Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Umut da nasıl vurmuş kardeşim ... hele hele colman...yav beni eriten bitiren bu şutlar işte...

- Bnce takımda arkadaşlıkta iyi..
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İleri Libero, haklısınız abi gereğinden fazla bile sertleşebileceğimizi gördük...Ama hala eksik var...4 değilse de transfer lazım olacak sene sonunda
      Transfer ihtiyacımız var.Daha da sert olmak için, defans ve ortasahaya takviyeler şart.
      Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla staddan izledim tekniği umutla karşılaştırılmaz pasları felan iyi.
        Yanlız gücü veya hızı da umutla karışılaştırılmaz.

Eğer teofilo buysa çok fazla bişey beklememek lazım.
        Lige ayak uydurursa güçlenirse işimizi görür bence.
        Teofilo , Tamda Umut'u eleştirdiğim tek noktada doğru iş yapıyor: nereye koşması gerektiğini biliyor. Hep söylerim umut arada şöyle bir dursa baksa yeminle bonkörce harcanmış pozisyonu kalmayacak elinde hepsini atmış olacak ama belkide o zaman defansı bu kadar yıpratamamış olur. Bugun tam önümde bir pozisyonda dikkatlice izledim serkan kanattan sürüyor topu ortalayacak umut pozisyon almaya çalışıyor rakibin bir önüne bir arkasına geçiyor uzun adımlar ile ama o sırada topu takip edemiyor ya top önünde kalıyor o geri adım atmış oluyor yada top arkasında kalıyor umut adamın önüne geçmiş oluyor. Bu konuda teo daha soğuk kanlı topu alıp giden adama bakıyor en son nereye gidebilir ve bulunacağı noktadan nereye orta yapabilir diye düşünüp ona göre koşuyor. Farkları bu bence. Lakin ikiside çok faydalı işler yapıyor ilk söylediğim şeyi yapıyor olsaydı umut belki bu kadar defansı hırpalamış olamayacak ve dönen toplarda bu kadar rahat olamayacaktık. Bu arada unutmadan bir şey daha söyleyeyim umut türkiye genelinde en çok ve neredeyse en hızlı koşan forvet. Bu yuzden teo bize ağır geldi yada ben bu sabır haftalarında öyle görmek istiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah anlatabilmişimdir derdimi

Yorum

• Yendiğimiz takımlar: Sivasspor, Diyarbakıspor, Manisaspor.

Ligin Denizli ve Ankaraspor'u saymazsak son sırasında bulunan 3 takımı.

Küçümsemek için yazmıyorum. Oynadığımız oyun çok iyi ve güzel.

Ama bu hafta oynayacağımız Bursaspor maçı birçok şeyi gösterecek.

Bakalım ne olur?
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Gürcan abi, bir karton sigara kazandım ama afettim çocuğu en azından Trabzonspor un sadece futbol takımı demek olmadığını anlatmış oldum Tribünler gurur verici idi....

Cafer, yönetilmiyor...Ama takımın yönetildiği belli...Olağanüstü falan değil...Ama bir takım gibi durmaya başladık...Hala yetersiz...Kalecimize birisi vuruyor kimse koşmuyor...Orda bitmeli hemen uşaklar...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bursasporda volkan sen ve sercan oynamayacak deniyor,dogru mu?

Bursadan beraberlikle dönersek bile cok fazla kizmamak lazim ama zirveyi zorlamak icin kazanmamiz lazim.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bugünkü maça gelen seyirci sayısı açıklandı mı?
                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Mükemmel sonuç

FUTBOL SKORDUR
                  Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                  Kobra

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Umut da nasıl vurmuş kardeşim ... hele hele colman...yav beni eriten bitiren bu şutlar işte...

- Bnce takımda arkadaşlıkta iyi..
                    Takımdaki arkadaşlıktan öte, düzgün karakterli futbolculardan oluşan bir takımımız var.

Umut ''nasıl taktı kapağı'' vs tartışmalarına hiç girmeden,Umut'a her zaman ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Geçen sene Kayseri'de kaçırdığı penaltı sonrası da bugün de düşüncelerimde hiç bir sapma olmadı.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yendiğimiz takımlar: Sivasspor, Diyarbakıspor, Manisaspor.

Bakalım ne olur?
                      evet dogrudur ama gerçekten iyi futbol oynuyoruz ki bu futbolla dagıtmayacagımız takım yok turkiyede hele hele bursa

Yorum

• Şenol hocam inşallah Ceyhun'u hiç yedekte oturtmaz. Ceyhun halihazırda en iyi oyuncularımızdan biri ve ondan daha çok uzun yıllar büyük fayda elde edeceğiz.

Yorum

• Olimpiyat Dk 61

Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Lige yeni cikan takimlara nasil direnc gösteriliyormus,gör de ders al broos efendi!
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yendiğimiz takımlar: Sivasspor, Diyarbakıspor, Manisaspor.

Bakalım ne olur?
                              doğrudur ...
                              ama feneri diyar az daha karpuz gibi yarıyorsu....
                              düşme hattındaki takımlar (mesela konya=giray bulak) bizi geçen sene şampiyonluktan etti unutmamak lazım.
                              bursa maçı yol harıtasını blli edecek katılıyorum....
                              Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
                              Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
                              Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
                              Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursasporda volkan sen ve sercan oynamayacak deniyor,dogru mu?

Bursadan beraberlikle dönersek bile cok fazla kizmamak lazim ama zirveyi zorlamak icin kazanmamiz lazim.
                                Abi bursayıda yenersek volkan ve sercan yoktu ondan yendik demeyeceksin değilmi şimdiden hazırlayayım kendimi de

Yorum

Yükleniyor...
                                X