Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir zamanlar, attığımız gol sonrası ağlara takılan topu rakip kalecinin elinden kavga ederek alıp, santraya koşup oyunu derhal, tekrar başlatma hırsında, inancında oyuncularımız vardı !!!

Şimdi rezil futbolun ardından gol atıp, maçın bitmesine 3-4 dk olmasına rağmen, gol attık diye 2 dk boyunca dans kareografileri sergileyen, bir takım cahiller giyor formamızı.

Mevcut organizasyonu Trabzonspor olarak tanımlak, geçmişimize hakarettir.
    ...çok önemli bir tesbit...maçı izlerken bende bu olaya sinir oldum...3 dk var bitime...bu ne gösteri...3 puanlık golu mu attık ???

Yorum

• Geçen hafta gençler maçından sonra, kazanmayı istiyoruz ama kazanmayı bilmiyoruz demiştim..
      2-1 öndeyken son dakikayı pas yaparak geçirmemiz gerekiyordu bana göre..
      bu söylediklerim yüzünden çok da eleştiri aldım..mesajıma "zart-zurt" diyen de oldu..
      ama dün akşam beraberlik golünden sonra takımımızın yaptığı gösteriler , olimpiyat kapanış gösterileri kadar alımlıydı..
      hala aynı şeyi düşünüyorum..kazanmayı istiyoruz ama bilmiyoruz
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Yağmurda ıslanır da siner ya insan, sonra sağa sola koşuşur. Futbolcularımız da öyle. Sinik, panik, ne yapacağını bilmeyen...

Trabzonspor'a yakışmıyorlar.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şimdi dün akşam ki rezilliği "gelecek sezona hazırlık" olarak tanımlayanlar olmuş.

Bom boş duran sol kanat varken, "Gabriç'in oyuna ikinci yarı sokulması, üstüne sağ kanatda oynatılması" nasıl gelecek sezona hazırlık oluyor ???

Yorum

• Utanıyorum,Bu futbol Trabzonspora yakışmıyor...İşkence çekmem birdaha maç falan izlemem
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Bizim takimda sadece tek bir sorun var oda su, artik kanatlardan gelip orta alana top atmakla hiç bir sey olmaz hersey önümüzde yani Umut binde bir kafadan gol atiyor, üstelip artik tüm takimlar bu tür paslara alisik. Artik ortasaha'y hakim olan takimlar basari elde ediyor. Biz rakip defansini tam ortadan ayirip gol atariz. Dün zaten, gol öyle geldi Alanzinho vurdu ortadan süper gol. Su kanatlarda gelmek artik Trabzon'a yaramiyor. Eskiden Fatih TEKKE gibi hava oyununa hakim bir oyuncumuz vardi ama simdi yok o yüzden Bizim takimda sadece taktik sorun var. Bize iyi bir 10 numara sart.
              Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
              Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
              ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• Arkadaş bir şeye çok sinir oluyorum kusura bakmayın. Bir maçta rezil bir şekilde puan kaybetmişiz. Daha doğrusu son anda 1 puanı kurtarmışız. Herkes burda gelip takımın genel yapısından, transfer yanlışlarından, yönetim hatalarından bahsediyor. Tamam onlar da konuşulur ama ne diye dünkü maçtaki ezik görünümün,kötü sonucun somut analizi yapılmıyor.(Yapanları tenzih ediyorum)

Sen puanları saçma sapan kaybet, sonra da kalan maçlar hazırlık maçı, kimler bizimle kalacak onu deniyorum de. Buna hocanın hakkı yok.

Hedefsiz bir takımda deneme yapabilirsin, ama hedefi olabilecek bir takımın hedeflerini yok edip ondan sonra deneme yapamazsın.

Ben Şenol hocayla uzun yıllar çalışılmasından yanayım. Ama illa deneme yapmak istiyorsa, şimdilik ayrılsın, bu sezon gerçekten zirveyi kovalama mantığındaki bir hoca(misal Ünal hoca atıyorum) devam etsin, sonra gerçekten hedefimizin kalmadığı kesinleşirse o zaman, buyur Şenol hocam artık takım senin rahat rahat deneme yap deriz.
                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Engin dün kenara alınırken dikkat etmişsinizdir..
                  yenik durumdayız..her saniye önemli..ama engin ne yapıyor?
                  homurdanarak aheste aheste yürüyordu kenara doğru...adım gibi eminim kenardan biri uyardı ve ondan sonra bir zahmet adımlarını sıklaştırdı..
                  engin'in hırsından bahsediyoruz ya hep..kendini gösterme hırsından başka birşey değil mi acaba Engin'deki?

Yorum

• Ispanya milli takimini bir seyredin, adamlar bizim gibi hep kisa pasla oynuyor, ama en büyük özellikleri orta sahaya hakimler, bence dünyanin en iyi orta sahasi onlara ait. Trabzonspor belki onlar kadar olmaz ama yinede TSL'de bu tür oyunu ortaya koyacak tek takim olarak görüyorum.
                    Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
                    Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
                    ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• Başkan'ın gelecek sene transfer için fazla mesai harcamayaağız diye açıklaması vardı.Acaba hayla öyle düşünüyor mu?
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Acil Bu yonetimin gitmesi gereki,ayıp aldığınız topçular,devre arasında transfer

neden yapılır ?İkinci yarıya geniş kadroyla gırmek için,eksikleri tamamlamak için

bir dünya para verdiğin adamı oynatmıyorsun!!

Elalem aldığı gün yabancısını sahaya sürer bizde yılardır alırız ama 6 ay sonra

oynatırız,geçen sene Ersun Yanalda Alanzinhoyu aldırdı 3 ay sonra sahada

gorduk.Böyle yapacaksanız Transfer yapmayın,Yazık kulubun parasına.
                        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Engin dün kenara alınırken dikkat etmişsinizdir..
                          yenik durumdayız..her saniye önemli..ama engin ne yapıyor?
                          homurdanarak aheste aheste yürüyordu kenara doğru...adım gibi eminim kenardan biri uyardı ve ondan sonra bir zahmet adımlarını sıklaştırdı..
                          engin'in hırsından bahsediyoruz ya hep..kendini gösterme hırsından başka birşey değil mi acaba Engin'deki?
                          1-Antalya maçında ki 90+3 serbest vuruş sonrası hocaya yaptığı hareketler

2-Dün akşam oyundan çıkarken sergilediği hareketler

Evet, doğru tahmin ettinizi Engin Baytar !!!

35 yaşındayım daha önce Trabzonspor forması altında bu tarz rezillikler yapan bir isim hatırlamıyorum.

Bakalım, haftaya GS maçı için açıklanacak kadroyu merakla bekliyorum.

Adalet mi ?

Dedim ya haftaya bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi dün akşam ki rezilliği "gelecek sezona hazırlık" olarak tanımlayanlar olmuş.

Bom boş duran sol kanat varken, "Gabriç'in oyuna ikinci yarı sokulması, üstüne sağ kanatda oynatılması" nasıl gelecek sezona hazırlık oluyor ???
                            ben de bu deneme yanılma hurafesine inanmıyorum..
                            sezon sonunda 2 basamak üstte olsak mesela ,ekstradan ne kadar para girecek kasamıza naklen yayın havuzundan? bu para ile kaç tane iyi düzeyde futbolcu alabiliriz? var mı hesaplayan?

Yorum

• Bizim de çirkef topçumuz var artık.

Yorum

• Bu yıl Trabzonspor tek bir şey kazandı 2009-2010 sezonunda kazanılan sadece Kaleci Onur.Türkiye kupasınıda alacağımıza inanmıyorum,Finalde Fenerbahçeye kupayı veririz 27 yılın üzerine kupa alırlar madara oluruz.
                                KÜLTÜRÜ!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X