Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş'in açıklamaları

Yorum

• Umut ne adamsın yav.eleştirecek birşey arıyorum bulamıyorum.Harika oynadı yorulmadı çalıştı.Ama yeni forvetimizin pas yüzdesin bi bakın a da bakmayın hiç gerek yok

Yorum

• Bu arada Şenol Güneş Murat Tosun'u oyuna alarak benim iki forvetim yok. Üç forvetim var dedi.

İyi ki de dedi.

Yorum

• her yönüyle çok güzel bir maç oldu..
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• taraftar süperdi,takım da öyle.bu taraftara bu galibiyet yakışır.aynen devam,sıradaki beri gelsin..
            Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• Simpson'un ilk yarıda ki şutu. Onur'dan altın dokunuş..

Yorum

• Haftanın golü anketine katılmayı unutmayalım..

Yorum

• teofilo tipik bi kontra atak oyuncusu mu bana mı öyle geldi..
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Aslında Çok ahım şahım bir futbol sergilemedik Uzaktan şutlarla gole gidebildik,Onlarda her maç olmaz. Organize gelişen bir atağımız yoktu.Engin,alan ve Selçuğun yoklukları hissedildi.Birde şu Ceyhun a ayrı bir parantez açmak gerekiyor bu adamı bir kaç sene sonra elimizde tutamayız Avrupanın büyük kulüplerinden birine göndeririz bence.Mehmet Topal gibi kazmalar için 6-7 milyon euro isteniyorsa Ceyhun 60 eder.

Yorum

• takım harika. umut müthiş. taraftar 61 numara. hayat güzel, yaşamak güzel... acaba şampiyonluk nasıl?!. İnşallah onu da tadarız bu gidişle
                      34 mekan 61 vatan

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı yorumlayan kimdi..?
                        ergün ata diye biliyorum ki güvenç kurtar olmasından kat kat iyidir
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında Çok ahım şahım bir futbol sergilemedik Uzaktan şutlarla gole gidebildik,Onlarda her maç olmaz. Organize gelişen bir atağımız yoktu.Engin,alan ve Selçuğun yoklukları hissedildi.Birde şu Ceyhun a ayrı bir parantez açmak gerekiyor bu adamı bir kaç sene sonra elimizde tutamayız Avrupanın büyük kulüplerinden birine göndeririz bence.Mehmet Topal gibi kazmalar için 6-7 milyon euro isteniyorsa Ceyhun 60 eder.
                          yendik diye her şeyi gül gülistan görmeyelim....ceyhun müthiş şekilde hatalı pas yapıyor...

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            teofilo tipik bi kontra atak oyuncusu mu bana mı öyle geldi..
                            kontra atak futbolcusu icin biraz yavas bence

Yorum

• Bütün maçlarımızı kazansak acaba neler olur ?
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• teo ceza sahasında tehlikeli oluyor. bu maçta engin,alanzinho,gabriç ,selçuk gibi iyi aisist yapan futbolcularımız yoktu.o nedenle uzaktan şutlarla maçı aldık. teo'nun vasat olmasının nedeni bu idi. selçuk, alanzinho ikilisinin oynadığı maçlarda teo çok gol atacak bence.

Yorum

Yükleniyor...
                                X