İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Oyuncu deneyenler Karadenizspor'u niye aldık. Orada denesinler. Ben Şenol hocanın oyuncu denediğine filan inanmıyorum. Deneyecek olsa Song'u oynatmaz. Cale'yi getirmeme nedeni sarı kart görüp Gs maçında oynamayacak olması olabilir. Sezer'i bir maçlık performansı ile de değerlendirmeyelim. Oyuncu seçimi ve değişikliklere de saygı duyuyorum.
Anlamadığım şey iyi giden takım bu hale nasıl geldi? Oyun sistemimize ne oldu? Bu zırt pırt oyuncuların yerleriyle oynama merakı nereden geldi? Haydi moda diyelim, 4 haftadır, hatta daha önceleri iyi oynadığımız maçlarda oyun içinde yapılan bu değişikliklerin, takımın kimyasını bozduğu görülmüşken neden ısrar ediyoruz?
Haftalardır sol açıksız neden oynuyoruz? Umut forma girmişken, neden soldan orta yaptırmaya zorluyoruz? Allah aşkına bildiğimiz gibi oynayalım.En son asimetrik tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:39.
Yorum
-
İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca geçen gençler maçındada bunu söyledi ve hafta boyunca telkin etmiştir oyuncuları ve yapacağı tek şey bu çıkıp o mu oynayacak istemiyoruz ve çabuk yılıyoruz tek eksi yön bu şenol hoaca gene açıkladı performansı düşük oyuncular var bunları bazen oynatmadan bazen çalıştırarak düzelticez dedi bir hoca bunu yapabilir kadroda zor olunca ne yapsın çok mu güçlü bir kadromuz var bunu ben mi görmüyorum
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya....!! Bak sen simdi...
Yönetim sucsuz, Futbolcular sucsuz, Hoca suclu, bak sen..!!
25 yildir kimler geldi kimler gecti, ne olduuu..?? Sampiyon mu olduk..??
Hayir. Demekki bazi seylere göz yummak gerekiyormus, Senol Hoca en az 3 yil kalmali bu takimda ve bu 3 yilin sonunda hep beraber görecegiz ne yaptigini zaten...!!
Yorum
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediger sayfları okursan kimlerde sucun oldugunu zaten söyluyorum...
bu macta suclu hoca baska kimse degil...
bu mac ıcın konusuyoruz..
anladın mı??
Bu macta Senol Hoca takima kontra atak Futbolu oynattirsaydi maci kazanirdik, ama Senol Hoca günü kurtarmaya calismiyor, gelecege dönük birseyler yapmaya calisiyor.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
şut çekmeyi, pas vermeyi, orta açmayı unuttuk sonuç bu
kanatsız uçmaya çalışıyoruz şut çekersek maçı kazanıyoruz ama çeken yok halbuki iyi şutçularımız var, çok teknik futbolcularımız var ama 2 adım önündekine pas veremiyoruz PEKİ SIKINTI NERDE HOCADA MI FUTBOLCULAR DAMI çok kafan karışık çooookUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Allah aşkına şu maçla yönetimin transferin ne ilgisi var. Sezer Badur'un rezilliğini görmeyip 90 dakika oyunda tutmakla, son değişiklikte Selçuk'u bile çıkarıp Sezer'i hala oyunda tutmanın nasıl bi mantığı var. ne yönetimi ne transferi...
Gabriç'i her maç sağa alıp sonra sola yollamakla ne ilgisi var yönetimin...Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah için soralım başlıkta online 138 üye var...Herkes bir 11 yapsa kaç farklı kombinasyon çıkar? Kaleci ve sağ bek hariç mutabık olacağımız kaç kişi çıkar?....
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Yönetimimiz cok amatör..
Bu isi daha profesyonel kisiler yapmali, Futbolcudan Futboldan anlayan Yöneticilere ihtiyacimiz var bence..
Sonrasinda da tabiki istikrare...
Hoca , takımın futbol mantalitesinin bu gününü ve yarını belirliyor . En başta daha az para harcamak ve daha az strateji değişikliğine uğramak için hocada "ısrar" etmek gerekiyor . Ancak bu ısrar ortamını yaratan yönetimlerin kendisidir .
Benim gözümde büyük idareciler , takımın başarısı için gerekirse hocasının önünü açmak amacıyla kendisi çekilen yönetici profilidir .
Trabzonspor kulübünün bir yönetim geleneği yok . Bileği güçlü olan işi devralıyor . Trabzonspor kulübünün yerleşik ve yürür durumda bir futbol yönetimi yok , her yeni süreç başlangıçlardan öteye gidemiyor . Uygun şartlar oluşturulmadıkça , Şenol Güneş dahil hiç bir hoca ile ısrar edilemez .
Yorum
-
İlk olarak surmnli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa tamam kalsın , 3 değil gerekirse 13 yıl kalsında ; yeni şenolun eskisinden bir farkı olmalı ...!!! çünki eskisinde bizim hayal ettiğimiz başarılar yok . Yani becerisinin üzerine bir şeyler koymalı bize teofilo denilen oyunucumuzun 54 günde hala daha 10 dakika oyun oynayacak düzeyde bir oyuncu olmasını biri açıklamalı , o oyuncuyu bu takıma alanda şenol hocadır biz değiliz galiba .....?
Yönetim Senol Hoca'nin istegine ragmen Fatih'i bu Takima aldi mi..??
Hayir almadi. Demekki is Yönetimde bitiyor aslinda, Senol Hoca'da Teo'ya hic yoktan evet dedi.
Ama mesela Burak'i Senol Hoca cok istedi ve görüyoruz ki oynatiyorda ama Teo'yu isteyip istemediginden emin degilim.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
frikikler,taçlar,kornerler,serbest vuruşlar ve aldatmacalar...
bizim takımda serkan dışında rakip dokunmadan kendini yere atıyor hakemden meded umuyor,kendine güvenmeyen oyuncu kendisini yere atar özetleri izlediği zaman utanmıyorlarmı acama çok merak ediyorum.şahsen ben utanıyorum.futbol erkek oyunu sert oyun ayakta kalacak yediğimiz golde herkes 3 kişi yakalandık veya ferhata suç buluyor asıl suçlu sezerdir....
selçuk niçin frikik atıyor inanılır gibi değil atma kardeşim be ce re mi yor sun frikikleri direk vurmuyacaksın antremanlarda değişik versiyonlar deniyeceksin vuracakmış gibi yapıp sıfıra filan ineceksin orta yapacaksın gol olur veya olmaz ama selçuk frikik atmasın 50 tana frikik atıyor biri direğe takılır veya takılmaz diğerleri dağlara taşlara....
orta saha oyuncuları sizleri anlamakta güçlük çekiyorum ataklarımızda yoksunuz,yediğimiz gollerde yoksunuz rakip orta sahada cirit atıyor tüm topları alıyor siz nerdesiniz acama bilen varmı arkadaşlar?
son sözüm ŞENOL HOCAM bizim için büyük bir şanstır değerini bilelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum