Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Ordu maçını veremedikleri ne iyi olmuş. En az bir sezon idare ederiz trt ile

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar lig tv de bizim maçı yorumlayan kimdi?

adam sanki manisanın yorumcusu ..

devre arasında maçı yorumlarken manisa inşallah şunu yapar bunu yapar diyip duruyordu. spikerde tarafsız görünmek için sözü değiştiriyordu ..

pislig tv nolcak...
      Kocaelispor'un eski teknik direktörü.. Erhan Altın..

Yorum

• Stadyum programinda macin pozisyonu olarak, Seyirciyi sectiler.

traftara bir kez daha tesekkkürler.
        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar bende 61.dk yı çektim birazdan koyucam youtube
          Hangi başlıkla koyduğunu bize haber ver lütfen...

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar lig tv de bizim maçı yorumlayan kimdi?

adam sanki manisanın yorumcusu ..

devre arasında maçı yorumlarken manisa inşallah şunu yapar bunu yapar diyip duruyordu. spikerde tarafsız görünmek için sözü değiştiriyordu ..

pislig tv nolcak...
            Erhan hoca.
            Tanıdığım en iyi Trabzonspor'lulardan birisidir

Yorum

• Bir iddiam oldu,katilan-katilmayan olmadi.

Sezona herhangi bir yerli hoca ile girseydik sampiyonlugun en büyük adaylari arasinda idik,ne diyorsunuz?

Ah broos ahh,yaktin bizi.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Erdal abi colmanı canlı izledin nasıl buldun çıplak gözle..
                Çok iyi... Bir iki pozisyonda yine ağır kalma hakkını kullandı tabi...( hatta 4-5 ) ama arkasında Ceyhun ve Sezer olunca daha serbest kaldı....Teo'nun ofsayt kalkan pozisyonunda pası harika idi...Üstelik baskı yediği pozisyonda olması önemli...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• TRT konusunda herhalde hem fikiriz "TRT Özür diledi." Geçtiğimiz haftalarda yapılan özürden tatmin olmamıştım arkasına sığınılan bahanelerden dolayı, ama bugunki tavırları - içten ya da değil - söylediklerini ben özür olarak algılıyorum.Taraftardan özür adına.

Yorum

• İlk devreyi 40 puan üstünde tamamlardık Cafer abi
                    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• erhan altın çok iyi bir trabzonsporludur bulaşmayın adama

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezer'i beğenen olmadı mı hiç?
                        Ben beğendim. Daha iyi olmalı muhakkak ancak basit oynuyor ve pozisyonlara yakın duruyor.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erhan hoca.
                          Tanıdığım en iyi Trabzonspor'lulardan birisidir
                          Bence de gayet iyi yorumladı.
                          Hatta hep Trabzonsporun yanındaydı...

Serdar Bali bile bu kadar övmezdi bizim takımı.
                          Gerçi o zaman Ersun Yanal hocaydı

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir iddiam oldu,katilan-katilmayan olmadi.

Sezona herhangi bir yerli hoca ile girseydik sampiyonlugun en büyük adaylari arasinda idik,ne diyorsunuz?

Ah broos ahh,yaktin bizi.
                            aynen katılıyorum...

broos tam bir faciaydı...

keşke yerli td değil de şenol hocayla başlasaydık hatta geçen sene Şenol hocayla başlasaydık

şahane olurdu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok iyi... Bir iki pozisyonda yine ağır kalma hakkını kullandı tabi...( hatta 4-5 ) ama arkasında Ceyhun ve Sezer olunca daha serbest kaldı....Teo'nun ofsayt kalkan pozisyonunda pası harika idi...Üstelik baskı yediği pozisyonda olması önemli...
                              - Abi ben sezerin selçukla oynamasını çok istiyorum selçuk sezer serkan colman bir arada olurmu..

- Birde teofilo nasıldı... abi beni de çağırsaydın sormazdım sana
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• TRT bizi yağlamaya devam ediyor işte. Maçın pozisyonunu "taraftar" seçen bir kanal ilk defa görüyorum.

Hakan da diyor ki "biz Olimpiyat'ta oynadık biz de stadı doldurduk."

Pardon hangi maçta doldurdunuz ? Bir tek FB maçı başka ?
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X