Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta farkettimki Girayin yaninda song oynayinca Giray sacmaliyor ama Egemen oynayinca daha da iyi oynuyor
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şenol Hocayı yerden yere vurmayalım artık. Artık bir defalığına da olsa bir hocanın arkasında duralım. Şenol Hoca ne kadar saçmalasa da saçmalasın ama 4-5 yıl üst üste takımda kalsın. Yeter artık o gitsin bu gelsin....
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Şenol hoca Teo'ya neden güvenemiyor ?

Yada neden Umut'a bu kadar çok güveniyor ?

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ulan yazık be ..

Şu Giray'a televizyon karşısında ben bile çalım attım, be adam sen nasıl stopersin ?

Umut'un bu maçta 90 dk sahada kalması futbola hakarettir yahu, deli oldum ..

Burak'ın da ne yapmaya çalıştığını anlamak güç ..

Allah sonumuzu hayır etsin, zor işimiz ..
          Burak daha ne yapsın ölü takımda arkadaş , birşeyler yapmaya çalışan tek adam Burak ' dı gene ..
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah aşkına sırf yorum yapmak için yorum yapmayın.

Ne bu şimdi yani. Sanarsın Alanzinho bundan önceki maçlarda harikaydı, Şenol Güneş onu ilk 11 başlatmamakla hata etti.

Ayrıca bence bundan sonra Alanzinho hep 2. yarıda girsin. Daha verimli oluyor.

Ben öyle gözlemledim.
            Peki sezer ve umutun 90 dk da yaptığı olumlu şeyler ne gabrıc 2. yarıda oyuna girdi ayağına 2 sefer top geldi
            En son playa tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 22:14.

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diye söylemiştim maç öncesi haklıda çıktığımı düşünüyorum..

Her hafta oynayamayan Engin ve Umut oynar ama Colman ve Cale (milli takımdan dolayı) birkaç maç kötü oynadı mı kesilir..Neden Umut ve Engin kesilmez anlayamadım böyle bir kural mı var yeter artık.Alan,Gabric ve Teo girdikten sonra oyuna hareketlilik geldi ama iş işten geçti.Ya bu kadar saçma bir kadro mu olur Allah aşkına şu takımın başına bi tane akıllı bi hoca gelmez mi yeter artık ya.Vazgeç artık hoca şu Engin,Umut,Serkan sevdasından yeter artık vazgeç ya..

Selçuk'u çıkararak ne yapmak istedi aca Sezer pek bişey yapmadı hiç olmazsa Selçuk'un ara pasları olurdu son dkkalarda ne saçma bi düşünce bu ya..
              Sana katılıyorum renktaş. Ancak meseleyi sadece Şenol hocaya bağlamak eksiklik olur. Asıl mesele kadronun kalitesinin yetersiz oluşudur. Bana göre eldeki oyuncularla en iyi ihtimalle 3 veya 4. lüğe oynayabiliriz. Bu da zaten bizi kesmez. Yönetimin adam gibi bir golcü, yakaladığı fırsatları kolay kolay kaçırmayacak en azından kalaslık yapmayacak bir adam almaması gol yollarında halen sorun yaşamamıza neden oluyor. Teo uyum aşamasında. Lig biter biz onun uyumunu bekleriz
              "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
              Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
              Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
              Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• ulan burak iki tane ofsayttan attın, iki tane kaleciyle karsı karsıya atamadın. ne diyim şimdi sana...

Yorum

• Herkesin kafasında birer soru valla

artık şunu söyleyelim

Gs den beraberlik alalım Bursa Şampiyon olsun
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• tek kelime ile berbat oynadık. ama yine de son dakikada gelen bearberlik sevindirici
                    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      89.dakikada beraberliği yakalıyoruz ama topu alıp santraya koşan adamımız yok..
                      1-2 dakika seviniyorlar beraberlik golünü attilar diye .. ne insanlar yahu. Alin topu gidin santraya 1-2 dakikaniz daha olurdu

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hocayı yerden yere vurmayalım artık. Artık bir defalığına da olsa bir hocanın arkasında duralım. Şenol Hoca ne kadar saçmalasa da saçmalasın ama 4-5 yıl üst üste takımda kalsın. Yeter artık o gitsin bu gelsin....
                        Aynen Katiliyorum

Yorum

• Giray'ı hiç beğenmedim bugün.
                          Ferhat da beklediğim gibi değildi.
                          Cale'nin eksikliği hissedildi sanki.
                          Takım iyi değildi, büsbütün.

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sezer kötü oynamasında sezercilerin suçu ne . 90 dak onu sahada tutan adamdır köü olan sezer değil
                            Birkaç maç öncesine kadar orta sahamıza isyan edip sezer gibi futbolcu oynatılmıyor diyenler için yazdım , eğer sende öyle düşünüyorsan senin için de geçerli yoksa üzerine alınma .
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Eğer orta sahanız kötü ise maç kazanmanız olanaksızdır.

Yorum

• Şenol hocayı oyuncu tercihleri ve değişimleri konusunda eleştirmiyorum. Sorun bence daha büyük. Oyun sistemimiz son dört haftadan beri (galip geldiğimiz maç dahil) çöküyor. Sol açığın kim forvetin kim olduğu belli değil. Gabriç sağ açığa giriyor, Serkan sol bek, Umut sağdan orta yapıyor içeride kimse yok, Engin solda oynarken birdenbire, sağdan kovalamadığı adam yüzünden gol yiyoruz. Maç içinde kimin nereden çıkacağını takip edemiyorum. Kaos futbolu oynuyoruz demiştim, bugün tam hakkını verdik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X