Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maça gidip gitmeme konusunda kararsızdım. ama madem taraftarız gideceğiz dedim. gittiğimede değdi. son zamanlarda izlediğim en iyi trabzonspordu. bir ara sivas ı amatör takım bile zannettim. çünkü kalemize bile gelemediler dakikalarca. golleri bulunca rahatlayıp oyunu soğutmak istedik ama gol yedik. sorun şu: öne geçince oyunu soğutup, rölantiye alamıyoruz. e tabii maç başındaki gibide tempolu oynayamıyoruz.

her takımın eksikleri olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var. ama göze batanı bence defanstan top çıkaramamız. defans elemanlarımız top yapamıyorlar. Şenol Hocanında dediği gibi bize stoper mevkiine Popescu tipi biri lazım...
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• biz bunları pazardan almadık haddini bil

herşey iyi güzelde daha güzeli taraftarın açtığı pankart 6 lig 7 türkiye kupası 7 c. başkanlığı 7 başbakanlık kupası foto. biz bunları pazardan almadık herkez hadini bilecek

Yorum

• büyütülmemeli....

ilk yarı ilk maçta sivası 2-1 yendik tüm yorumcular trabzonsporun şampiyonluğun en büyük adayı dedi şansal ve ermanın yorumlarını hatırladım öve öve bitiremediler....bir hafta sonra ziya doğan geldi yendi bizi,şimdi haftaya d.bakır maçı işi sıkı tutacaksın,kesinlikle gevşeme yapmıyacaksın.
        dünkü maçta yediğimiz golde selçuğun suçu yoktu en büyük hata egemen ve onurdaydı egemen topu ve rakibi izliyor selçuk tek başına basar diye düşünüyor herhalde egemen de pozisyona sokulsaydı erman topa vuramazdı onur sen ön direği niçin boş bırakıyorsun...arkadaşlarımızın bu pozisyonlarda daha dikkatli olması gerektiği kanısındayım.ordu ve d.bakır maçlarından alacağımız galibiyetler moral motivasyon olarak ileriye daha sağlıklı bakmamızı sağlıyacaktır.

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          herşey iyi güzelde daha güzeli taraftarın açtığı pankart 6 lig 7 türkiye kupası 7 c. başkanlığı 7 başbakanlık kupası foto. biz bunları pazardan almadık herkez hadini bilecek
          .

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk defa Umut açırdığı bir pozisyon sonrası Umut , Umut diye bağırıldı galiba..
            Evet doğru,geçte olsa bunu yapabildi taraftarımız.Yapması gerekeni yaptı ve milyonların övgüsünü aldı.Bu maçta taraftarımız süperdi.6-7 tane gol görmeyi hak ettiler ama olmadı.Ayrıca pankart müthişti emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Blue Man's
              .

Yorum

• Benim maçta gördüklerim takım iyi cidden ilk yarım saat ataklar cok iyidi. Ta ki serkan ile alan yer değiştirene kadar dikkat ettiyseniz ne zaman alan serkanla sağ açıkta yer değiştirdi takımın sağdan bindirmeleri bitti. alan cok iyi paslar atıyor ama bazen oyunu cok durduyor. İkincisi umut adamda herşey var ama bitiricilik cidden sıfır.. cok kaçırdık yine bu açığıda bence teo ile kapatcaz.. ayrıca colman biraz daha kendini belli etmesi lazım.. dahada yük alması lazım. Son olarak cidden defansımız cok kötü acilen önlem alınması lazım song un yanına tecrübeli yabancı bir defans alınması lazım o zaman bu takım cok güzel olur. Şimdi diyarbakır maçı var cok dikkatli olmamız lazım..yani sivas karşısında kaçırdıklarımızı kaçırırsak şansımız olmayabilir.Ayrıca ban hala engini yetersiz görüyorum. ve şenol hocam değişikliklerde cok geç davranıyor.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende akşamki maçtan sonra yanımdakilere;

- Teo bu Umut varken bu takıma nasıl girerim diye düşünmüş müdür

diye sordum
                  Bence attıklarını haricinde kaçırdıklarını görünce ben bu takımda rahat oynarım diye düşünmüştür.......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bence bu maç bnelirleyici bir maç değil önce trabzonu üstümüzdeki takımlarla oynarken seyredip gelişme varmı yokmu o zaman konuşmalıyız. yine gol atamama fobisi devam ediyor.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• .

Yorum

• Dün ilk yarım saati izlerken acaba ben ntvspor ' da barcelona macınımı izliyorum sorusunu sordum kendi kendime

Müthiş bir futbol vardı ilk 30 dakikalık kısımda , daha sonra oyunu sogutan bir ekibimiz vardı sahada .

Teşekkürler Trabzonspor ' um

Yorum

• ne maçtı ama önemli olan her maçta böyle oynamak..

Yorum

• Bu maçta giray'ı çok beğendim. Deneyimini arttırırsa en önemli oyuncularımızdan olacak. Egemen formsuz şu aralar ancak bu hep böyle sürmez. Song'un yerine daha genç bir yabancı stoper alınmalı.

Yorum

• Kendi arkadaşına(muhtemelen türkçe bilmediğini fırsat sayarak)ana avrat küfreden Engin Baytar hariç..

Hocası,yedekleri vs. tüm takımı tebrik ediyor,alınlarından öpüyorum..

İnşallah her maç ,en az bu kadar iyi oynarız..

Yorum

• defans kesinlikle değişmeli.. adamlar 1 kez geliyo gol atıyo biz 20 kez gidiyoruz 3 tane zor atıyoruz.. ne olursa olsun kim olursa olsun acımadan her buldumuzu 10 0da olsa atmalıyız büyük takım olacaksak her bulduğumuzu atmak zorundayız.. fb gsde olduğu gibi.. ayrıca dediğim gibi acilen defansın göbeğine 1i yerli 1i yabancı çok kaliteli 2 stoper alınmalı ha yerli yoksa al çağları her türlü oynar.. ama egemenle songla gitmez bu defans.. acilen stepanov gibi biri lazım.. sağbek bizde her zaman sorun ama ömer biraz da olsa doldurdu orayı ileri çıkışları ortaları arada sırada kademe anlayışıda fena değil.. seneye bu takıma 2 stoper 1 sağbek 2de forvet aldıkmı kesin şampiyonuz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X