Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon başından beri biliyoruz oyun kurabilecek stoperlere ihtiyacımız var. Mümkünse şöyle İtalya ligi görenlerinden. Teo da umduğumuz gibi çıkarsa ben eksiğimiz olduğuna katılmıyorum. İyi bir kadro ve iyi bir hocamız var. Daha Yattara gelecek takıma Ama iyi oynayana kadar eleştiriye de devam.
    Zarf atıyorsun bana ama ben Yattara'nın yerine Barış'ı çoktan koydum bile.
    Sol tarafa da Gabriç'i.
    Bana akıllı adamlar lazım.
    Ön liberom gol atabilsin;Ceyhun.
    Kalede sıkıntım yok;Onur.
    Alanzinho'yu da forvetin arkasına attım.

6 adam daha lazım abi.
    Herkese Merhaba

Yorum

• Yahu yeri değil biliyorum ama, habunu bir seyredin yahu, valla acayip neşelendim, atalım sıkıntıyı biraz.

(İkisi de anı video)

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Gürcan abi sence fatih gelirmiki bu saatten sonra..
        İsimleri karıştırdın. Konunun uzmanı mesajının bir üzerindeki arkadaşımız

Yorum

• Şenol abi,Barış konusunda bir şeyler de sen söyle
          Özün özü özevlatçı olduğunu bilmesem neyse..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Recep sıkıntı yok ki ne sıkıntısı...Bence her şey güzel olacak...Bursa bizim aklımızı başımıza getirecek...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İsimleri karıştırdın. Konunun uzmanı mesajının bir üzerindeki arkadaşımız
              - Uzman neymiş abi doktora yaptı o
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zarf atıyorsun bana ama ben Yattara'nın yerine Barış'ı çoktan koydum bile.
                Sol tarafa da Gabriç'i.
                Bana akıllı adamlar lazım.
                Ön liberom gol atabilsin;Ceyhun.
                Kalede sıkıntım yok;Onur.
                Alanzinho'yu da forvetin arkasına attım.

6 adam daha lazım abi.
                Vallahi sana değildi
                Ben Yattara'dan umudumu kesmedim. Doğrusu daha doyamadım. Sanırım Türk futbolu doyamadı
                Ben de Gabriç ve Burak diyorum kanatlarda. Umut ve Teo kim iyi ise tek forvet. Alan arkalarında. Geriye kimi koysan olur. Mesela Ceyhun-Selçuk. Ömer'den de Cale'den de memnunum. Ama iki stoper, olmazsa olmaz bir tane.

Yorum

• Erdal abi, bu ligde şampiyonluk kolay değişmez, bundan eminim, ama olurda değişirse, bu ligde Ezikler nadiren şampiyonluk görür diyeyim.

Sedat kitap yazarım alırsın

Yorum

• Murat hocam Alanzinho dan emin değilim...Diğerlerinde hemfikiriz...Ama o altı adamdan bir kaçı daha çıkabilir sene sonuna kadar...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben Barış'ın en azından bu takım için yeterli olduğunu düşünüyorum kısmen olgunlaşmış olabileceğini de düşünüyorum artık vakittir diyorum bir Teo Bir Barış
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Erdal tamamen haklısın. Yönetimin ilk sezonunda bu birlik oluştu ve 30 transferle, yeni bir takımla şampiyonluğa oynadık. Durduk yerde Ersun hoca tartışmaları yaşanmasaydı aradan sıyrılıp şampiyon bile olabilirdik o havayla.

Yorum

Vallahi sana değildi
                          Ben Yattara'dan umudumu kesmedim. Doğrusu daha doyamadım. Sanırım Türk futbolu doyamadı
                          Ben de Gabriç ve Burak diyorum kanatlarda. Umut ve Teo kim iyi ise tek forvet. Alan arkalarında. Geriye kimi koysan olur. Mesela Ceyhun-Selçuk. Ömer'den de Cale'den de memnunum. Ama iki stoper, olmazsa olmaz bir tane.
                          Bırak abi yahu
                          Yattara'dan beni bile soğuttunuz.Şimdi Yattara diyorsunuz.
                          Burak'tan kanat adamı olmaz.
                          Top kontrol edemiyor daha..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Bu arada özün özü evlatçı tanımını çok sevdim Murat ama sakın öz evlatçı deme
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Yattara'dan seni soğutmak için ne yaptım? Anlamadım sahiden. Ben bir Yattara manyağıyım

Yorum

• Yattara mı oda kim ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X