Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Blue Man's
    Görüntü harika yalnız... Keşke her maç yağışlı olsa da yağmurluklar giyilse mütiş bir görüntü gerçekten...

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi arkadaşına(muhtemelen türkçe bilmediğini fırsat sayarak)ana avrat küfreden Engin Baytar hariç..

Hocası,yedekleri vs. tüm takımı tebrik ediyor,alınlarından öpüyorum..

İnşallah her maç ,en az bu kadar iyi oynarız..

Engin baytarın böyle bişey yaptığını nerden biliyosun ?

Yorum

• Uyku tutmadi, sabah kalktim okuldan önce maci izledim ))
        Gercekten cok güzel oynamisiz..
        Bu kazanma istegine ne zamandir sahit olamiyordum..
        Sasirticiydi, hele de Umut

Tebrikler Trabzon'um..
        Yenilmene bile raziyim, sen yeterki böyle oyna ...

Yorum

• Sivas'tan bu sezon yediğimiz 2 golü toplasan yarım gol etmez.
          Top yuvarlak işte.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivas'tan bu sezon yediğimiz 2 golü toplasan yarım gol etmez.
            Top yuvarlak işte.
            Adı üstünde işte
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu bizim sivaslı elio gelmedimi

Yorum

• Şenol hocanin takima katkisi gÖzle gÖrÜnÜyor.takimin ruhu gerİ gelmİŞ ancak yİne Çok kaÇiriyoruz İnŞ. Teo bu sorunu ÇÖzecek.

Yorum

• Burak Yılmaz’da Tamam

Yönetim, Eskişehir’in F.Bahçe’ye ödediği 400 bin liranın yarısını verecek. Burak en geç haftaya takıma katılacak.

Trabzonspor, Teofilo Gutierrez’in ardından Burak Yılmaz’ı da kadrosuna kattı!.. Gökhan Ünal’ın satışı sırasında Fenerbahçe’den bonservisi alınan Burak, Eskişehirspor’la sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi olduğu için gelemiyordu. Bordo-mavili yönetim, yaptığı ısrarlı görüşmelerin ardından Eskişehirspor yönetimini ikna etti. Buna göre Eskişehirspor’un Burak’ı kiralamak için Fenerbahçe’ye ödediği 400 bin liranın yarısı olan 200 bin lirayı Trabzonspor, kırmızı-siyahlı takıma geri ödeyecek.
                  Sağda oynayacak
                  Burak’ın birkaç gün içinde Trabzonspor’a katılması bekleniyor. Eskişehirspor’un idmanlarına çıkmayan genç yıldızın, bordo-mavili takımda forma giymek istediğini söylemesinin de kulübünün kendisini bırakmasında etkili olduğu belirtildi. Şenol Güneş’in Burak’ı sağ kanatta oynatmayı planladığı öğrenildi.

Kaynak, Trabzonspor.mobi

Bu haber doğru mu ? Bilen var mı ?

Yorum

• Maç öncesinde inşallah kar veya yağmur yağmazda güzel bir galibiyet alırız diye dua ediyordum.Bundan sonra her maç yağmur yağsın diye dua edicem.Yağmur yağdığında hem yağmurluklarla güzel bir görüntü oluşmuş oluyo hemde taraftar maçı ayakta izliyo.
                    Avni aker'den yağmur eksik olmasın.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Öncelikle Eskişehir'de yakın ilgisi misafirperverliği ile Eskişehir'de 90 dakikalık mini bir Trabzon inşa eden sevgili Anıl Caner, Mustafa ve Öner'e sonsuz teşekkürler.

Maç mı?
                      Trabzonspor uzun zamandır ilk kez samimiyetle futbol oynamaya çalışıyor.
                      Daha dün "sistemde yeri denen" oyuncuların hayata dönüşünü görmek bile kazanç olarak zikretmeye değer.
                      İyi yoldayız, iyi niyetliyiz.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Blue Man's
                        Şu ortadaki sarı yagmurluk giyenlere mavi verilmedi mi acaba
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak Yılmaz’da Tamam

Yönetim, Eskişehir’in F.Bahçe’ye ödediği 400 bin liranın yarısını verecek. Burak en geç haftaya takıma katılacak.

Trabzonspor, Teofilo Gutierrez’in ardından Burak Yılmaz’ı da kadrosuna kattı!.. Gökhan Ünal’ın satışı sırasında Fenerbahçe’den bonservisi alınan Burak, Eskişehirspor’la sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi olduğu için gelemiyordu. Bordo-mavili yönetim, yaptığı ısrarlı görüşmelerin ardından Eskişehirspor yönetimini ikna etti. Buna göre Eskişehirspor’un Burak’ı kiralamak için Fenerbahçe’ye ödediği 400 bin liranın yarısı olan 200 bin lirayı Trabzonspor, kırmızı-siyahlı takıma geri ödeyecek.
                          Sağda oynayacak
                          Burak’ın birkaç gün içinde Trabzonspor’a katılması bekleniyor. Eskişehirspor’un idmanlarına çıkmayan genç yıldızın, bordo-mavili takımda forma giymek istediğini söylemesinin de kulübünün kendisini bırakmasında etkili olduğu belirtildi. Şenol Güneş’in Burak’ı sağ kanatta oynatmayı planladığı öğrenildi.

Kaynak, Trabzonspor.mobi

Bu haber doğru mu ? Bilen var mı ?
                          Doğru mu bilmem ama haber imla hatasıyla dolu

Yorum

• Bu maç hem taraftar hem TrabzonSpor adına çok başarılıydı . Herkese Teşekkürler .

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence attıklarını haricinde kaçırdıklarını görünce ben bu takımda rahat oynarım diye düşünmüştür.......
                              30. dk'da babam ile aynı geyiği yaptık..

"Teo ohh demiştir, kaçan bu golleri görünce" diye
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu ortadaki sarı yagmurluk giyenlere mavi verilmedi mi acaba
                                Onlar güvenlik görevlileri sanırım. Onlara da bordo şart. Fotoğrafın ortasındaki bir kişi de deniz tarafı kale arkası yağmurluğu almış, nereden bulduysa
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X