Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel oynadık....Yendik iyi hoşta çokta büyütülmemsi gereken bir galibiyet olduğunu düşünüyorum....

Çünkü Sivas defansında inanılmaz boşluklar verdi....4 çakılı adam olmasına rağmen araya ve geriye atılan bütün toplar tehlike oldu....

Biz çok arzuluyduk ama her takımın defansınıda bu kadar kötü bulamayız diye düşünüyorum....

Umuta çok istekliydi adeta ölümüne oynadı...

Ama maçta fazla göze batmayan ancak çokfaydalı olduğuna inandığım bir isim daha vardı dün.

Ömer Aysan rakip ataklarının olgunalşamadan sönmesinde olduğu kadar sağ kanattan yaptığımız sayısız bindirmelerde de yardmlarıyla maçta çok işler yaptı tebrik ederim...

Şansız olmasına rağmen Engini , çok Pas hatası yapmasına rağmen hemen bütün ataklarımızı olgunlaştıran Alanıu, Çok koşan penaştıdan golünü atan Colmanıda unutmamak laızm...

Tebrikler yenilsekte böyle oynayarak yenilelim...
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 09:49.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dünkü programda Hasan Sas:
      üc kisi maci izliyorduk, ilk yarim saat birbirimize "Avni Akerde Barcelonami oynuyor" diye sorduk, dedi.
      Sabah iş yerime geldiğimden beri, beni gören herkes kardeşim ne maçtı be, helal olsun, valla gözümüz korktu gibi laflar ediyor.

Grurum okşanmadı değil, insanın takımı dolayısı ile övülmesi çok süper bir olay. Hele de uzun zamandan beridir insanın başıan gelmiyorsa.

Ama bir yanndan da korkmuyorum değil, acaba sadece bu haftalıkmıydı ? Yoksa devamı da gelecek mi diye ?

Birde madem aynı oyuncular bu kadar oynayabiliyordu, neden şimdiye kadar olmadı sorusu gelmiyor değil...

Yorum

• Oldukça hırslı ve istekli başladığımız maçta üst üste gol pozisyonlarıda bulduk.İlk yarı 2-1 bitti diye maçı seyretmeyen biri ''yine kısır bir maç,sonu ne olur acaba?''derdi.Ancak Umut daha ilk yarı bulduğu pozisyonların yarısını gol yapabilse Makukula'yı yetişebilirdi.Umut böylede Engin farklı mı? derseniz o da ayrı bir gerçek.Dün ilk yarı ve ikinci yarı bulduğu %99luk pozisyonlardan ilkini direğe nişanlarken ikinciyi neredeyse taça gönderdi.TS'un hırslı oyunu 2 golü bulduktan sonra birden tükeniverdi.Ve Sivas pozisyon bile olmayan bir pozisyonda golü buluverdi.İddaa ediyorum Ts'un defansı şu an süperligin en kötüsü.Sadece dünkü maçınkiler Cale,Egemen,Giray,Ömer değil yerlerinde oynayacak diğerleride olsun bu maalesef öyle.Tüm takımlar dümkü sivas gibi olmayacak.Düşünün bir iyi hucüm eden rakip olduğunda bu defansın halini.En basit rakip hucümünda bile yüreğimiz ağzımızda seyrediyoruz maçları.Bu konuda gol atamamak kadar büyük bir problem bence.Buna yönelik önlemler düşünülüyormudur acaba?
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bulancak polisini tebrik ediyorum
          Hızlı giden 3ivas3por otobüsünü yağmurlu bir havada durdurup büyük ihtimal cezasını kestikleri için...
          İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsabet olmuş

Yahu o kadar taraftar Sivastan mı geldi valla helal olsun
          3ivas3por takım otobüsüydü
          TRABZON

Yorum

• Güzel olan sadece takıma güven gelmiş ve hırs istek ve pozisyon bolluğu.
            İlk yarı böylemiydiki.İnşallah böyle devam eder sezon sonuna kadar.
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamam ben de istiyorum küme düşsünler ama taraftarımızın tek hatası dün maç esnasında ''sivas kümeye'' diye bağırmasıydı..bu tezahuratı oldum olası sevemedim, bize de bağırdıklarında kızmıyor muyuz...?
              Abi bize bağıranların sonu en iyi ihtimalle yükselme grubu oluyor....

Bakınız Van- Elazığ- Mania vb.....

Ne diyoruz....

Herkes Hattini bilecek........
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi?

Bank Asya'da başarısızlıklar....
                .

Yorum

• Sanırım o ilk yarım saat son 10 yılın en iyi futboluydu ve dünkü Umut'u kazara bir scout izleseydi sanırım 10 küsür milyon euro değer biçerdi.. (kaçırdıklarını görmeyiverin )

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanırım o ilk yarım saat son 10 yılın en iyi futboluydu ve dünkü Umut'u kazara bir scout izleseydi sanırım 10 küsür milyon euro değer biçerdi.. (kaçırdıklarını görmeyiverin )
                    Bende akşamki maçtan sonra yanımdakilere;

- Teo bu Umut varken bu takıma nasıl girerim diye düşünmüş müdür

diye sordum

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan Şener'in açıklaması
                      24 Ocak 2010 / 17:37
                      Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, takımın oyundan çok memnun olduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, takımın oyundan çok memnun olduğunu söyledi.
                      Şener, saha ağır olmasına rağmen çok pozisyon bulduklarını belirterek, �Çok gol pozisyonu bulduk ancak üçünü değerlendirdik. Daha çok gol atmalıydık. Şimdi sırada Diyarbakır deplasmanı var. Ben 3 maçta 9 puan almalıydık demiştik ve buna çok önem veriyoruz. Birini geçtik Diyarbakır ve Manisa kaldı. Bu maçları da 3 puan ile kapatırsak durum çok daha farklı olabilir. Artık benim mesuliyetim azaldı .Şimdi Şenol Güneş var� diye konuştu.
                      Taraftara teşekkür eden Şener " Taraftar takım ve teknik heyet buluştu. Bu gün sahada takımı destekleyen taraftar vardı. Ben sorumlu mevkide olduğum için stresli maç seyrediyorum.Benim üzerimde de futbolcular gibi baskı vardı.Zaman zaman sesler çıkıyor ama onlarda genç.Bunlar olabilir.Seyirci takıma gereken desteği verdi "dedi.
                      Transferin Trabzonspor için bittiğine değinen başkan Şener" Biliyorsunuz stoper'de eksiğimiz var. bir Tayfun'un sakatlığı var.Ayrıca Song'un takımada çeyrek finale kaldığı için bu futbolcumuzda takıma geç katılacak. Ancak Giray ve Egemen o mevkide çok başarılı oynuyorlar. Hocamızın şuanda bizden bir talebi yok. Olursa o zaman bakarız "dedi

Kaynak:
                      Mesuliyetin mi azaldı?

Niye ki?

Biz farkında olmadan bişey mi yapıldı?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende akşamki maçtan sonra yanımdakilere;

- Teo bu Umut varken bu takıma nasıl girerim diye düşünmüş müdür

diye sordum
                        Teo muhtemelen Bu takım hep böyle oynuyorsa yandığımın resmidir demiştir.

Düşünsene adımın ilk resmi maçı oynanan futbola bak

Yorum

• Kolombiyalı oyuncumuz Teofilo Gutierrez, ilk maçında galibiyetle tanıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Taraftarların kendisini etkilediğini belirten Teofilo, “Yoğun bir destek vardı. Bundan bahsetmiştiler bana. Şimdi gözlerimle gördüm. Ligin sonuna kadar zirveyi zorlayacağımızın kanıtıydı bugünkü maç. Umut’u kutluyorum. Çok üst düzey oyuncu olduğunu gösterdi. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Onunla birlikte çalıştıkça buradaki atmosferin daha üst düzeylere çıkacağını düşünüyorum. Burada dikkatimi çeken en önemli fark futboldaki hız. Geçişler hızlı. Teknik kapasitesi yüksek oyuncu sayısı fazla. Bu özellikler Türkiye Ligi’ni Avrupa’da üst sıralara taşıyacak. Buradaki yabancı oyuncular yani bizler de ligle birlikte büyüyeceğiz. Ne kadar önemli bir lige ve takıma geldiğimi daha önce de söyledim bugün bir kez daha söylüyorum. Oyuna girmekten mutluluk duydum. Tribünlerden benim ismimin yükselmesi önemliydi. Gol atarak tribünlerin hislerine karşılık vermeye çalışacağım” dedi.

Yorum

• Bu kadar ballı takım ben hayatımda görmedim.10-0 lık maçı 3-1 atlattılar.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kadar ballı takım ben hayatımda görmedim.10-0 lık maçı 3-1 atlattılar.
                              Ballı derken ben ortada bir bal göremedim. Sadece % 1,000,000'luk golü kaçırıp alakasız goller atan Umut'dan bahsediyorsunuz herhalde.
                              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X