Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Colman hakikaten çok iyimiydi .... bu aralar gene ağırlaştı gibi geldi ama..maçı izlemedim taghminim yani
    Evet bence cok iyidi. Takimi rahatlatti. Oyunu kanatlara acmasi, takimi ileri tasimasiyla bugun harikaydi.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      teofilo tipik bi kontra atak oyuncusu mu bana mı öyle geldi..
      Teo ilk yarıda cok uç oyuncu gibiydi çogunlukla hep ofsaytta kaldı
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Selçuk'un eksikliğini çok hissettik. Ortasahası güçlü bir takımdı Manisa ve Alanzinho'nun olmaması çok işimize yaradı aslında. Teofilo ve Umut hücum preslerle ortaalana yardımcı oldular ve o bölgede daha dirençli olduk. Yalnız dediğim gibi stoperlerden gelip top alıp oyun kuran Selçuk çok arandı. Onun yokluğunda Colman yapmalı bence bu işi.
        Her neyse. Haftaya Bursaspor maçı çok önemli. O maçta gerçek gücümüz ortaya çıkacaktır. İyi oyun ve galibiyet gelirse çok sevinirim.
        #7 King of Kings

Yorum

• Ilk 15 dk disinda iyidik begendim.

Onur cok hatalar yapti SOS veriyor ama sakatlandigi pozisyonda cok korktum.

Ömer-Serkan dinamo gibi müthis oynuyor ligin en iyi sag tarafi.
          Song, Büyük Sef baska söze gerek var mi ??
          Giray iyi buldum böyle devam.
          Cale cok begeniyorum defansif yönden mükemmel.

Sezer-Ceyhun begendim
          Colmani begendim

Umut
          Teofilo kondisyon olarak hazir olmadigi belli öyle oldugu icin sonra yorulunca top kayiplari felan yapti ama kumasi iyi belli zaten hoca menmunum dedikden sonra bize söz gecmez.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            teofilo tipik bi kontra atak oyuncusu mu bana mı öyle geldi..

Savunma arkasına iyi sarkıyor fakat istediği pasları alamıyor. Ceza sahası içi ve çevresinde etkili.
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ergün ata diye biliyorum ki güvenç kurtar olmasından kat kat iyidir
              Denizlispor'un eski hocasi Erhan Altin.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı yorumlayan kimdi..?
                erhan altin.kocaelispor u calistiriyordu gecen yil süper ligde.
                iho istifa.

Yorum

• maçı tv den izleyenler dikkatinizi çekti mi bilmiyorum devre arasının sonunda 2. devre başlarken yorumcu manisasporu değerlendiriyordu herhalde kendi görüşünce reha kapsalın yapması gereken değişiklikleri söyledi sonra inşallah yapar dedi.. sen manisasporun lisanslı yorumcusumusun kardeşim ne demek inşallah yapar ?

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yendik diye her şeyi gül gülistan görmeyelim....ceyhun müthiş şekilde hatalı pas yapıyor...
                    Aynen......

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kontra atak futbolcusu icin biraz yavas bence
                      ...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok

Yorum

• Bence özellikle derbi maçlar olmak üzere zorluk derecesi yüksek her maça bu 11'le başlamalıyız ..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

...teofiloya 3 milyon dolar verip,tekkeyi almamak gibi eblehliği bu akşam bi daha gördüm....adam inanılmaz yavaş,inanılmaz güçsüz....şoktayım resmen....gol atması önemli değil,futbolcu kendini belli eder.....2 nci bir tomasjun faciası......takımımız çok iyi,oyunumuz güzel ,takımdaki istek süper....bunlar güzel ama bu gutierez beni acaipşaşırttı...erken felan demeyin,maalesef çok yavaş vir topçu...bunu anlamak için uyum sürecine ihtiyaç yok
                          Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu..hhh ..

Yersin bence bu lafları ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ilk 15 dk disinda iyidik begendim.

Onur cok hatalar yapti SOS veriyor ama sakatlandigi pozisyonda cok korktum.

Ömer-Serkan dinamo gibi müthis oynuyor ligin en iyi sag tarafi.
                            Song, Büyük Sef baska söze gerek var mi ??
                            Giray iyi buldum böyle devam.
                            Cale cok begeniyorum defansif yönden mükemmel.

Sezer-Ceyhun begendim
                            Colmani begendim

Umut
                            Teofilo kondisyon olarak hazir olmadigi belli öyle oldugu icin sonra yorulunca top kayiplari felan yapti ama kumasi iyi belli zaten hoca menmunum dedikden sonra bize söz gecmez.
                            Dünyanın en iyisiyiz yani

Yorum

Yapma abi....

Yorum

Bu kadar yerden yere vurmayalım adam Dünya'nın öbür ucundan geldi. Biraz daha sabır lütfen. Daha adam kaç maç oynadı. Demekki siz izleme komitesinde olsanız 15 dk da oyuncunun ne olduğunu anlayacaksınız
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Yükleniyor...
                                X