Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cale ve Colman'ın kadro dışı kalmalarını, "gelecek sezona hazırlık" olarak izah eden Şenol Güneş'den, bundan sonra ki bütün maçlara Barış-Sezer-M.Tosun-Teo'yu 11 başlatıp bu isimlerin "olup olmayacağını" çözmesini beklerim.
    Öyle ya, bunlarda "bilinmeyen" gelecek sezon için. Madem bir iş yapılıyor "tam" yapılsın o zaman.

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho'nun asisti yok mu?
      ....var mı ?

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Düz mantık dedikleri şey bu olsa gerek. Siz oyuncuları sadece attıkları gol ve yaptıkları asist üzerinden mi değerlendiriyorsunuz ?
        İleriye dönük orta saha, forvet arkası bir oyuncu, her an gol koklayan bir oyuncu olan Alanzinyo için hangi kriteri göz önüne almalıyız acaba ?

Gol yok asist yok ?

Mantığın düzünü geçtim, yamuğunu anlatırmısınız acaba bize ?

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğruluk payı ne kadar ? Söylentiler üzeriden Trabzonspor'a zarar verdiğinizin farkında değilsiniz sanırım.
          bunu ben söylemedim, arkada kalan sayfalarda belitmişsiniz ! (Colman'ın kadro dışında kalmasına alkış tutanlar)

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ....var mı ?
            3-1'lik Sivas maçı ilk gol.
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Herkesin top almayıp, korkup, topa sırtını döndüğü anlarda, Alanzinho'nun sorumluluk alıp topu ileri taşıdığı pozisyonların da istatistiği tutulsa keşke. İkinci yarıdaki maçlarda kimler maçın yıldızı seçilmiş bakmak lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

yaşasın10 milyonluk oyuncumuz bir adet asist yapabilmiş, hurraaa

Yorum

• Colman nasıl kadroda olmaz ya
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Peki aynı mevkinin oyuncusu Gökdeniz aynı istatislikler ile oynasa ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İleriye dönük orta saha, forvet arkası bir oyuncu, her an gol koklayan bir oyuncu olan Alanzinyo için hangi kriteri göz önüne almalıyız acaba ?

Gol yok asist yok ?

Mantığın düzünü geçtim, yamuğunu anlatırmısınız acaba bize ?

Tabi ki skora katkısı önemli ancak sadece skora katkısı bir oyuncu için yeterli kriter değildir. Ayrıca asisti var kim yok diyor ?

Düz mantık elindeki 2 veriye göre oyuncu değerlendirmektir.

Yamuk diye bir şey yok.
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

yaşasın10 milyonluk oyuncumuz bir adet asist yapabilmiş, hurraaa
                        ilk yarıdaki Sivas maçı ilk gol.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki aynı mevkinin oyuncusu Gökdeniz aynı istatislikler ile oynasa ?
                          Ben Alanzinho'nun performansını yeterli bulmuyorum ki. Tepkim Colman'ın bilgilerini tam olarak yazıp Alanzinho'yu kötülemek adına eksik bilgi yazılmasına.

Yorum

bunu ben söylemedim, arkada kalan sayfalarda belitmişsiniz ! (Colman'ın kadro dışında kalmasına alkış tutanlar)

Colman, Ahmet, Mehmet diye ayırt etmedik. Gününü futbolcularla geçiren Şenol hocanın daha düzgün karar vereceğine güvendiğim için Şenol hocanın yaptığını doğru buldum.
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Colman ve Cale'nin durumlarına bundan sonraki maçların kadrolarına göre bakmak gerekir. Sadece bu maçlık kadroya alınmamış olabilirler. Bence yanlış olsada hocanın kararı, bekleyip göreceğiz. Özellikle Colman hiç değilse yedek kulubesinde oturmalıydı...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Neden bizde hiçbir zaman hocanın kararlarına saygı gösterilmez ?
                                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X