tebrik ediyorum takımı süper bi maç çıkardık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
lınk verirmisin? rica etsemİlk olarak miaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyoutube'a macin tamamini koymuslar.
Yorum
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelınk verirmisin? rica etsem
Yorum
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelınk verirmisin? rica etsem
Yorum
-
-
Mesela neye koray?İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer abi ara sıra yazdığın şeylere anlam veremiyorum
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk geldiği zaman ben de fazla yüklendim aslında...İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar El Rio ya neden bu kadar taktınız ? Adam burda iyi bir taraftar profili çizmek için Sabırla(!) her türlü tahriğe rağmen elinden geleni yaptı.. Zaten sonuç ne olursa olsun tebrik etmek için de buraya geleceğini söyledi. 31 yaşında bir abimiz o da lütfen yani. Biz aynı sabrı gösterebilirmiydik Sivasspor forumuna girseydik? Yazdığı her mesaja yapılan bir dalga geçme, alay etme. Tamam Genel olarak Sivassporu ve taraftarlarını hiç sevmeyiz ama lütfen bize insan gibi yaklaşanlara da ayıp etmeyelim. Büyüklüğümüze yakışır şekilde davranalım..
Tebrik etmeye gelsin bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletelim...
Haklısın...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO parmak var ya o parmak.
Neyse.

Harika
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
ilk yarım saat barcelona gibiydik ondan sonra bildiğimiz trabzon geri döndü. neyse ki bir kaza olmadan 3 puanı aldık. inşallah bu galibiyetlerin devamı gelir. yeni golcümüz de bana pek hazır gibi görünmedi ama 2-3 maç sonra bakmak lazım.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Galiba bendeİlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk geldiği zaman ben de fazla yüklendim aslında...
Haklısın...Largest ,Größte ,Plus grand ,Najveća ,최대 ,Maior ,Μεγαλύτερος ,...
Kısacası 'En Büyük' Trabzonspor...
Yorum
-
gecenkı kareografıden sonra yıne yaptık yapacagımızıİlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maç içerisinde yanımızda açtıklarından göremedik
Sahi bi elrio mu ne vardı sivaslı o nerelerde.
Futbol konuşalım diyordu hani
YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
Cristiano Ronaldo 1.5 yıl, İbrahimovic 1 ay, Berbatov 3 ay, Elano 4 ay bekledi..İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ediyorum bizde yeni alınan oyuncu 11e koyulmuyormu oyle bir yasa mı var
Bırakalım da Teofilo 2 hafta beklesin."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum