İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hocada suc yoksa tum suc futbolculardaysa gecen yılda ersun hocada suc yoktu niye gönderdiler??
hoca oyuna mudahale etme yeteneginden yoksun...suc tamamen hocanındır..
Yok ya....!! Bak sen simdi...
Yönetim sucsuz, Futbolcular sucsuz, Hoca suclu, bak sen..!!
25 yildir kimler geldi kimler gecti, ne olduuu..?? Sampiyon mu olduk..??
Hayir. Demekki bazi seylere göz yummak gerekiyormus, Senol Hoca en az 3 yil kalmali bu takimda ve bu 3 yilin sonunda hep beraber görecegiz ne yaptigini zaten...!!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
hocam bu benim görüsüm seni ve baska renkdaslari demoralize etdiysem eger kusuruma bakmayin ama realist olmak lazim... matematiksel herzaman var sans ama neyse...İlk olarak rahmits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım senin inancın olmayabilir ancak herkesi de tesir altına alıp moral bozma geçen yıl beşiktaş 12 puan geriden gelip şampiyon olmadımı eee neden bu kadar karamsar düşünüyosun ki bu fenerin başında daum gsnin başında da rijjkard olduğu müddetçe herşey olabilir...moral bozmayalımmm
insallah yanilirim...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Problem hocaların iş süresinde değil .İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya....!! Bak sen simdi...
Hayir. Demekki bazi seylere göz yummak gerekiyormus, Senol Hoca en az 3 yil kalmali bu takimda ve bu 3 yilin sonunda hep beraber görecegiz ne yaptigini zaten...!!

Kulübün yönetim biçiminde .
Yorum
-
hoca geçen gençler maçındada bunu söyledi ve hafta boyunca telkin etmiştir oyuncuları ve yapacağı tek şey bu çıkıp o mu oynayacak istemiyoruz ve çabuk yılıyoruz tek eksi yön bu şenol hoaca gene açıkladı performansı düşük oyuncular var bunları bazen oynatmadan bazen çalıştırarak düzelticez dedi bir hoca bunu yapabilir kadroda zor olunca ne yapsın çok mu güçlü bir kadromuz var bunu ben mi görmüyorumİlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hocada suc yoksa tum suc futbolculardaysa gecen yılda ersun hocada suc yoktu niye gönderdiler??
hoca oyuna mudahale etme yeteneginden yoksun...suc tamamen hocanındır..KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalan bütün maçları kazansak 70 puanda oluyoruz.
bence ligi 61 puanla 4. sırada bitireceğiz.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProblem hocaların iş süresinde değil .
Kulübün yönetim biçiminde .
Zaten Yönetimimiz cok amatör..
Bu isi daha profesyonel kisiler yapmali, Futbolcudan Futboldan anlayan Yöneticilere ihtiyacimiz var bence..
Sonrasinda da tabiki istikrare...

Hocanin uzun yillar kalmasi gerekiyorki birseyler yapabilsin, yoksa hicbirsey olmaz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
diger sayfları okursan kimlerde sucun oldugunu zaten söyluyorum...İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ya....!! Bak sen simdi...

bu macta suclu hoca baska kimse degil...
bu mac ıcın konusuyoruz..
anladın mı??
Yorum
-
teknik direktör mezarlığına dönüştük az sabır edelim arkadaşlar
liderin 2 puan gerisinde iken mi maç kaybettik yok önümüzde 5 takım var ne yapmak istediğini anlayalım teknik direktörün ona göre hareket edelim
kendi için değil trabzonsporun geleceği için bir şeyler yapmaya çalışıyor
sabredelim arkadaşlar bu sezondan fazla beklenti içinde olmayalımBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
5. sira daha gercekci duruyor bence...İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ligi 61 puanla 4. sırada bitireceğiz.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum