Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Brezilyalı futbolcumuz Alanzinho, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çünkü rakip kendi sahasında çok iyi oynayan bir takımdı. Bugün öyle bir oyun oldu ki, neredeyse kaybetmenin eşiğindeydik ve maç bu duruma gelince 1 puan da teselli oldu. Aslında burada 3 puan istiyorduk. Çünkü oynayacağımız kilit maçlar öncesinde buradan alınacak 3 puan çok büyük avantaj sağlayacaktı bize. Ancak dediğim gibi son nefeste gelen gol adeta teselli oldu” dedi.

Brezilyalı oyuncuların golleri ile maçın bittiğinin hatırlatılması üzerine ise Alanzinho, “Beto ile maç sonunda konuşamadım, kendisi erken çıktığı için tebrik etme fırsatım da olmadı. Ama bugün buradan 1 puanı kurtardığımız için çok mutluyum. Yine de Brezilyalılar’ın hiçbiri bugün tam anlamıyla mutlu olamadı. Ne O, ne de ben bugün buradan mutlu ayrılmıyoruz” ifadelerini kullandı.

Golünün ardından formasını köşe bayrağı üzerine asmasını da yorumlayan Alanzinho sözlerini şöyle noktaladı; “Uzun zamandır bunu yapmayı düşünüyordum, bugün de iyi bir fırsat oldu. Bu gol önemli bir goldü. Çünkü hiç değilse kaybetmedik. Ama isterdim ki bu gol bize 3 puanı getirsin, ne yazık ki olmadı”

RESMİ SİTE

Yorum

• Büyük camiayız. Bu değişmez de büyük takım özelliğimizi yitirdik. Trabzonspor her daim şampiyonluğa oynar. Eldeki kadro yetersizse bile forması şampiyonluğa oynar, oynamalı. Arka arkaya 2 maç alsaydık yine potadaydık. Hala şampiyonluk ihtimalimiz varken ligi bıraktık açıklamasını asla kabul etmeyeceğim.
      Bu arada oyununu sevin sevmeyin büyük takım oyuncusu nasıl olur Burak gösteriyor. Golden sonra bir gol daha atmamız gerektiğini sadece o fark etmiş ki santraya koşuyor. Sadece bu değil oynadığı her maçta vücut dili gösteriyor ki kazanmaktan başka sonuç bizim için kayıp. Umarım onu da değiştirmeyiz. Herhangi bir resmi maçı, kazanmak için değil de adam görmek için oynamak Trabzonspor'un işi olamaz. Bunu da kabul etmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben senol hocayi cok severim,kendisinin bizim icin en iyi oldugunu her defasinda yazmisimdir.

Lakin bunlar senol hocanin transferde pasif kaldigi gercegini degistirmiyor.

Senol hoca atay aktug zamaninda da pasif kalmisti,son transfer döneminde de pasif kaldi.

Burak da israr eden,sezeri aldiran hazir olmayan bir teo ya onay veren bir hoca benim gözümde transfer politikasínda iflas etmistir..
        Cafer abi,senin yazmış olduğun mesajların % 80 lik kısımlarda hem inceden inceye doğruyorsun...
        Yönetim olsun,futbolcu olsun Şenol hoca olsun herkesi..
        Diyorsun ki Fatih Tekke'de ısrar etmedi,Burak'da ısrar etti..
        Bir olacağa ısrar etmek var,birde imkansızı istemek var..
        Şenol hoca sadece olabileceği istedi okadar..

Kimse kusura bakmasın....
        Trabzonspor'un son 15 yılında,
        En iyi futbolu oynatan hocasına,en güzel başarılara imza atan hocasına 5.kez aynı yanlışı yaptırtmaya,müsade etmeye kendi çapımda iznim yok...

Biz başarıdan önce,istikrardan önce sabırlı olmayı öğrenmeliyiz..
        Herkesin diş doktoruna gitmesi gerektiğini düşünüyorum...
        Sıkın dişinizi...
        Az sabır..
        Yahu 25 yıl geçmiş..
        Çeyrek asır...
        Don değiştirir gibi hoca değiştirdik ne oldu?
        Ersun Hoca dedik sabredemedik...
        En çok ona umut bağladık son on sene de..
        Ne oldu?
        3-5 çapulcunun yüzünden gitti hoca...
        ne oldu?
        Akabinde bir sezon heba oldu..
        Yeni hoca yeni takım yeni sistem..
        Bekle Allah Bekle..
        Artık yetti ...
        Bıçak kemiğe dayandı...
        Herkes Şenol Güneş hakkındaki görüş ve düşüncelerini yazarken,gönder butonuna basmadan önce,tartacak,tekrar tekrar okuyacak....
        İşte ozaman başarı nasıl yakalanıyor hep beraber göreceğiz!
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi Futbol ile...??

şu bizim oynadığımız futbolla gs nin futbolunu bir tutma, gs nin fb nin bjk ninde maçlarını izlerim, gs haftaya avni akerde canımızı okuyacak şimdi anteple berabere kaldık oyuncularımız berbattı diye söylemiyorum bunu, haftaya gs ye karşı en ufak bir şansımız yok.

hee kazanadabiliriz belki neden olmasın, %15-20 lik bir şansımız var(!), bursa şampiyonluğa gidiyor ya gs ye çelme takıp onları rahatlatmak görevimizdir, oyuncularımızda belki büyük maç ya havaya girerler felan belki oynamaya karar verirler bellimi olur !!!
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 12.03.2010, 23:25.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gol: Trabzonspor: 1 – Gaziantepspor: 1
            Toplam Şut: Trabzonspor: 10 - Gaziantepspor: 12
            İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Gaziantepspor: 4
            İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Gaziantepspor: 2
            Faul: Trabzonspor: 13 - Gaziantepspor: 13
            Korner: Trabzonspor: 2 - Gaziantepspor: 4
            Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Gaziantepspor: 3
            Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 53 - Gaziantepspor:% 47

RESMİ SİTE

Yorum

• yemin ederim artık sinirden maç sonraları 2 saat baş agrısı cekiyorum neye sinirlendigimide bilmiyorum yönetimemi şenol hocayamı kalitesi sıfır topçularamı bursanın liderliginemi artık yoruldum ya eziyet oluyosun artık valla billa

Yorum

• İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk 3 teki takımları atarasak ligden beşiktaşa yetişebiliriz sanırım ondan bahsediyor şenol hoca tüm suç futbolcularda şenol hocada değil
                senol hocada suc yoksa tum suc futbolculardaysa gecen yılda ersun hocada suc yoktu niye gönderdiler??

hoca oyuna mudahale etme yeteneginden yoksun...suc tamamen hocanındır..

Yorum

• Gerçekten hepimizin beklediği kadro seçimi dışında bizi ters köşeye yatıran bir kadro ile bu günki mücadeleyi kazanmaya calıştık. Oyun içerisinde orta sahamızda görev yapan 3 oyuncumuz olumlu hiç bir şey ortaya koyamadılar. Geriden oyunu sezer ve selcuk beceripte kuramadı, engin ise sahda amaçcızca sağa sola koşmaya devam ediyor. Ayagında topu tutup ileriye oynayan tek adamımız colman o da kadroda yok !!!!!...???? hani gecen hafta kendi evimizde 80. dakikada maç 1-1 berabere iken oyuna ferhatı alan düşünce , bizi gerçektende hayrete düşürmüştüde colmamın bu hafta kadroda olmaması, 16 ocakta takıma gelen ve ara dönemide takımla kamp yaparak geciren teofilonun daha 10 dakika oynayabilecek düzeyde olması , çok garip garip...!!! Şenol hoca bu kadar şunu çok iyi bilmeliki bu kadar beraberlik yenilmeme unvanımızı devam ettirirken sayısal değerlendirmede bize hiç bir katkı sağlamaz . Verdiğin kararlar , yaptğın değişiklikler. fenerbahce macıda dahil olmak üzere zirve yarışına ortak olmamızı sağlayacak mücadelelerin kazanılamayarak yaşadığımız puan kayıpları , bilmiyorum ama bu işler gercekten bana keyif vermiyor. Allah aşkına ERTUĞRUL SAĞLAM ' ın elindeki kadrodan çok mu kötü bu takımın kadrosu ....???

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ilk on birde hata yapmadi Senol Hoca, belki Futbolcularin yerleri ile cok oynuyor mesela Serkan'nin yeri ile yada Gabric'in.

Bu macta kontra atak oynayan taraf biz olsaydik maci alirdik ama Senol Hoca günü kurtarmaya calismiyor, gelecek icin birseyler yapiyor...
                    ilk 11ine laf etmiyorum zaten saygı duyarım ama baktın bişeyler gördün müdahale et be hocam, Sezer'i iyi oynar sandım ama oynayamadı çok kötü de çıkar. O zaman sorun olmaz.
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Burak bir de sana lafım var. Ofsayt olanları, hem de daha zorken enfes şekilde gol yap, ofsayt olmayan rahat pozisyonda saçmala. İlginç adamsın...
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cafer abi,senin yazmış olduğun mesajların % 80 lik kısımlarda hem inceden inceye doğruyorsun...
                        Yönetim olsun,futbolcu olsun Şenol hoca olsun herkesi..
                        Diyorsun ki Fatih Tekke'de ısrar etmedi,Burak'da ısrar etti..
                        Bir olacağa ısrar etmek var,birde imkansızı istemek var..
                        Şenol hoca sadece olabileceği istedi okadar..

Kimse kusura bakmasın....
                        Trabzonspor'un son 15 yılında,
                        En iyi futbolu oynatan hocasına,en güzel başarılara imza atan hocasına 5.kez aynı yanlışı yaptırtmaya,müsade etmeye kendi çapımda iznim yok...

Biz başarıdan önce,istikrardan önce sabırlı olmayı öğrenmeliyiz..
                        Herkesin diş doktoruna gitmesi gerektiğini düşünüyorum...
                        Sıkın dişinizi...
                        Az sabır..
                        Yahu 25 yıl geçmiş..
                        Çeyrek asır...
                        Don değiştirir gibi hoca değiştirdik ne oldu?
                        Ersun Hoca dedik sabredemedik...
                        En çok ona umut bağladık son on sene de..
                        Ne oldu?
                        3-5 çapulcunun yüzünden gitti hoca...
                        ne oldu?
                        Akabinde bir sezon heba oldu..
                        Yeni hoca yeni takım yeni sistem..
                        Bekle Allah Bekle..
                        Artık yetti ...
                        Bıçak kemiğe dayandı...
                        Herkes Şenol Güneş hakkındaki görüş ve düşüncelerini yazarken,gönder butonuna basmadan önce,tartacak,tekrar tekrar okuyacak....
                        İşte ozaman başarı nasıl yakalanıyor hep beraber göreceğiz!

Evet aynen böyle...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak bir de sana lafım var. Ofsayt olanları, hem de daha zorken enfes şekilde gol yap, ofsayt olmayan rahat pozisyonda saçmala. İlginç adamsın...
                          Sans......
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu takımda Ahmet de oynasa, Mehmet de oynasa bizden üstteki 5 takımın dışında G. Antep ve Gençlerbirliği'ni yenemeyeceğimizi söyledim hep. Gençlerbirliği maçında geçen hafta bir mucize oldu da son dakikalarda kendi sahamızda kontradan attığımız bir gol ile galip geldik! Bir mucize de Kayserispor'a karşı ilkyarıdaki maçta olmuştu Broos'un 2 oyuncu değişikliğiyle maç dönmüştü.

Bu tip ortasaha-defans-ofans bağlantıları güçlü takımlara karşı kazanmak için bir Alex lazım bizim liglerde. Duran toptan veya bir ara pasıyla iş bitirecek adam lazım. Tabi ileride de olmazsa olmaz bir Hakan Şükür gibi hava toplarında etkili forvet. Zira yaptığımız ortaları saysam burdan köye yol olur ama etkili bir kafa vuruşumuz olmadı. O ortalar eski Hakan Şükür'e gelecek en azından 2 tanesini yollamıştı kaleye. Neyse geçiyoruz.

Şenol Güneş'in bu sene için çıkardığı hiçbir kadroya itirazım yok. Gerçi seneye de yok zira Şenol Güneş'e hiç bir zaman inanmadım, inanmam için de bir sebep yok hala daha. Ama bence gelecek senenin takımı kurulmak isteniyorsa bu seneden bir omurga oluşturulmalı yavaştan, nasılsa lig Avni Aker'de oynadığımız Fb maçıyla bitmişti ilkyarı sonunda. Bu bağlamda Şenol Güneş'i eleştirmiyorum ben bu akşam ki kadro ve kadro dışı kalan oyuncularla ilgili. Ama tek diyeceğim Egemen'in forması bile bu takımda rahatlıkla ilk 11 e girer. Seneye düşünülmeyen Song'u oynatmak gereksiz kaçtı sadece.

Bu sene Antep'e gitmedim, nihayetinde yine kazanamadık. 6 yıldır giderdim 1 galibiyet görmüştüm sati Demek suç bende değilmiş

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz diyeceğim de önümüzdeki maç da Galatasaray'la. Neyse Gs'den sonraki maçlara bakıyoruz diyelim
                            #7 King of Kings

Yorum

• Şenol Hoca'nın oyuncu tercihleri tartışılıyor.. Tartışılmalıdır da..

Ancak benim için ondan önemlisi maç içinde pozisyonu sürekli değişen orta saha oyuncuları..

Bir takımla bu kadar oynanmaz... 15 dakikada bir oyuncuların yeri değişiyor.. Bir faydasını da görmüş değiliz..

Kanatta oynayan Serkan,Burak,Engin sürekli içeri kaçıyor..

Tek kanat oyuncusu ters kanatta oynatılıyor..

Güneş'in, Broos'tan en büyük artısı şansı gibi duruyor şu anda..

Daha iyi oyunlarda yenildiğimiz çok olmuştu ilk yarıda...

İnşallah denemelerinden bir sonuç çıkarır.. Öyle olmayacağına inansam da..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne Finali ya??? O Finali coktan kaybettik ... hayal kuruyorlar bütün maclari kazansak bile bu takim sampiyon ooo laaaa maz.... -.- hayret kendisinin bugün vasat oynadigini söylememis giray...
                                arkadaşım senin inancın olmayabilir ancak herkesi de tesir altına alıp moral bozma geçen yıl beşiktaş 12 puan geriden gelip şampiyon olmadımı eee neden bu kadar karamsar düşünüyosun ki bu fenerin başında daum gsnin başında da rijjkard olduğu müddetçe herşey olabilir...moral bozmayalımmm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X