Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teofilo nasıl? Valla alıyor veriyor uğraşıyor önemsiyor....Geziyor...Stoperleri gezdiriyor...Bundan fazlasını şimdilik diyemem...Bunlar önemli...
    Abi iyi alip veriyor ama son darbeyi vuramiyor.

Zamana ihtiyaci var,buna o zamani taniyacagiz...
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Rıdvan dilmen:Trabzonspor geliyor
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        elbette ilk geldiği günden beri böyle düşünüyorum hele ki geçen yıl saraçoğlunda bize izlettiği colmandan sonra bence kötü oynamaya hakkı yok bu işi becerebiliyorsun arkadaş işte herşey ortada ula o zaman niye sürekli aynı çizgide oynamıyon(tabii arasıra kötü oynama hakkı var ) erdal abininde seninde yapıcı eleştiri yaptığının farkındayım zaten kim istemez colman çok daha iyi oynasın diye bende bunu istiyorum.Ayrıca iddia ediyorum colman bu futbolunu istikrarlı bir şekilde lige yaysın şampiyon yapar bu takımı.
        Her bir kelimesini katılıyorum

Yorum

Teofilo nasıl? Valla alıyor veriyor uğraşıyor önemsiyor....Geziyor...Stoperleri gezdiriyor...Bundan fazlasını şimdilik diyemem...Bunlar önemli...
          Teo'nun şuan için tek eksiği gol gibi gözüküyor.. Bir gol atsın, gerisi de gelecektir.. Daha da iyi olacağına inanıyorum.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rıdvan dilmen:Trabzonspor geliyor
            İyi,, kaçsın o zaman

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir iddiam oldu,katilan-katilmayan olmadi.

Sezona herhangi bir yerli hoca ile girseydik sampiyonlugun en büyük adaylari arasinda idik,ne diyorsunuz?

Ah broos ahh,yaktin bizi.
              Neden Broos?...Adres yanlis...

Yorum

• Haftaya Bursadayız..
                Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

Valla staddan izledim tekniği umutla karşılaştırılmaz pasları felan iyi.
                  Yanlız gücü veya hızı da umutla karışılaştırılmaz.

Eğer teofilo buysa çok fazla bişey beklememek lazım.
                  Lige ayak uydurursa güçlenirse işimizi görür bence.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Rıdvan dilmen:Trabzonspor geliyor
                    Hadi be orda,daha gecen hafta ilk 3 e giremezler diyordun.

Skor yorumcusu seni,seni gidi fb yalakasi seniiiiiiiii.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben beğendim. Daha iyi olmalı muhakkak ancak basit oynuyor ve pozisyonlara yakın duruyor.
                      Ben bugün biraz Sezer'e dikkat ettim.kolay kolay pas hatası yapmıyor.kolay kolayda adam geçirmiyor.Bunun dışında arada sırada iyi koşular yapıyor ve pas almak için sürekli boşa kaçıyor.
                      İlk defa oyunun hiçbir bölümünde rakibe teslim olmadığımızı gördüm.Baskı yapıldığında topu hep saklayıp oyunu rahatlattı.Ben çok beğendim kısacası.

Yorum

• Tam ntv yi açınca dedi bunu.
                        Bu sene değil ama seneye gibi bişeyler dedi.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden Broos?...Adres yanlis...
                          Evet,elin köylüsünü bulup getirten yönetim bas suclu tabiiki.

Bu arada erdal abi Trabzonspor yönetiliyor mu?

Yorum

• ömer üründül sonunda itiraf etti
                            ömer üründül:ben hiç futboldan anlamıyorum

şaka bir yana haklı bu gazetelerdeki yıldız tabloları hakkında

Yorum

Tam ntv yi açınca dedi bunu.
                              Bu sene değil ama seneye gibi bişeyler dedi.
                              Evet,bizi sevmeyenlerin kullandigi en klasik cümledir bu.

Bu sene böyle giderler,seneye 2-3 takviye ile zirveye oynarlar.

Hayir arkadas,biz bu sene istiyoruz zirveyi....

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet,elin köylüsünü bulup getirten yönetim bas suclu tabiiki.

Bu arada erdal abi Trabzonspor yönetiliyor mu?
                                - sokmayın şu yönetimi işe şu güzel günde tadını çıkaralım
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Yükleniyor...
                                X