyle... ben sezerin yerine ceyhun gülselami oynatirdim... tek takdirlik topcu vardi 90dk. boyunca oda yine serkan balci ve sonradan giren en azindan 1 puan icin golü attan alanzinho Acilen Stoper, ön libero, sol bek ve forvet lazim... =)
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                var kardeşim resmen uyuyor valla ,oyunu okuyamıyor,
                Bugünkü Tek Suçu Colman Yerine Sezeri Oynatmasıydı Bence Birde Su Enginin Hala Trabzonspor'da Olması

Yorum

• Şenol hoca önümüzdeki sezonun takımını kuruyor demek, tamamen saçmalık...

Eğer gerçekten öyleyse Teo,Barış,Murat Tosun,Zafer Yelen neden oynamıyorlar? ŞEnol hocanın kadrosunun adaletli olduğunu düşünmüyorum.Umut her maç 90 dakika sahada kalıyor.İyi de olsa, kötü de... Bugün sahada hiç top kapamyan (sürekli kaptıran) Sezer 90 dakika oynuyor.Ondan daha kötü oynamayan Selçuk çıkabiliyor...

Engin'e diyecek söz bulamıyorum.Hem berbat oynuyor, hemde oyundan çıkınca artistlik yapıyor.Colman'ı kadroda almayan Şenol hoca, Engin eğer yabancı futbolcu olsa kadroya alırmıydı? Bence almazdı.Şenol hocanın kadro adaletine güvenmiyorum.Tıpkı 2002'de ki gibi...
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tutturmusuz bir kupadir gidiyoruz,sanki kupayi mutlaka alacakmisiz gibi.

Ben bu aksam ve son 4 haftadir kupa kazanacak bir takim ve hoca görmedim.

Siz gördüyseniz bana da anlatin da aydinlanayim.

Bu takim gol kacirma rekortmenleri umut ve burak lami kupayi alacak?

sen 3 maç yaklaştığın avrupaya gitme ve kupaya mı daha iyi konsantere olursun yoksa bayağı geriden geldiğin 10 maçının kaldığı ve önünde 5 rakibin olduğu lige mi

lig ve kupada aynı futbolu oynayamacımızdan eminim bu psikolojik olarak imknsız bir şey
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Selçuk İnan'ın takıma hiç katkısı yok. Hatta zararı var sürekli top kaybı yapıyor. Birde acaba serbest vuruşlarda ne zaman kaleyi tutturacak çok merak ediyorum.

Yorum

• Şenol hocanın futbolcuların takıma uyum sağlama anlayışı şu galiba.Bi oyuncu yedekte otura otura takıma alışır. Jun,Teo..Teo eğer Gs maçında 11'de çıkmazsa çok büyük bir özgüven kaybeder ve artık geri gelmesinin zor olacağını düşünüyorum o özgüvenin.Ben olsam tee Colombia'dan buraya gelsem bana da böyle yapılsa çıkıp oynamam bir an önce gitmeye bakarım.Teo'da böyle bişe yapsa sonuna kadar haklıdır...Umut çok şey yapsa dursa yedekte işe demicem ama artık yeter ya nedir Umut Umut
                        #LiverpooL#
                        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• trabzonda sorun bireysel yetenekli oyuncular herkes kendini maradona sanıyor ama olmuyor işte neyse yenılmememız guzel ama hala daha buyuk maç yada krıtık maç K A Z A N A M I Y O R U Z bakalım haftaya cın con la naparız

Вы попали по адресу!

Yorum

10 numara, bu gün farz edelim ki Sezer değil de sahada atıyorum Zafer olsa idi...Forvette de Burak ın yerine Teo...O zaman da şöyle dermiydik "Nerde bu Burak neden aldık Sezer i " ???
                            Benim nerede dememin sebebi "yapılanma" "seneye hazırlık" maaesef aslı astarı olmayan saçmalıklar..eğer böyle bir yapılanma yapılacaksa takımın şampiyonluktan tamamen uzaklaşmış yada avr. kupalarını garantilemiş olması gerekmez mi! Ayrıca seneyi düşünen bir kadroda song'un ne işi var? seneyi düşünen bir kadroda barış ve düzenli bir şekilde milli takımda oynayan ceyhun neden yok?Birde buradan bakarsanız sevinirim.
                            poetricus

Yorum

• Sezer'in adını ilk yarıda topu kaptırdığı pozisyonda duydum.
                              İkinci yarı oyundan alındı zannediyordum,meğer sahadaymış.
                              Ceyhun'un günahı ne..
                              Herkese Merhaba

Yorum

Allah için soralım başlıkta online 138 üye var...Herkes bir 11 yapsa kaç farklı kombinasyon çıkar? Kaleci ve sağ bek hariç mutabık olacağımız kaç kişi çıkar?....
                                abi herkes kendine göre haklı ama en haklı olunan nokta eksik ve yetersiz bir futbol takımını sevdiğimiz aşık olduğumuz forma ile izliyoruz ve bunları herkes bildiği halde her yıl aynı sahne tekrarlanıyor bir yöneticide böyle forumları filan gezmiyor mu eminim bizim alınmasını istediğimiz oyuncular çok daha yararlı olurdu yazık her yıl hevesle başlayan bir sezon hüsranla noktalanıyor seneye gene aynı olacak ama ben gene destekelemeye ve izlemeye devam edeceğim
                                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X