Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih tekke de degil burak da israr eden bir senol hoca.

Orta sahasi sos veren bir takima sezer i aldiran bir senol hoca.

Aklima geldikce deli oluyorum,senol hocanin medet umdugu futbolculara bakin...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Murat hocam senin gibi düşünmüyorum...Eskiye gidelim ( Eskiyiz malum) Tolunay ın geldiği sene Sakarya da bir hazırlık maçı yapmıştık...Top ıskalıyordu resmen....Abartmıyorum durum bu idi...Bence tam tersi bu kadrodan bir takım çıkar....Öyle beş sene falan değil...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunun nedeni taraftarın çok bilmişliği falan değil...Taraftarın suçu da değil bu durum...Bu kadro saçmalayarak takım olur...Ya da yeni bir transfer hamlesi??? Paramız olmadığına göre...
        İstiklal Mahkemeleri tekrardan kurulup bu yönetim yargılanmalı

Yorum

• Biz sezon başında Isaac'i çok ofsayta düşüyor diye göndermedik mi?Bu kadar ofsayta düşülür mü be kardeşim.Bomboş pozisyonda vurduğun topa bak.Beğenilmeyen Isaac şu anki takımda yıldız olurdu be.
          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunun nedeni taraftarın çok bilmişliği falan değil...Taraftarın suçu da değil bu durum...Bu kadro saçmalayarak takım olur...Ya da yeni bir transfer hamlesi??? Paramız olmadığına göre...
            konuş erdal abi be bana tercüman oluyosun saçmalak zorundayız önümüzdeki sezon için bu idmanda değil maç maç olur
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Birde kötü oyunu Ünal Karaman'a yükleyenler var.Saçmalamayın Allah aşkına
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Artık Teo bir iki maç 90 dk. oynasada bir görsek adamı
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla ben her hafta 11'imi değiştirenlerdenim Erdal abi.
                  Zaten öyle olmasi gerek... hep ayni 11 cikacaksa ve rotasyon olmiyacaksa futbolcular antrenman yapmasada olur... senol hocada colman ve caleye ayni 11'i oynatmiyacagina dair göz dagi verdi... formanin aslanin agzinda olmasi lazim ve cekismeli forma savasi olmasi lazimki kazanan nihayetinde Trabzonspor olsun... =)
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ya Sezer kac haftadir oynamiyor zaten, bir mac oynadi kötü oynadi eyvallah, bu kadarda yüklenilmez bir Adama, sanki orta sahada cok daha iyi oyuncularimiz varda...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takım olmak arkadaşlık birliktelik bu ve bunlara benzer şeyler işte..

Tribün.. .
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sen 3 maç yaklaştığın avrupaya gitme ve kupaya mı daha iyi konsantere olursun yoksa bayağı geriden geldiğin 10 maçının kaldığı ve önünde 5 rakibin olduğu lige mi

lig ve kupada aynı futbolu oynayamacımızdan eminim bu psikolojik olarak imknsız bir şey
                        Kupaya kupa zamani konsantre olursun, su anda degil.

Sanki son 4 haftadir takimin aklinda kupa var,sonuc 1 galibiyet 3 beraberlik.

Gecen hafta sansa kazandik,akillanmadigimizi bu aksam yine ortaya koyduk.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezer'in adını ilk yarıda topu kaptırdığı pozisyonda duydum.
                          İkinci yarı oyundan alındı zannediyordum,meğer sahadaymış.
                          Ceyhun'un günahı ne..
                          Aynen, bunu yazacaktım ben de unuttum.

50 ve 70. dakika arasında Sezer'i ne gördüm, ne duydum..
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Teo,Barış,Murat Tosun,Zafer Yelen

Zafer Yelen sakatlıklarda boğuştu, ailevi sorunları var kafasını toplarlayamadı, sakatlığı tam atlatamadı.
                            Teofilo uyum süreci içerisinde bu kişiye bağlı bir şey kimi çabuk atlatır kimininki uzun sürer.
                            Murat Tosun'u hoca ilerleyen haftalarda oynatacağını söyledi. Sanırım oda henüz hazır değil.
                            Barış hakkında Hami maç başlamadan önce gerekli açıklamaları yaptı. İzleyenler bilir.

Neden bu oyuncular oynamıyor diye soran arkadaşlara bildiklerimi anlatmaya çalıştım.
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Teo'da özgüven denilen birşey kalmadı.Forvet oyuncuları için en önemli şey; özgüven... Teo da geldiğinde tavan olan özgüven, şimdi hiç yok
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Hami Barış hakkında ne dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz