Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gürcan sende benim gibi kafana göre mi işe gidiyorsun
    Bazen kendi kafama bazen de onların! kafasına göre

Yorum

• Herkese iyi geceler...

Yorum

• İyi geceler..

Yorum

• bulancak polisini tebrik ediyorum
          Hızlı giden 3ivas3por otobüsünü yağmurlu bir havada durdurup büyük ihtimal cezasını kestikleri için...
          TRABZON

Yorum

• İlk olarak aktan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bulancak polisini tebrik ediyorum
            Hızlı giden 3ivas3por otobüsünü yağmurlu bir havada durdurup büyük ihtimal cezasını kestikleri için...
            İsabet olmuş

Yahu o kadar taraftar Sivastan mı geldi valla helal olsun
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• 96 yılından sonra ilk defa böyle bir Trabzonspor izlettiğiniz için teşekkürler Şenol Hocam.
              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne garip değil mi 3 puana tüm haftam mutlu geçecek.
                3 Puan bu sevincimizin en büyük etkenlerinden birisi elbette, ama beni en çok mutlu eden, geçen sene 3-0 kaybettiğimiz maçta Sivas'ın oynadığı topun nerdeyse 2 katını oynadık ve kazandık. Bu senenin en iyi topuydu diyebilirim. Hele ilk yarı inanılmaz keyif aldım.

Umarım bu futbol ve hırs sadece bir maçlık değildir.

Bütün bir lige yayabiliriz.

Yorum

• keşke 5-0 bitseydi de sivas iyice anlasaydı kimle boy ölçüştüğünü diyeceğim ama hocaları o camiaya göre çok düzgün bir insan onun hatırına 3-1 de yeter diyorum
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Sivaslılar hadi yine iyisiniz seneye Bank Asya Ligi'ni Trt 1 verecek.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivaslılar hadi yine iyisiniz seneye Bank Asya Ligi'ni Trt 1 verecek.
                      tamam ben de istiyorum küme düşsünler ama taraftarımızın tek hatası dün maç esnasında ''sivas kümeye'' diye bağırmasıydı..bu tezahuratı oldum olası sevemedim, bize de bağırdıklarında kızmıyor muyuz...?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam ben de istiyorum küme düşsünler ama taraftarımızın tek hatası dün maç esnasında ''sivas kümeye'' diye bağırmasıydı..bu tezahuratı oldum olası sevemedim, bize de bağırdıklarında kızmıyor muyuz...?
                        Sivas'ta ki maçlarda .... Trabzon olamazsın şampiyon diyende bunlardı Cengiz abi.

Trübündeki tezahurata bende evde eşlik ettim.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivas'ta ki maçlarda .... Trabzon olamazsın şampiyon diyende bunlardı Cengiz abi.

Trübündeki tezahurata bende evde eşlik ettim.
                          o onların ayıbıydı ...kaldı ki seneye 1. ligde oynamalarını tekrar söylüyorum canı gönülden istiyorum

Yorum

• Son yıllarda izlediğim en Güzel Trabzonspordu.
                            Hala Gol sorununu çözemedik en büyük sorun Şimdilik bu
                            10 dakika içinde maç 5-0 olacaktı.
                            Özellikle 2-1 olana kalemizde Posizyon yoktu.Olmayan pozisyonda gol yedik.
                            Aslında Maçın Özeti Maç Sonunda Kaleci Onurun Formasından belli oluyordu.
                            Herkes Çaur içindeyken,Onurun Formasında tek nokta Çamur yoktu,
                            Bu sezon gelecek sezonun hazırlığı olacak,Şenol Hocada öyle söyledi.
                            Hem rakiplerden geride kaldık,Hemde Ballı rakipler var.Kazanamayacaklar maçları kazanıyorlar,
                            Ayrıca Hakem desteği arkasında Olan rakipler var.Bu sezon 10 puan geriden 3,4 TANE rakiple başetmek zor.
                            Alabildiğimiz kadar Puan alıp,Ligi nerde bitirebilrisek,Güzel futbol iyi sonuçlarla
                            Kupayıda alırsak Bu sezon İadere ederiz.
                            Şenol Hocaya da gerekli sabrı gösterirsek.Başarı gelir.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• yalan yok böyle oynasınlar berabere kalsın hiç önemli değil(böyle oynarlar en kötü berabere kalırlar)
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• dünkü programda Hasan Sas:
                                üc kisi maci izliyorduk, ilk yarim saat birbirimize "Avni Akerde Barcelonami oynuyor" diye sorduk, dedi.
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X